• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چليپا

rejena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
كسي بلد هست چطوري ميشه نوشته هارو از توي چليپا آورد توي فتو شاپ طوري كه بتوني روي تك تك كلمات براي تغيررات و بزرگ و كوچيك كردنشون و رنگشون اختيار كامل داشته باشي.
:)

Piter1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
طريقه وارد كردن متون نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ

از: blog.zoheir.net

درد مشترك خيلي‌ها وقتي با برنامه‌هاي نستعليق‌اي مثل چليپا كه كار مي‌كنن اينه كه چطوري متن رو با بهترين كيفيت ممكن و اندازه‌هاي خيلي بزرگ وارد برنامه‌ي فتوشاپ كنن كه حالا يا از اون براي وب استفاده بشه يا براي چاپ (كه چاپ اندازه‌هاي بزرگ‌تري رو ميبره)...، فكر كردم روش خودم رو در رابطه با وارد كردن نستعليق با بهترين كيفيت در فتوشاپ توضيح بدم... ، البته شايد بهترين روش نباشه، ولي راحت‌ترين روشيه كه خودم انجامش ميدم، اگر كسي بهتر از اينو ميدونه تو كامنت‌ها تكميلش كنه...

بعد از اينكه متن رو داخل چليپا تايپ كرديد، با انتخاب كردن كل متن اون رو به كليپ‌برد كامپيوتر انتقال بديد...(اگه چليپا بازي در نياره!) بعد او رو به برنامه‌ي كرل پيست كنين(اگه مستقيم توي فتوشاپ پيست بشه، لبه‌هاي متن رنجه رنجه ميشه!)

آبجكت پيست شده در كرل رو انتخاب كنيد و به اندازه‌ي دلخواه بزرگش كنيد. (بزرگ‌كردن متن در كرل هيچ تاثير منفي‌اي در كيفيت نداره و تا هر اندازه كه خواستيد ميتونيد بزرگش كنيد- اين قسمت براي چاپ خيلي مفيده چون نياز به اندازه هاي بزرگتر داريم) حالا يك بار ungroup ش كنيد. (در اين زمان حروف به هم ريخته است) حالا از قسمت toolbar گزينه‌ي left align رو انتخاب كنيد تا حروف مرتب چيده بشه.. حالا اگه خواستيد مثلا نقطه‌هاي متن رو جابجا كنيد به صورت دلخواه و بعد با انتخاب كل آبجكت اون رو export كنيد به فايل PNG.

بعد اين فايل PNG رو در فتوشاپ باز كنيد (با بهترين كيفيت ممكن!) و بعد از تبديل لايه‌ي background به لايه معمولي با ابزار magic wand و البته tolerance يك پيكسلي (در option bar ش)قسمت سفيد تصوير رو delete كنيد تا فقط خود متن رو تروتميز داشته باشيد...

rejena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون من روش دوم رو امتحان نكرده بودم
بيشتر از روش اول استفاده كرده بودم كه و همين طور از كپي كردن ولي بازم مشكل داشت
ميشه اين كارو بدون واسطه(كرل)انجام داد يا بايد كرل هم باشه تا يه كيفيت خوبي داشته باشيم از حروف
موفق و پيروز باشيد :)

rejena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي شما برنامه ديگه اي رو كه ميشه باهاش نستعليق كار كرد رو معرفي كنيد؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
در اين جور موارد مثلما برنامه ها وكتور فقط ميتونن به كمك كاربر بيان.

در مورد ديگر نرم افزارها هم ميتونم به خوشنويس , كلك , اشاره كنم .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام خدمت اساتيد گرافيك.
منم با نستعليق نويسي مشكل دارم.راستش متن رو تو كورل جايگذاري مي كنم و اونو تحت يه فايل PNG ذخيره مي كنم.اما بعدش تو فتوشاپ نمي تونم پس زمينه ي سفيد متن رو حذف كنم.اينم بگم كه بر خلاف ساير زمينه هاي كامپيوتري تو بخش گرافيك زياد كار نكردم براي همين هم نمي تونم به راحتي با اين نرم افزارهاي گرافيكي (فتو شاپ و كورل و ....)كار كنم.از اساتيد محترم تقاضا دارم كه روش انجام اين كار رو به زبان ساده توضيح بدن كه بد جوري كارم لنگ مونده.ممنون.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين من هميشه با BMP ذخيره ميكنم. هر چي باشه وضوح رنگ اون يه چيز ديگه اس!
بعد هم با ابزار انتخاب جادويي سفيديها رو برميدارم. البته اگه حروفي مثل ف يا و يا ص داشته باشي بايد حواست باشه كه داخلشون رو هم پاك كني.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
مشكل من با چليپا اينه كه فقط توي ويندوز 98 كار ميكنه و حروف رو درست نشون ميده و توي ايكس پي مشكل داره. به خاطر همين هميشه مجبورم وين 98 رو هم نصب كنم! همه همين مشكل رو دارن؟! :eek:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد جان چرا كلك رو نصب نمي كنيد؟
هووووووووووووووم
اون كه خيلي سالاره؟
با ادوب اكروبات هم ميشه ازش پرينت بگيري و خلي راحت و با كيفيت توي فتوشاپ استفاده كني ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اين كلك كه يه بار وبكده با كركش داده بود؟! من كه هر كاريش كردم نتونستم يه حرف توش بنويسم! :(

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب
من كه دارم باهاش كار مي كنم و خيلي هم توپه
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
مشكلات من با چليپا اينه كه فقط توي ويندوز 98 كار ميكنه و حروف رو درست نشون ميده و توي ايكس پي مشكل داره. به خاطر همين هميشه مجبورم وين 98 رو هم نصب كنم! همه همين مشكل رو دارن؟! :eek:
ممنون محمد جان.(منم پيمان هستم)خودم دارم تو XP ازش استفاده مي كنم و اصلا مشكل فونت نداره.حتي وقتي تو كورل Paste مي كنم حروف به هم ريخته نيستند و كاملا شكل خودشون رو حفظ مي كنن.فقط محيط نرم افزار چليپا وقتي كه رو فارسي تنظيم بشه يه خورده به هم ريخته ست ولي تو حالت انگليسي اينطوري نيست.البته من يه سي دي دارم كه توش بيش از 8000 فونت هست.اينم بگم كه فارسي نويس مريم رو هم نصب كردم كه اونم يه سري فونت داره حالا نميدونم چقدر مي تونه تاثير داشته باشه.به احتمال زياد اگه فونتهاي مناسب برنامه رو نصب كني مشكلت تو xp هم برطرف ميشه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اي بابا! :blink: عجب حرفي زدي ها! فونتش رو نصب كردم درست شد! دستت درد نكنه! :wacko: :blink:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
قابل نداشت.اما چرا اينقدر تعجب كردي!مي بيني به خاطر يه مساله ي كوچيك آدم چقدر كارش لنگ مي مونه.حالا خوبه اينجا رو داريم تا از تجربيات هم ديگه استفاده كنيم وگرنه راستي راستي همه مون مثل اون شكلك مي شديم.

سیمرغ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود

دوستان ممكنه بگيد كلك رو از كجا ميشه Download كرد؟

rejena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با فارسي چليپا توي XP مشكل دارم منو هارو به صورت ؟ نشون ميده و زماني هم كه تايپ ميكنم حرف "پ" و "ي" رو كهپيش هم ميزنم يه حرف لاتين شون ميده به فنت هم زياد دارم بايد چيكارش كنم به نظر شما :(

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rejena :
منم با فارسي چليپا توي XP مشكل دارم منو هارو به صورت ؟ نشون ميده و زماني هم كه تايپ ميكنم حرف "پ" و "ي" رو كهپيش هم ميزنم يه حرف لاتين شون ميده به فنت هم زياد دارم بايد چيكارش كنم به نظر شما :(
يه چند تا فونت توي شاخه فونت داره كه سعي كن كپي كني و همشون رو توي شاخه فونت موجود در كنترل پنل بريزي. مشكل من اينجوري حل شد.
اين كلك رو قديما وبكده داشت. نميدونم هنوز هم روي سرور هاشون هست يا نه.

بالا