• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندتا سوال درباره NOKIA N93

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من چند روز پیش یه ان 93 گرفتم ولی DVD اش گم شد البته DVD رام هم ندارم . نرم افزارهای توی DVD :
1- Adobe premiere elements 2.0
2- Adobe photoshop album starter edition 3.0
3- NOKIA PC Suite
4- Home media server
5- Lifeblog
خواستم بدونم این نرم افزارها به چه دردی میخوره ؟
آیا تو بازار سی دی اش هست ؟
نرم افزار نوکیا های دیگه ( مثلا ان 90 ) واسه این کار میکنه ؟ (اگه سی دی باشه بهتره )

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
1- Adobe premiere elements 2.0
2- Adobe photoshop album starter edition 3.0
3- NOKIA PC Suite
4- Home media server
5- Lifeblog

خوب! دومی و سومی و پنجمی توی سی دی همه نوکیا ها هست!

اومی برای دانلود عکس ها از گوشی روی کامپیوتر و درست کردن آلبوم و از این چرت و پرتا هستش!

سومی هم که دیگه معروفه! یه نرم افزار برای کار کردن با گوشی رو کامپیوتر! منیج کردن کانتکت ها یا اس ام اس ها و از این جور حرفها!
پنجمی هم یه نرم افزاره که باید نسخه موبایلش رو گوشیت نصب باشه! چک کن! یه نسخه اش رو هم رو پی سی ات نصب میکنی! برای ترانسفر عکس و از این جور چیزا! ضمنا برای فرستادن به وبلاگ از روی گوشی استفاده میشه که عملا تو ایران ممکن نیست! ولی برنامه جالبیه و توصیه میشه رو گوشیت داشته باشیش!

حالا اونایی که مخصوص N93 جیگر هستش!

اولی یه نرم افزار از ادوب هستش که برای ویرایش فیلم به درد میخوره! برای این هم فقط روی N93 هستش که خوب، چون فقط ویدئوی N93 به درد میخوره، فقط رو این گوشی هستش! حتما گیرش بیار از هر کجا شده! چون چه فایده داره که ویدئو VGA بگیری و نتونی ویرایشش کنی و خشک و خالی بریزی رو گوشیت!

نمی دونم میدونی یا نه! ولی N93 وایرلس لن داره و یه قابلیت هم داره که به اسم UPnP یا Universal plug and play معرفی میشه! اگه روتر وای فای Wi-Fi برای کامپیوترت داشته باشی، میتونی یه لایبرری از آهنگ ها یا عکس های کامپیوترت درست کنی و وقتی تو محدوده روترت هستی، به اونها دسترسی داشته باشی! یعنی مثلا اگه 20 گیگ موزیک داری، در عمل می تونی به همه بیست گیگ رو گوشیت دسترسی داشته باشی! این برنامه رو هم اگه روتر داری حتما گیر بیار! چون با اون میتونی حال اصلی گوشی رو ببری!

پیشنهاد میکنم برنامه ها رو گیر بیاری! یا خود دی وی دی رو و بدی کسی که دی وی دو رام داره، فایل های ستاپشون رو روی سی دی برات بزنه!
یا علی!

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
خدا خیرت بده (کردی= کُرت نمرد)
رو سی دی نمیشه زد 1 فایل داره 1گیگ
جریان روتر چیه ؟
Adobe premiere elements 2.0 رو سی دی میره ؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب! نمیدونم رو سیدی جا میشه یا نه! ولی خود Adobe premiere elemts رو مغازه ها میفروشن! میتونی بخری! یه سی دی هم هست! اون Home media server رو هم مثل اینکه خود نوکیا زده! ولی Windows Media Connect هم هست که با N93 کار نمیکنه! روتر وای فای هم یه چیزی مثل آداپتور بلوتوثه! گرونتر و بزگتر! اگه یه دونه بگیری حال دنیا رو میبری! میتونی رو گوشیت نت داشته باشی و همون ها که گفتم!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
روتر تا چه فاصله ای میگیره؟
من تا حالا هر کدوم از درایور هام رو گم کردم به نمایندگیش تو پایتخت سر زدم و برام رایت کردن بهم دادن. شاید بتونی ازشون بخوای برات بزنن ! طبقه ی پایین علاالدین هم شاید بتونی پیدا کنی...

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سی دی 6630 رو گرفتم پی سی سویت اش کار نمی کنه با ان93 - لایف بلاگ هم نداره
لایف بلاگ و پی سی سویت رو میشه از اینترنت گرفت ؟
روتر هم که فعلا بی خیال
فقط میمونه primiere
فرق primiere elements با primiere pro با primiere 6.5چیه ؟
یه نرم افزار خوب هم برای ادیت و کاهش نویز و ری سایز کردن عکس هم بهم معرفی کنین ؟
ضمنا امین من در تهران نیستم
مرسی

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال ...!
روتر روی N80 هم آره؟!...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سی دی 6630 رو گرفتم پی سی سویت اش کار نمی کنه با ان93 - لایف بلاگ هم نداره
لایف بلاگ و پی سی سویت رو میشه از اینترنت گرفت ؟
روتر هم که فعلا بی خیال
فقط میمونه primiere
فرق primiere elements با primiere pro با primiere 6.5چیه ؟
یه نرم افزار خوب هم برای ادیت و کاهش نویز و ری سایز کردن عکس هم بهم معرفی کنین ؟
ضمنا امین من در تهران نیستم
مرسی

لایف بلاگ و پی سی سویت رو آخرین ورژنشو میتونی از سایت نوکیا بگیری برو گوشیتو پیدا کن قسمت ساپورت این نرم افزارهای عمومی رو داره

برای عکس هم میتونی از acd see یا picasa که مال سایت گوگل هست استفاده کنی و اگر حرفه ای تر میخوای فتو شاپ

بالا