• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندتا سوال مهم از دوستان

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستان درود

دوستان چندتا سوال اماتوری داشتم ممنون میشک کمکم کنین:

1 : وب سایتی که قبلا ورودیش 1000 تا بود و یک ساله اپ نشده چجوری میشه دوباره بالا اوردش ؟؟؟

2 : بعضی وقتا ایندکس بالا میره و و دوباره پایین میاد خوب ایندکس یعنی صفحات ذخیره شده در گوگل خوب اگه این صفحات ذخیره شدن پس چرا دوباره کم میشن؟ یعنی گوگل برمیگرده اونارو حذف می کنه؟؟

3 : من تاجایی که تونستم قالبمو سبک کردم خیلی سبک این تو گوگل موثره؟؟؟

4 : الکسام نسبت به بازدید و بک لینک هام خیلی چرته این از چی میتونه باشه؟؟

5 : این عکس از صفحات ایندکس منه اول بالای ده هزار بود بعد چون سایتو حذف کرد از وبمستر دوباره صفر شده یعنی از صفر شروع شده

5/1 : این امار چه وقتایی بروز میشه؟
92757565184990715418.png

6 : این عکسم از سرچ کوئری هستش : من سایتو چهارماهه اپ میکنم روزی بالای پنج مطلب چرا اصلا بالانمیاد؟؟؟
7 : معنای خط قرمز و خط سبز چیه؟
8 : ورودی من روبه رشده ؟؟

88590788553068024306.png

9 : این عکسم از کراول هستش دوستان انالیز کنن بگن چجوریه ممنون میشم

07330100100681016399.png

10 : اینم بگم مطالب من چند روز شایدم یه هفته طول میکشه تا به نتایج گوگل برن این مشکل از چیه؟

11 : همه ورودی هام از مطالبیه که قبل از خوابیدن سایت اختصاصی گذاشته بودم یعنی از وقتی خوابیده چهارماهه مطلب میدم اختصاصی هم میدم اما اصلا به مطالب جدیدم وردی نمیده

12 : من وقتی مطلب رو میزارم بعد یه هفته میاد تو نتایج گوگل اما فقط چند روز تو نتایج گوگل نشون میده بعدش کلا از صفحه نتایج گوگل محو میشه؟

دوستان ببخشید سوال زیاد پرسیدم ولی این یه مشکل مهمه ممنون میشم دوستان جوابشونو تاجایی که توانشو دارن بهم کمک کنن

یا حق !

netnazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
1- دوباره شروع کنید به مطالب غیر کپی پیست گذاشتن توی سایت و چند تا بک لینک خوب ایجاد کنید. زمان در بر میگیره ولی میاد بالا
2- ایندکس صفحات بیشتر از روی محتوای آنهاست و بازدید آن صفحات
3- قالب سبک خوبه و سعی کنید از تگ های خوب مثل h1 , alt, h2 و ... توی صفحه استفاده کنید.
4- چرا سایتت حذف شد؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام
1- دوباره شروع کنید به مطالب غیر کپی پیست گذاشتن توی سایت و چند تا بک لینک خوب ایجاد کنید. زمان در بر میگیره ولی میاد بالا
2- ایندکس صفحات بیشتر از روی محتوای آنهاست و بازدید آن صفحات
3- قالب سبک خوبه و سعی کنید از تگ های خوب مثل h1 , alt, h2 و ... توی صفحه استفاده کنید.
4- چرا سایتت حذف شد؟

ممنون بابت راهنمایی
راستش سایت داشت خوب بالا میومد که من و دوستم تصمیم گرفتیم برا شهرمون یه شبکه اجتماعی بزنیم برا همین من رفتم رو شبکه و کلا همه بازدیدای سایتمو انتقال دادم به شبکه شبکه هم خوب گرفت وکلی کاربردر مدت کوتاهی جذب کردیم که همشون همشهری بودن و خوب باهم می ساختیم ولی یه مشکل حقوقی برا سایت پیش اومد که مجبور شدیم کلا سایت رو جمع کنیم من موندم دست خالی تا اینکه تصمیم گرفتم دوباره این سایتو بیارم بالا

netnazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون بابت راهنمایی
راستش سایت داشت خوب بالا میومد که من و دوستم تصمیم گرفتیم برا شهرمون یه شبکه اجتماعی بزنیم برا همین من رفتم رو شبکه و کلا همه بازدیدای سایتمو انتقال دادم به شبکه شبکه هم خوب گرفت وکلی کاربردر مدت کوتاهی جذب کردیم که همشون همشهری بودن و خوب باهم می ساختیم ولی یه مشکل حقوقی برا سایت پیش اومد که مجبور شدیم کلا سایت رو جمع کنیم من موندم دست خالی تا اینکه تصمیم گرفتم دوباره این سایتو بیارم بالا

ایرادی نداره چند وقت براش وقت بگزارید درست میشه. آدرس سایت هم بدید ما هم ببینیم.

بالا