• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندسوال درمورد خريد عمده كارت شارژ ويك پيشنهاد براي فروشندگان كارت شارژ

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.
سوالام اينه كه:
دوستاني كه خودشون كارت شارژ تهيه ميكنند براي سايتشون از كجا شارژشون را بصورت عمده ميگيرند؟با چند درصت تخفيف دريافت ميكنند؟(حدودي بگيد).
آيا شارژهايي كه بصورت عمده دريافت ميكنيد شارژ معمولي هستند و خودتون تك تك وارد ديتابيستون ميكنيد يا شارژها بصورت مثلا يك فايل excel هست؟من تو سايت ايرانسل ديدم كه يك سري آدرس براي خريد عمده گذاشته ولي فكر كنم از اين فروشنده ها فقط ميشه بصورت عمده شارژ معمولي خريد كه مزاياي شارژ اينترنتي را نداره. چون فكر كنم شارژهاي الكترونيكي(اينترنتي) چند درصد(فكر كنم2يا 3درصد) شارژشون بيشتر.

وپيشنهادم اينه كه:
فروشنده ها با ايرانسل تماس داشته باشند و از ايرانسل بخواهند كه ايرانسل شارژهاش را در سايت بانكها عرضه نكنه. به نظر من فروش از طريق خودپرداز بانكها منطقيه ولي از طريق سايت بانكها اشكال داره و سايت بانكها نبايد در اين حوزه وارد بشه. هم چنين به نظر من به ضرر خود ايرانسل. چون سايتهايي كه كارشون فقط فروش شارژ و تمركزشو رو همين كار سعي ميكنند براي افزايش سود تبليغات وسيع و از فكرهاي جالب و بديع استفاده كنند كه در نتيجه سود ايرانسل هم بالاتر ميره ولي وقتي سايت بانكها در ايت عرضه وارد شوند مشتريان براي راحتي به سايت بانكها ميرن و خريد را انجام ميدن و كم كم فروشنده هايي كه فقط سايتشون مخصوص فروش كارت شارژ به دليل كافي نبودن درآمد از فروش دست برميدارند. حالا شايد بگيد خوب همون مشتريهاي اين سايتها ميرن از سايت بانكها ميخرن پس چه ضرري براي ايرانسل داره؟
به نظر من در خريد از بانكها تعداد مشتريان خيلي ثابت ميمونه و يا شيب صعودي خيلي كم پيدا ميكنه ولي اگر فروش دست سايتهايي باشه كه فقط تمركز فروش كارت شارژ سعي ميكنند با فكرهاي نو و تبليغات وسيع هرروز فروش را بيشتر كنند. و تعداد مشتريان هرروز بيشتر ميشه .
به همين دليل ميگم به ضرر ايرانسل.
موفق باشيد.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
ایرانسل چونن خودش به بانک های عرضه میکنه
عملا یه واسطه حذف میشه و سودش بیشتر هم میشه
اون شارژ بیشتر 2 درصدی در بانک و خودپرداز رو از همین جهت میده
شارژ بیشتر یعنی 4 درصدی رو هم فقط روی سایت خودش میده
نه سایت های دیگه
در ضمن تنها دلیل فروش شارژ توسط بانک ها سود جزئی شارژ نیست
شاید به این واسطه بتونه رایزنی های بیشتری برای دریافت وام و بده و بستون های این طوری پیدا کنه
تا حالا کسی این درصد اضافه ها رو تست کرده ؟؟

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم دوست عزيز.
آفرين. فكر اين وام و بده بستون و... را نكرده بودم ديگه.
من قبلا كه از echarge خريد ميكردم اونطور كه خاطرمه شارژ يه ده بيست تومني بيشتر ميشد. مثلا توسايت ميگفت اين شارژ 970 تومن شارژ داره بعد تو گوشي كه چك مي كردم 990 شارژ مي افتاد. واسه همين پرسيدم چطور ميشه شارژ عمده خريد كه كاربرا از مزايا اون چند درصد بهره مند بشن. شايدم من اشتباه ميكردم.

از دوستان كسي اطلاع نداره نمايندگيهاي فروش عمده كارت شارژ ايرانسل با چه درصد تخفيفي به صورت عمده مي فروشند؟
5-8-10 يا 15 درصد؟
موفق باشيد.

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستان كسي اطلاع نداره نمايندگيهاي فروش عمده كارت شارژ ايرانسل با چه درصد تخفيفي به صورت عمده مي فروشند؟
5-8-10 يا 15 درصد؟
سلام دوستان.
كسي كه اينجا جوابي نداد منم خودم دست به كار شدم.
مطالب زير ران در تاپيك زير نيز قرار دادم:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3400602#post3400602

به تلفن چندتا از نقاط عرضه عمده شارژ ايرانسل كه آدرس وتلفنشون تو خود سايت ايرانسل هست تماس گرفتم. بعد از 3 تا تلفن تازه فهميدم اوضاع از چه قراره. اولا اينا درصدي تخفيف نمي دهند(قابل توجه خودم كه فكر ميكردم درصدي تخفيف ميدهند). از يكيشون كه خواستم توضيح بده ميگفت ايرانسل يك قيمت كف برا فروش عمده ميگذاره كه براي خريد به تعداد 100 به بالاست. و يه سري قيمت ازشون گرفتم.كه اگر درست خاطرم باشه اينا بود:
كارت شارژ ايرانسل هزار توماني به قيمت 975 تومان.
كارت شارژ ايرانسل دوهزار توماني به قيمت 1935 تومان
كارت شارژ ايرانسل 5000 توماني به قيمت 4840 تومان.
راستش من يكمي دلسرد شدم. ميدونيد چرا؟
چون بقالي سركوچه سودش از يك كارت شارژ بيشتر از مقداريه كه ما ميخواهيم بفروشيم. خنده. بقالي كارت دوهزار توماني را ميده 2200 يعني 10 درصد سود ولي ما اگر سايت بزنيم كارت 1935 را بايد بديم 2هزار تومان كه يعني 3.5 درصد. تازه حساب كنيد اگر براي انجام تراكنش هم بانك 1 درصد كم كنه فقط 2.5 درصد برا ما سود داره.
به نظرتون باصرفه است؟يا من دارم اشتباه حساب ميكنم؟
با اين تفاسير اگر همه جا قيمت كارت شارژ عمده همين قدر باشه به نظر من استفاده از سرويس رايانمهر راحتتره چون اونم 2تا 4 درصد سود ميده به فروشنده. ولي فكر كنم مشكلش اينه كه خودمون نمي تونيم سايت را طراحي كنيم و همين باعث يكنواختي سايتها ميشه.
اگر دوستان ايده يا نظري دارند خوشحال ميشم بشنوم.
موفق باشيد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوستان.
كسي كه اينجا جوابي نداد منم خودم دست به كار شدم.
مطالب زير ران در تاپيك زير نيز قرار دادم:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3400602#post3400602

به تلفن چندتا از نقاط عرضه عمده شارژ ايرانسل كه آدرس وتلفنشون تو خود سايت ايرانسل هست تماس گرفتم. بعد از 3 تا تلفن تازه فهميدم اوضاع از چه قراره. اولا اينا درصدي تخفيف نمي دهند(قابل توجه خودم كه فكر ميكردم درصدي تخفيف ميدهند). از يكيشون كه خواستم توضيح بده ميگفت ايرانسل يك قيمت كف برا فروش عمده ميگذاره كه براي خريد به تعداد 100 به بالاست. و يه سري قيمت ازشون گرفتم.كه اگر درست خاطرم باشه اينا بود:
كارت شارژ ايرانسل هزار توماني به قيمت 975 تومان.
كارت شارژ ايرانسل دوهزار توماني به قيمت 1935 تومان
كارت شارژ ايرانسل 5000 توماني به قيمت 4840 تومان.
راستش من يكمي دلسرد شدم. ميدونيد چرا؟
چون بقالي سركوچه سودش از يك كارت شارژ بيشتر از مقداريه كه ما ميخواهيم بفروشيم. خنده. بقالي كارت دوهزار توماني را ميده 2200 يعني 10 درصد سود ولي ما اگر سايت بزنيم كارت 1935 را بايد بديم 2هزار تومان كه يعني 3.5 درصد. تازه حساب كنيد اگر براي انجام تراكنش هم بانك 1 درصد كم كنه فقط 2.5 درصد برا ما سود داره.
به نظرتون باصرفه است؟يا من دارم اشتباه حساب ميكنم؟
با اين تفاسير اگر همه جا قيمت كارت شارژ عمده همين قدر باشه به نظر من استفاده از سرويس رايانمهر راحتتره چون اونم 2تا 4 درصد سود ميده به فروشنده. ولي فكر كنم مشكلش اينه كه خودمون نمي تونيم سايت را طراحي كنيم و همين باعث يكنواختي سايتها ميشه.
اگر دوستان ايده يا نظري دارند خوشحال ميشم بشنوم.
موفق باشيد.

درود به شما دوست خوبم
نگاه کنید اینطور هم نباید منفی ببینید
اگه شما سیستم خوبی داشته باشید که قدرت جذب افراد (عضو شدن) داشته باشه خیلی سود می کنید از همین قطره قطره !
چون دائمی خواهد بود و همه افراد بهش نیاز دارند در این جامعه و آمار بالای کاربران تلفن همراه گویای این هست.
اما خوب باید بشینی و دو دو تا کنی ببینی که هزینه تبلیغاتف پشتیبانی و .. در کل به نفعت خواهد بود یا نه
مثلا اگه من می خوام سایت کارت شارژ بزنم، حدود 100 سایت اینترنتی دارم و یه سیستم تبلیغاتی و یه سایت نیازمندی که مال خودمه.
یعنی هزینه تبلیغات نخواهم داشت !

در مورد رایانمهر هم باهاشون صحبت کردم فک نمی کنم به صرفه باشه (فقط از نظر من )
چون شما باید سالی صد و خورده ای بدید برای اشتراک که خوب این نهایتا اضافه می شه به قیمت کارت شارژ و در سود فروش شما هم شریک هستند !
و اگه پی تی رو می بینید از این شرکت استفاده می کنه، چون هزینه تبلیغات که مهمترین بخش فروش اینترنتی هست رو نداره.
برای مثال شما اگه برای هر کلیک هم 20 تومن بدید، خوب عموما از هر چند بازدید کننده یه مشتری پیدا می شه .یعنی شما باید هزینه کلیکها رو روی محصولتون حساب کنید .

Last edited:

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
درود به شما دوست خوبم
نگاه کنید اینطور هم نباید منفی ببینید
اگه شما سیستم خوبی داشته باشید که قدرت جذب افراد (عضو شدن) داشته باشه خیلی سود می کنید از همین قطره قطره !
چون دائمی خواهد بود و همه افراد بهش نیاز دارند در این جامعه و آمار بالای کاربران تلفن همراه گویای این هست.
اما خوب باید بشینی و دو دو تا کنی ببینی که هزینه تبلیغاتف پشتیبانی و .. در کل به نفعت خواهد بود یا نه
مثلا اگه من می خوام سایت کارت شارژ بزنم، حدود 100 سایت اینترنتی دارم و یه سیستم تبلیغاتی و یه سایت نیازمندی که مال خودمه.
یعنی هزینه تبلیغات نخواهم داشت !

در مورد رایانمهر هم باهاشون صحبت کردم فک نمی کنم به صرفه باشه (فقط از نظر من )
چون شما باید سالی صد و خورده ای بدید برای اشتراک که خوب این نهایتا اضافه می شه به قیمت کارت شارژ و در سود فروش شما هم شریک هستند !

سلام دوست عزيز.
ممنون از شما راهنماييها و تبادل اطلاعات خوبي داره انجام ميشه.
من با صحبتهاي شما موافقم ولي ميدونيد من چي در نظر داشتم ميگفتم مثلا با 10 درصد تخفيف شارژ ميگرم از ايرانسل و تو سايتم مثلا با 3-5 درصد تخفيف ميفروشم(چندتا سايت فروش كارت شارژ را بااين روش تخفيفي ديدم). اين شيوه باعث جذب مشتري ميشد و همچنين طرحهايي براي جايزه دادن به مشتريها داشتم. واسه همني ميگم با اين اوضاع نمي صرفه چون ما هيچ خلاقيتي با اين سود كم نمي تونيم داشته باشيم.
من اصلا دنبال سود زياد هم نبودم مثلا بين 50 تا 200 هزار ماهانه هم در اوايل كار را خوب ميدونستم. ولي حالا نمي دونم با اين سود ميشه يانه. البته شدن كه ميشه .با تبليغات زياد ولي خوب تبليغات هم خرج داره.

-نظر من اينه اگر ميشد شارژ ايرانسل را از خود ايرانسل بدون واسطه بصورت عمده مثلا 1000 به بالا بخريم و ايرانسل شارژها را به صورت الكترونيكي مثلا تو فايل excel‌ تحويلمون ميداد خيلي خوب بود. چون همين واسطه هاي عمده فروشي هم حتما يه درصدي براخودشون ميگذارن روي كارت.

در مورد رايانمهر: آره واقعا زور داره هر سال 120-130 بدي و تازه از فروش هم شريك باشن. ولي ميدونيد چرا من گفتم خوبه؟ چون تهيه كارت و پشتيبانيش با خودشونه. ولي مشكلش اينه انعطاف پذير نيست.

يه سوال كوچك از خودتون البته فوضوليه: توي اون تاپيك "نظرتون در مورد راه اندازی سایت فروش کارت شارژ ایرانسل - همراه اول تالیا چیه؟" گفته بوديد ميخواهيد يك سايت كارت شارژ ثبت كنيد ولي شما كه خودتون الان يكي داريد و نوشته هاتون تو تاپيك لينك شده به http://farsiphone.com/ مگه اين از خودتون نيست؟
من اين سايتها ديدم. سايت خوبه ولي پيشنهادات كوچكي دارم براتون:
يكي از مسائل كه براي فروش كارت شارژ مهم "زمان". بايد طوري سايت طراحي بشه كه كاربراي معمولي بتونن تو همون صفحه اول شارژ را انتخاب كنند و يكراست به درگاه پرداخت وصل بشوند.چون معمولا بيشتر كاربرا فقط يك كارت شارژ ميخواهند بخرند. اگر سايتهاي رايانمهر را ديده باشيد از همين ويژگي استافده كردند تا كاربر وفتي صفحه اول را ديد سريع كارت را انتخاب كنه و بخره.
پس اگر شما به همين سايتتون يك قسمت به عنوان "خريد سريع تك كارت" اضافه كنيد از نظر من فروشتون بيشتر ميشه.
موفق باشيد.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوست عزيز.
ممنون از شما راهنماييها و تبادل اطلاعات خوبي داره انجام ميشه.
من با صحبتهاي شما موافقم ولي ميدونيد من چي در نظر داشتم ميگفتم مثلا با 10 درصد تخفيف شارژ ميگرم از ايرانسل و تو سايتم مثلا با 3-5 درصد تخفيف ميفروشم(چندتا سايت فروش كارت شارژ را بااين روش تخفيفي ديدم). اين شيوه باعث جذب مشتري ميشد و همچنين طرحهايي براي جايزه دادن به مشتريها داشتم. واسه همني ميگم با اين اوضاع نمي صرفه چون ما هيچ خلاقيتي با اين سود كم نمي تونيم داشته باشيم.
من اصلا دنبال سود زياد هم نبودم مثلا بين 50 تا 200 هزار ماهانه هم در اوايل كار را خوب ميدونستم. ولي حالا نمي دونم با اين سود ميشه يانه. البته شدن كه ميشه .با تبليغات زياد ولي خوب تبليغات هم خرج داره.

درودی دوباره.
خواهش می کنم دوست من. درباره فروش فوری موافقم و این اسکریپت هم فکر کنم فروش برای مهمان رو داشته باشه. اما دقت کنید که بهترین و موثر ترین روش همون عضو کردن خریدار هست بصورت رایگان و همون پیشنهاد تشویقی که شما فرمودیدو این جزء خلاقیتهای هر سایته که حتما برای خودتون نگه دارید. چون تجارت یعنی رقابت و خلاقیت و کسانی موفق ترند که خلاقیت بیشتری داشته باشند.

خوب یک راهکاری که به ذهن من رسید و اجراش می کنم اینه که اول حتی با سود کم یا حتی سر به سر شروع می کنم !
یعنی بر فرض شده برم کارت شارژ رو دستی 2 هزار تومن بگیرم و همون دو هزار تومن هم بفروشم این کار رو می کنم در کوتاه مدت. تا اینکه سایتم معروف شد مشتری زیاد داشت، اون وقت می رم از ایرانسل عمده می خرم.
و دوست خوبم دقت کن که منظور من اینه که بقیه ابزار رو مثل هزینه تبلیغات برای من زیاد هزینه بر نیست(با این شرط )

برای اینکه این پست طولانی نشه و حوصبه خودنش برای سایر دوستان باشه ، بقیه جواب رو در پست بعدی می دم.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام دوست عزيز.

-نظر من اينه اگر ميشد شارژ ايرانسل را از خود ايرانسل بدون واسطه بصورت عمده مثلا 1000 به بالا بخريم و ايرانسل شارژها را به صورت الكترونيكي مثلا تو فايل excel‌ تحويلمون ميداد خيلي خوب بود. چون همين واسطه هاي عمده فروشي هم حتما يه درصدي براخودشون ميگذارن روي كارت.

در مورد رايانمهر: آره واقعا زور داره هر سال 120-130 بدي و تازه از فروش هم شريك باشن. ولي ميدونيد چرا من گفتم خوبه؟ چون تهيه كارت و پشتيبانيش با خودشونه. ولي مشكلش اينه انعطاف پذير نيست.

يه سوال كوچك از خودتون البته فوضوليه: توي اون تاپيك "نظرتون در مورد راه اندازی سایت فروش کارت شارژ ایرانسل - همراه اول تالیا چیه؟" گفته بوديد ميخواهيد يك سايت كارت شارژ ثبت كنيد ولي شما كه خودتون الان يكي داريد و نوشته هاتون تو تاپيك لينك شده به http://farsiphone.com/ مگه اين از خودتون نيست؟
من اين سايتها ديدم. سايت خوبه ولي پيشنهادات كوچكي دارم براتون:
يكي از مسائل كه براي فروش كارت شارژ مهم "زمان". بايد طوري سايت طراحي بشه كه كاربراي معمولي بتونن تو همون صفحه اول شارژ را انتخاب كنند و يكراست به درگاه پرداخت وصل بشوند.چون معمولا بيشتر كاربرا فقط يك كارت شارژ ميخواهند بخرند. اگر سايتهاي رايانمهر را ديده باشيد از همين ويژگي استافده كردند تا كاربر وفتي صفحه اول را ديد سريع كارت را انتخاب كنه و بخره.
پس اگر شما به همين سايتتون يك قسمت به عنوان "خريد سريع تك كارت" اضافه كنيد از نظر من فروشتون بيشتر ميشه.
موفق باشيد.

همچنین شما اگه برید از فروشندگانی که روش نوشته نماینده رسمی فروش ایرانسل یا همراه اول می تونند بهتون کارت شارژ الکترونیکی بدن که اونطوری که ایشون به من گفتند از شارژ کارتی 2-3 درصد ارزونتر هست.

همچنین در صحبتی که من با اقای امیری مدیر سایت زرین پال داشتم گفتند اگه شما فروشگاه کارت شارژ داشته باشید می تونیم تخفیف بیشتری در استفاده از درگاه زیرن پال به شما بدیم (در این باره لطفا اینجا رو ببین)

در مورد رایانمهر البته درسته به نظر من هم گرون هست، اما خوب شاید براون این مقدار تموم می شه . و در دنیای رقابت می شه از سرویسهای دیگه که هزینه کمتری دارند استفاده کرد.
در مورد پشتیبانی هم فک نکنم کار خاصی بخواد اگه کارتها مشکل نداشته باشه. یه تلفن برای پشتیبانی یا یاهو آنلاین کافی خواهد بود.

و اما در مورد فروشگاه کارت شارژ فارسیفون ، بله اون سایت مال خودمه، اما خوب می خوام وقتی وارد کار شم یه سایت نداشته باشم.
برای مثال من الان بیش از 100 سایت اینترنتی دارم که البته فعلا برام هزینه بر هستند تا پروژه جیما رو که بسیار ارزشمند هست و نتیجه چندین سال تجربه من راه اندازی کنم.

بگذارید سوالتون رو ساده تر جواب بدم. وقتی تخصص من بهینه سازی صفحات وب برای موتورهای جستجو هست، پس بهتره سایتهای دیگه ای بزنم تا از گوگل برای اونها هم مشتری بیاد.
چون همونطور که می دونید جستجوگری که از گوگل میاد و سرچ می کنه بر اساس نیاز واقعیش سرچ می کنه و خودتون فکر کنید وقتی سایت شما در نتایج بالای گوگل باشه چقدر احتمال خرید اون کسی که واقعا به محصول شما نیاز داره وجود داره !

موفق باشی

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
همچنین شما اگه برید از فروشندگانی که روش نوشته نماینده رسمی فروش ایرانسل یا همراه اول می تونند بهتون کارت شارژ الکترونیکی بدن که اونطوری که ایشون به من گفتند از شارژ کارتی 2-3 درصد ارزونتر هست.

همچنین در صحبتی که من با اقای امیری مدیر سایت زرین پال داشتم گفتند اگه شما فروشگاه کارت شارژ داشته باشید می تونیم تخفیف بیشتری در استفاده از درگاه زیرن پال به شما بدیم (در این باره لطفا اینجا رو ببین)
موفق باشی

دوست عزيز تو پاراگراف اولتون من متوجه نشدم منظورتون از "ايشون" چه كسيي هست؟شما با فرد يا سايت خاضي صحبت كرديد كه اين اطلاعات را بهتون داد؟اگر اينجور باشه كه خوب ميشه تاحدودي.
درمورد زرين پال هم قسمتا ديدم. جالبه. فكر نميكردم اينقدر انعطاف پذير باشند.
ممنون از راهنمائيدهاتون.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوست عزيز تو پاراگراف اولتون من متوجه نشدم منظورتون از "ايشون" چه كسيي هست؟شما با فرد يا سايت خاضي صحبت كرديد كه اين اطلاعات را بهتون داد؟اگر اينجور باشه كه خوب ميشه تاحدودي.
ممنون از راهنمائيدهاتون.

درودی دوباره
خواهش می کنم
بلهف منظورم از ایشون همون آقائی که نماینده رسمی فروش ایرانسل هستند
به من گفتند با خانم فلانی صحبت می کنم که برام کارت شارژ الکترونیکی بفرستند.
ایشون برای من ایمیل می کنند و من هم برای شما
و گفتند که احتمالا دو سه درصدی کمتر خواهد بود.

این آقائی که من می گم کوچه پشتی ما هستند و نماینده رسمی ایرانسل و همراه اول که توی همه مناطق زیاد هستند.

شما هم یکی از این نمایندگی ها فروش که خودشون مثل شما واسطه نباشند صحبت کنید و بگید می خوام سایت فروش شارژ آنلاین راه اندازی کنم احتمالا بهتون قیمتهای مناسبی بدن.
فکر می کنم (دقیق نمی دونم) به نفعشون باشه که به شما هم بدن. حتی با سود خیلی خیلی کم. چون اونها فروش خودشون رو که دارند و شما مزاحم فروششون نمی شید.(منظورم اینه نمی خواهید در نزدیکی اونها فروش کارت شارژ راه اندازی کنید و از این بابت همکاری خواهند کرد با شما.
و شاید اگه فروششون بره بالاتر تخفیف بهتری می گیرند از ایرانسل. پس شما به نفعشون کار خواهید کرد و باعث افزایش اعتبار و کردیت و ارتقای سطح نمایندگیشون خواهید شد.
البته در این مورد من حدس می زنم و اطمینان ندارم.

موفق باشید.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ممنون از راهنمائيدهاتون.

در مورد زرین پال هم این شاخصه بسیار خوبشون هست. سیستمهای بسته بسیار زود نابود می شن.
چون خودشون رو نمی تووند با تغییرات محیطی وفق بدند و زود از چرخه رقابت خارج می شن.مگر اینکه به جایی وصل باشن که...
مخصوصا با این سرعت رشد حیرت آور تکنولوژی
و سیستمهای بسته یه نوع انگل هستند در هر جامعه ای که با وصل شدن به منابع قدرت نه خلاقیت قدرت رشد رو از دیگران و رقبا میگیرن و نهایتا جامعه رو مثل خودشون می کنند و چون از رشد و رقابت دورند (دانش و خلاقیت سمه برای حیات سیستمهای بسته) اساس کارشون نه مدیریت و دانش روز بلکه چاپلوسی و .. می شه.
و نهایتا به درجه ای می رسند که دیگه برای خودشونم جا و فرصت نیست و ویرانی بنیادی در همه سطوح حاصل می شه . چون اساس تجارت و رشد تجارت - خلاقیت، رقابت و حرکت به جلو هست.
مثال خوبش در طبیعت زیبا و این هستی همیشه قشنگ موجوده ! (برای عبرت) آب راکد و گنداب هیچ چیزی جز تعفن نداره اما رودخانه خیر و برکت برای همه ...
البته منظورم به هیچ عنوان زرین پال نیست، سیستمهای بسته رو عرض می کنم
این تصمیم زرین پال بسیار شجاعانه و هوشمندانه بود و امیدوارم چنین سیستمی واقعا رشدش هر روز بیشتر بشه.

Last edited:

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
درودی دوباره
خواهش می کنم
بلهف منظورم از ایشون همون آقائی که نماینده رسمی فروش ایرانسل هستند
به من گفتند با خانم فلانی صحبت می کنم که برام کارت شارژ الکترونیکی بفرستند.
ایشون برای من ایمیل می کنند و من هم برای شما
و گفتند که احتمالا دو سه درصدی کمتر خواهد بود.

این آقائی که من می گم کوچه پشتی ما هستند و نماینده رسمی ایرانسل و همراه اول که توی همه مناطق زیاد هستند.

شما هم یکی از این نمایندگی ها فروش که خودشون مثل شما واسطه نباشند صحبت کنید و بگید می خوام سایت فروش شارژ آنلاین راه اندازی کنم احتمالا بهتون قیمتهای مناسبی بدن.
فکر می کنم (دقیق نمی دونم) به نفعشون باشه که به شما هم بدن. حتی با سود خیلی خیلی کم. چون اونها فروش خودشون رو که دارند و شما مزاحم فروششون نمی شید.(منظورم اینه نمی خواهید در نزدیکی اونها فروش کارت شارژ راه اندازی کنید و از این بابت همکاری خواهند کرد با شما.
و شاید اگه فروششون بره بالاتر تخفیف بهتری می گیرند از ایرانسل. پس شما به نفعشون کار خواهید کرد و باعث افزایش اعتبار و کردیت و ارتقای سطح نمایندگیشون خواهید شد.
البته در این مورد من حدس می زنم و اطمینان ندارم.

موفق باشید.

دوست عزيز ممنونم. پس شارژ الكترونيكي هم ميدن. خوب بايد با چندتااز نمايندگي ها ضحبت كنم ببينم به كجا ميرسم.
ممنون و موفق و سربلند باشيد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
ممنونم
خواهش می کنم
همچنین شما

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آقا کسی شارژ الکترونیکی نخرید؟

نمیدونید دقیقا چقدر ارزون تر هست؟

مثلا کارت 2 هزار تومنی ایرانسل چند در میاد ؟ حداقل خرید باید چقدر باشه؟

aliphp1

Registered User
لایک‌ها
5

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
بعضی از سایتها هستند که همون 2% شارژ بیشتر رو هم ارائه میدن ولی ارزونتر از بانک میدن.
مثلا www.Orderbox.ir

بالا