• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندین سوال در مورد وی بی + مشکل + درخواست راهنمایی

Ha Ray

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوستان . شرمنده که سوالامو تو این تاپیک می پرسم . چون انقدر دیگه تو این پست ها گشتم و چیزی دستگیرم نشد تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم ...

واسه آپلود فایل تو فروم مشکل دارم . یعنی حجم بالای یک مگ رو آپ نمی کنه گرچه سطوح دسترسی نوشته شده ها ولی وقتی یه فایل بالای یک مگ رو می خوایم آپلود کنیم با خطا رو برو میشه (البته خطای سیستم نه ) !
چی باید بکنم ؟

مورد بعدی اینکه به مد مدل گوشی کاربر + نوع سیم کارت کاربر که تو سایت های موبایل دیگه هم به چشم می بینیم احتیاج دارم . چی باید بکنم ؟
میشه یکی کمکم کنه ؟

با تشکر - www.GsmAria.com
www.GsmAria.com/Forum

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
واسه آپلود فایل تو فروم مشکل دارم . یعنی حجم بالای یک مگ رو آپ نمی کنه گرچه سطوح دسترسی نوشته شده ها ولی وقتی یه فایل بالای یک مگ رو می خوایم آپلود کنیم با خطا رو برو میشه (البته خطای سیستم نه ) !
چی باید بکنم ؟

یک موضوعی هست که نمی دونم می تونه کمک کنه یا نه ... بیشتر هاست ها برای آپلود از طریق php یک محدودیتی قایل هستند .. مثلا در هاست خودم این محدودیت 2 مگ بود .. که با htaccess یا دستکاری در .phpini بر طرف میشه ..

بیشتر توضیح ندادم چون دقیقا مطمئن نیستم که مشکل مربوط به همون قسمت هست .. چون تنظیمات خود وی بالتین هم مهمه .. هم باید مجوز آپلود کاربران رو درست تنظیم کرده باشید و هم کل اجازه ی حداکثر حجم آپلود انواع فایل ها رو در قسمت attachment ..

Ha Ray

Registered User
لایک‌ها
59
خب . شرمنده دیر اینجا پست می زنم ...
تنظیمات مربوط به فایل های پیوست رو درست انجام دادم . با این حال ارور میده !!! من که توش موندم چی کنم !

راستی مد مروبط به گوشی کاربر و سیم کارت رو خودم با استفاده از مد پرچم کشور ها درست کردم !
فقط یه مشکلی هست ؛
تو خیلی از فروم ها وقتی فارسی جستجو می کنی هیچی پیدا نمیشه که البته این فروم این مشکل رو نداره ...

یه جا خوندم که تو ادمین پنل فروم باید از قسمت نوع جستجو گزینه فول تکست رو خاموش کنیم ولی برای من یه ارور میده که هیچی ازش حالیم نمیشه . مثلا نسخه فارسی شده رو نصب کردیم ...

یکی میشه بگه اگه اینو تایید کنم بالیی سر سایت نمیاد ؟
یا اصلا چطور می تونم جستجوی فروم رو مثل اینجا به گوگل متصل کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنین

فایل های ضمیمه

• 22.gif
    22.gif
    10.9 KB · نمایش ها: 7
بالا