• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا سوال در مورد هاست و سرور

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خیلی خلاصه چند تا سوال میپرسم، ممنون میشم راهنمایی کنید....کاملا هم مبتدی هستم...اگر میشه زیر دیپلم توضیح بدین :)
مگه دانلود فایل ها از سرور نیست؟ پس چرا تو سایت مارال هاست، تو بخش هاست دانلود اینطوری نوشته؟
"در سرویسهای هاست دانلود محدودیتی در تعداد دانلود توسط کاربران در نظر گرفته نشده است بلکه جهت پایداری کیفیت سرعت دانلود تمامی فایلها فیکس شده است هم اکنون سرعت دانلود فایلها حداکثر 400 کیلو بایت می باشد."
این منظورش وقتی هست که فایل ها مثلا از طریق خود وردپرس آپلود میشن؟ اگر میزبان مثلا مارال هاست باشه، سرور از سایت y خریداری شده باشه، دیگه سرعت دانلود ربطی به مارال هاست نداره؟

یکی دیگه اینکه اگر بخوایم کاربرایی که دانلود میکنن، فقط بتونن با آی پی ایران دانلود کنند و با آی پی های دیگه ممکنه نباشه، باید از سرورهای داخلی ایران استفاده کنیم و اونا رو خریداری کنیم؟ یا نه مثلا باید کانفیگ خاصی رو سرورها انجام بدیم...؟

بهترین سیستم عامل برای سرور چی هست؟ برای یک وبسایت دانلود..

و اینکه سرورهای هوشمند مارال هاست رو استفاده کرده کسی؟ توصیه میشه؟ چون قیمت پلن هاش مناسب هست

تشکر از همه ی دوستان...ممنون میشم راهنماییم کنید.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام
خیلی خلاصه چند تا سوال میپرسم، ممنون میشم راهنمایی کنید....کاملا هم مبتدی هستم...اگر میشه زیر دیپلم توضیح بدین :)
مگه دانلود فایل ها از سرور نیست؟ پس چرا تو سایت مارال هاست، تو بخش هاست دانلود اینطوری نوشته؟
"در سرویسهای هاست دانلود محدودیتی در تعداد دانلود توسط کاربران در نظر گرفته نشده است بلکه جهت پایداری کیفیت سرعت دانلود تمامی فایلها فیکس شده است هم اکنون سرعت دانلود فایلها حداکثر 400 کیلو بایت می باشد."
این منظورش وقتی هست که فایل ها مثلا از طریق خود وردپرس آپلود میشن؟ اگر میزبان مثلا مارال هاست باشه، سرور از سایت y خریداری شده باشه، دیگه سرعت دانلود ربطی به مارال هاست نداره؟

یکی دیگه اینکه اگر بخوایم کاربرایی که دانلود میکنن، فقط بتونن با آی پی ایران دانلود کنند و با آی پی های دیگه ممکنه نباشه، باید از سرورهای داخلی ایران استفاده کنیم و اونا رو خریداری کنیم؟ یا نه مثلا باید کانفیگ خاصی رو سرورها انجام بدیم...؟

بهترین سیستم عامل برای سرور چی هست؟ برای یک وبسایت دانلود..

و اینکه سرورهای هوشمند مارال هاست رو استفاده کرده کسی؟ توصیه میشه؟ چون قیمت پلن هاش مناسب هست

تشکر از همه ی دوستان...ممنون میشم راهنماییم کنید.
1- یعنی نامحدود کاربر میتونن با سرعت 400 کیلوبات(حداکثر) از سرور دانلود کنن
2- o_O اگه منظورتون این هست که هاست اصلی سایت با هاست دانلود جدا باشه، بله. دیگه ربطی به پشتیبانی هاست اصلی نداره و باید با پشتیبانی سرور دانلود در تماس باشید :)
3- باید از طریق فایل .htaccess رنج آیپی رو مسدود کنید (فایل در شاخه اصلی هاست موجود است) و اینکه ربطی به داخلی یا خارجی بودن سرور نداره :)
4- سرور مجازی ویندوز 2008 برای هاست دانلود مناسب می‌باشد. :)
5- _____________________

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
عزیز خیلی ممنون بابت توضیحاتت
انقدر هر سایتی ده تا اصطلاح و سرویس های مختلف داده دم قاطی میکنه
حالا یه سوالی
مگه برای راه اندازی یک سایت، یه هاست به همراه یخ سرور تهیه نمیشه؟؟
چون دیدم الان شما نوشتی هاست دانلود یا هاست خود سایت...یعنی باید دو تا هاست تهیه کرد؟
اونوقت مگه دانلود از سرور انجام نمیشه؟ خب اینکه هاست مثلا فلان محدودیت سرعت رو داره، چه ربطی به سرور داره؟

شابد سوالاتم خیلی ساده باشه ولی واقعا این دو تا موضوع رو نمیدونم... ممنون که کمک میکنید

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
داداش سرور بگیری همه چیزش با خودته از کانفیگ گرفته تا بک آپ و ... ولی هاست دانلود توسط میزبان همه کارا انجام میشه و برای تازه کار ها آسونتره استفاده ازش.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
عزیز خیلی ممنون بابت توضیحاتت
انقدر هر سایتی ده تا اصطلاح و سرویس های مختلف داده دم قاطی میکنه
حالا یه سوالی
مگه برای راه اندازی یک سایت، یه هاست به همراه یخ سرور تهیه نمیشه؟؟
چون دیدم الان شما نوشتی هاست دانلود یا هاست خود سایت...یعنی باید دو تا هاست تهیه کرد؟
اونوقت مگه دانلود از سرور انجام نمیشه؟ خب اینکه هاست مثلا فلان محدودیت سرعت رو داره، چه ربطی به سرور داره؟

شابد سوالاتم خیلی ساده باشه ولی واقعا این دو تا موضوع رو نمیدونم... ممنون که کمک میکنید
1- برای راه اندازی سایت، شما فقط کافیه یه هاست میزبانی وب تهیه کنید + دامین
2- خیر. بایدی وجود نداره. معمولا سایت های پر بازدید جدا میکنن. در آینده میتونید جدا کنید. در حال حاضر لازم نیست :)
3- ببینید مثلا من میام یک سرور تهیه میکنم و تقسیم اش میکنم به تعداد زیاد هاست اشتراکی (هاست دانلود یا هاست وب سایت). واضح تر بگم. برای درک بهتر کلمه بهش میگن (هاست) (تقسیم یک سرور برای چند نفر و استفاده اشتراکی)

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون مهدی جان
اقا محمد خیلی ازت ممنونم
پس هاست دانلود همون سرور هست که اینطوری که من تو سایت های مختلف دیدم، نسبت به سرور های اختصاصی قیمتی خیلی کمتری داره و خب البته امکانات محدود تر(این مورد امکانات محدودتر درسته؟)...درسته؟
بعد ببخشید یه چیز دیگه....اونوقت تو هاست دانلود میشه اوم محدودیت ای پی رو که در مورد دانلود کاربرا از ایران هست اعمال کرد؟
(بیشتر منظورم در مورد امکانات هاست دانلود هست)

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنون مهدی جان
اقا محمد خیلی ازت ممنونم
پس هاست دانلود همون سرور هست که اینطوری که من تو سایت های مختلف دیدم، نسبت به سرور های اختصاصی قیمتی خیلی کمتری داره و خب البته امکانات محدود تر(این مورد امکانات محدودتر درسته؟)...درسته؟
بعد ببخشید یه چیز دیگه....اونوقت تو هاست دانلود میشه اوم محدودیت ای پی رو که در مورد دانلود کاربرا از ایران هست اعمال کرد؟
(بیشتر منظورم در مورد امکانات هاست دانلود هست)
1- سرور اختصاصی یا سرور مجازی کلا بحث اش جداست
به عنوان مثال من میام سرور مجازی میگیرم و تبدیل اش میکنم به 50 تا هاست دانلود
2- سرور مجازی یا اختصاصی، دقیقا یه کامپیوتری هست مثل کامپیوتر خودت
اما با این فرق ها:
- همیشه روشن هست و خاموشی نداره
- همیشه به اینترنت فوق پرسرعت وصله
- از سخت افزار بهتری برخوردار هست :)
3- شما تو هاست دانلود، فقط فضا آپلود و دانلود (هارد) در اختیار داری. اما تو سرور اصلی، تنظیمات، کانفیک و... در اختیار دارید.
4- بله. از طریق فایل .htaccess موجود در شاخه اصلی، میشه رنج آیپی مسدود کرد :)

فرق سرور مجازی با اختصاصی

سرور مجازی چیست ؟
سرور مجازی تشکیل شده از یک سرور اختصاصی
مثلا من میام یه سرور اختصاصی میخرم و اونو به چندین کامپیوتر دیگه با سیستم عامل های مختلف تقسیم میکنم (با نرم افزار VMware یا ... )

سرور اختصاصی:
کامپیوتری مثل کامپیوتر خودتان البته با فرق هایی که بالا گفتم :)

پ.ن: شما میتونی نرم افزار VMware رو سیستم خودت نصب کنی و یکم آشنایی پیدا کنی به مفهوم قضیه :)

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
آقا محمد خیلی ازت ممنونم
با سرور مجازی آشنایی دارم و حدود یک سالی هست که ازش استفاده میکنم ولی خب نمیدونستم اون رو میشه به هاست تبدیل کرد یا نه
منتهی قصد دارم یه سایت جدید تاسیس کنم، به خاطر همین یه مقداری با این مفهوم هاست و سرور و .... بیگانه بودم. :)
یه دنیا ازت ممنونم که وقت گذاشتی :)

بالا