• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا سوال پیرامون ios

S O N Y

Registered User
لایک‌ها
68
1.ایا فرقی بین نرم افزار های ایپاد و ایفون هست 2.ای او اس 6جیلبریک میشه 3.من تا حالا با ای او اس کار نکردم فقط با اندروید کار باهاش اسونه 4این جی میت ها که ایپاد رو به ایفون تبدیل میکنن چطورن کسی استفاده کرده؟راضیه ازش؟ 5.راهی هست بشه ظرفیت ای دیوایسمون رو افزایش بدیم منون میشم جواب بدبن یه عمر دعلتون میکنم :دی

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
1.ایا فرقی بین نرم افزار های ایپاد و ایفون هست 2.ای او اس 6جیلبریک میشه 3.من تا حالا با ای او اس کار نکردم فقط با اندروید کار باهاش اسونه 4این جی میت ها که ایپاد رو به ایفون تبدیل میکنن چطورن کسی استفاده کرده؟راضیه ازش؟ 5.راهی هست بشه ظرفیت ای دیوایسمون رو افزایش بدیم منون میشم جواب بدبن یه عمر دعلتون میکنم :دی

١-خير
٢-ايفون٤بله ٤اس و٥خير
٣-صبروحوصله ميخاد
٤-نميدانم
٥-خير

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

1- برنامه های ipod با iphone یکی هست.

2- فعلا فقط دستگاه های A4 و ماقبل...شامل ایفون 4 و ماقبل....اونم به صورت تتر هست ....نه انتتر

3-بستگی به طرف داره....هرکی سلیقه ای داره.

4-نه به درد نمیخورن...کلی مشکلات ریز و درشت دارن...اگر میخواید ipod بخرید به امید اینکه در اینده تبدیلش کنید به iphone اشتباه میکنید.

5-نه راهی نیست.

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28

1-نه تفاوتی ندارن،مگر تو برنامه های مربوط به میکروفون...(آیفون میکروفونش پایینه دستگاهه،ولی آیپاد بالاشه)
2-دوستان کامل جواب دادن
3-ای او اس،اولش یه کم سختی داره،ولی بعدش دیگه کلا راحتی...
اما اندروید همیشه دردسر دیتا رو داره...
4-من میخواستم برای آیپادم بخرم ولی مغازه دار نظرم رو عوض کرد،گفت به جاش یه گوشی ساده بگیری خیلی بهتره،میگفت مشکل زیاد داره
5-نه!
Sent From My EVO 3D

S O N Y

Registered User
لایک‌ها
68
مرسی از تمامی دوستان
فقط 3تا سوال میمونه
اگه من یه ایپاد تاچ4بگیرم و اپدیتش کنم به ios6 قابل جیلبریک؟
چرا میگن siriفقط رو ایفون هست>یعنی رو ایپادنمیشه نصب کرد؟
و اخریش اینکه میشه اندرود رو iosاجرا کرد؟تعدادی از سایت ها برنامه هایی با همین عناوین گذاششتن
مرسی از همه کاربرای گلی که من تحمل میکنن جوابم رو میدین :دی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
1- نه نمیشه

2-با جیل بریک میتونید نصب کنید...البته بهتره نکنید چون دستگاه هایی که siri نصب میکنن معمولا راضی نیستن کاربرها و بعد یه مدت پاکش میکنن.

3-نه نمیشه....فقط ظاهرا روی iphone 2g که مال سال 2007 هست تونستن هکرها اینکار رو بکنن....که البته هیچ مصرفی برای من و شما نداره...چون کسی دیگه نه iphone 2g دست میگیره نه اینکه دستورالعمل نصبش ساده و سرراست هست.کلا بی خیال این بشید.

S O N Y

Registered User
لایک‌ها
68
1- نه نمیشه

2-با جیل بریک میتونید نصب کنید...البته بهتره نکنید چون دستگاه هایی که siri نصب میکنن معمولا راضی نیستن کاربرها و بعد یه مدت پاکش میکنن.

3-نه نمیشه....فقط ظاهرا روی iphone 2g که مال سال 2007 هست تونستن هکرها اینکار رو بکنن....که البته هیچ مصرفی برای من و شما نداره...چون کسی دیگه نه iphone 2g دست میگیره نه اینکه دستورالعمل نصبش ساده و سرراست هست.کلا بی خیال این بشید.

مرسی....

بالا