• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا سوال کوچولو در مورد paypal

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان :
چند تا سوال کوچولو راجعبه پی پال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم .

1- چطوری میتونم از ایران راحت وارد پی پال بشم ( برنامه ای چیزی حتما هست دیگه ، اگه معرفی کنید ممنون میشم )

2- قیمت خرید و فروش هر دلار توی paypal چقدره ؟

نمیخوام پول خرید و فروش کنم ، برای این قضیه بهم pm نزنید لطفا . از یه نفر طلب دارم میخوام بگیرم بعد بدم جای دیگه . و بعدشم این اکانت رو برای آینده لازم دارم .

ممنون.

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
من هر صد سال که یه بار میام پرشین تولز میبینم که هنوز دغدغه و سوال و جواب در این مورد هست تجربه ی شخص بنده برای استفاده ی بی درد سر پیپال وی پی ان هست البته با راهنمایی یکی از دوستان از نرم افزار Cproxy که واقعا قوی بود استفاده کردم و چند وقت به اکانت دسترسی بی خطر داشتم. اما بعد از مدتی بازار CProxy شلوغ شد و من بی خیالش شدم و اخیرا هم یه بار خواستم ازش استفاده کنم دیدم مسدوده! :blink:

ولی استفاده از Ano Prx رو اصلا توصیه نمیکنم (پروکسی بی نام و نشان همین هایی که اچ تی تی پی اس )هستن .

ولی کلا امن ترین راه استفاده از اکانت یه شخص که اینکاره هست ! که تو سایت هستن دوستانی که این کار و انجام میدن .

جناب پی پال نه چندان محترم! :blink: به شما اجازه میده که هر چی خواستی پول دریافت کنی و حتی اگه لاگین غیر منطقی هم کنی ممکنه بهت گیر نده !ولی بد بختی زمانی هست که بخوای پولتو بکشی بیرون!پس از نظر شخص حقیر بنده بهتره از امن ترین راه ممکن وارد بشی ! درجه اول همون شخص ثالث !بعد وی پی ان!

bobasoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر حساب در paypal را veryfied نباشد باز هم می شود ان را نقد کرد یا تبدیل به egold کرد؟ چطور؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
قیمت خرید و فروشش از قیمت دلار بالا تره (950 به بالا)
بسیار مهمه که از فرد معتبر بگیری چون تا 60 روز طرف میتونه پولش رو پس بگیره بدون اینکه کاری بتونی بکنی

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بسیار مهمه که از فرد معتبر بگیری چون تا 60 روز طرف میتونه پولش رو پس بگیره بدون اینکه کاری بتونی بکنی
اينو مي توني كامل تر توضيح بدي؟پس توي سايت هايي كه فروش آنلاين دارن مشتري ها مي تونن كالا رو بگيرن بعد هم پولو پس بگيرن؟oO

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اينو مي توني كامل تر توضيح بدي؟پس توي سايت هايي كه فروش آنلاين دارن مشتري ها مي تونن كالا رو بگيرن بعد هم پولو پس بگيرن؟oO
بله
البته کلی دردسر برای 2 طرف خواهد داشت

Tony.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من به یک اکانت paypal احتیاج دارم و میخواستم از طریق این سایت یک اکانت برا خودم ایجاد کنم.از دوستان با تجربه یه سئوال دارم ...آیا اکانتی که توسط این سایت ساخته میشه معتبره؟یعنی میتونم برا انجام کارام ازش استفاده کنم؟کسی در این مورد اطلاع داره؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
من معتقدم حساب Personal چیز زیاد مهمی نیست که کسی بخواد . . . .کنه
ضمنا اون طرف پولش رو از روی کردیت کارت و خدمات و پول دلاری که بابت این کار خرج میکنه دوبلش رو از شما میگیره پس زیاد جای نگرانی نیست مگر اینکه آدم بدشانسی باشی
کلا این موارد توی نت هست اگه واقغا نیاز داری به پی پال این کار رو میتونی بکنی
از طرفی اگه بخوای میتونم بهت کریدیت کارت غیر قابل شارژ بدم خودت پی پال رجیستر کنی

Tony.65

Registered User
لایک‌ها
0
من معتقدم حساب Personal چیز زیاد مهمی نیست که کسی بخواد . . . .کنه
ضمنا اون طرف پولش رو از روی کردیت کارت و خدمات و پول دلاری که بابت این کار خرج میکنه دوبلش رو از شما میگیره پس زیاد جای نگرانی نیست مگر اینکه آدم بدشانسی باشی
کلا این موارد توی نت هست اگه واقغا نیاز داری به پی پال این کار رو میتونی بکنی
از طرفی اگه بخوای میتونم بهت کریدیت کارت غیر قابل شارژ بدم خودت پی پال رجیستر کنی

ممنونم دست عزیز:)
لطفا بیشتر توضیح بده.یعنی با مشخصات جعلی ثبت نام کنم؟اگه اینجوری بخوام ثبت کنم هزینه اش چقدر میشه؟
با این کردیت کاردی که شما میدین میتونم یه اکانت Premier ثبت کنم؟
من تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم:blush: یه لطفی بکن و ساده بگو:D

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
یه بابیی که زیاد این کاره بود به من گفت که اگه خیلی داشتن پی پال برات واجبه به همین صورت بگیر فقط چند مسله رو رعایت کن
1- حسابت رو زود به زود خالی کن
2- با IP ایران لوگین نکن
پی پال فقط جهت گرفتن اعتبار شما هست پس سعی کن توی حساب پول زیادی نزاری
برای ثبت نام هم نمیشه گفت جعلی ولی خوب باید این عمل رو انجام بدید
اگه آشنایی خارج از کشور داری بهتره با اونها هماهنگ کنی و با رعایت شرایط ثبت نام کنی
در مورد کارت اعتباری هم باید عرض کنم برای ثبت نام مشکلی نیست فقط باید شانس بیاری حسابت زود لیمیت نشه
فقط شانس چرا که پی پال دوره ای حساب ها رو لیمیت میکنه برای گرفتن مدرک شناسایی معتبر
الان یکی از حساب های من لیمیت شده و از من شماره فکس میخواد

Tony.65

Registered User
لایک‌ها
0
تو کانادا یکی رو پیدا کردم .میخوام یه حسابPremier باز کنم.حالا چندتا سئوال برام پیش اومده.اگه کمکم کنید ممنون میشم.
روند verify برا کاربران کانادایی چه شکلی هست؟
حتما باید حساب بانکی داشته باشند؟
آیا به مبلغی که در حساب paypal هست مالیات هم تعلق میگیره؟

بالا