• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا مشکل سئو

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
1- نقشه سایت وجود نداره!!
http://xxx.x/sitemap.xml
لینک نقشه سایت ارور 404 هست!
نقشه سایت کجای وردپرس هست که درستش کنم؟(جدا از یوآست)

2- یوآست قالب کلمات کلیدی متا را حذف کرده! همچین گزینه ای هم داخلش ندیدم که بتونم فعالش کنم طبق آموزش هایی هم که در این مورد هست همخوانی نداره یعنی باز هم پیدا نمیشه
تصویر های زیر که قبلا در کنترل پنل یوآست بود الان دیگه همچین امکاناتی نداره
advancedpages.png

usemetakeywords.png

homekeywordsdesc.png

هر چی هم سرچ کردم آموزش همین را زده بودند در حالی که وجود نداره از چند نفر هم اسکرین شات خواستم برای اون ها هم متاکیورد نداشت!
دستی بخوام بزنم کد متاکیوردز را داخل کدوم فایل بزارم؟
کیورد مطالب منظورم نیست برای اون ها چند تایی برچسپ میزارم که خود وردپرس انجام میده من منظورم اون چیزی هست که تو عکس زیر نشون دادم
5-png.1058239

3- با ارور W3C معتبر نیست چکار باید کرد؟

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
:general408: سلام و خسته نباشید
;) مبتونم با قدرت بگم تمام این مشکلات ار افزونه یوآست هست چون تمام مشتری های من این مشکلات دارن
میخوام افزونه all in seo جایگزین یوآست کنم ولی مشکل کلیدواژه کانونی و خیلی چیز های دیگه هست که باید برای تمام مطالب و سایت از ابتدا تنظیم بشه - با این مشکل باید چی کار کرد؟! راهی هست که اطلاعات هم منتقل کنه نیاز نباشه تک تک پست ها را اصلاح کرد؟!
فکر میکنم از شانس بد آل سئو هم نصب کنم اون هم مثل یوآست تغیر رویه بده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
:general408: سلام و خسته نباشید

;) مبتونم با قدرت بگم تمام این مشکلات ار افزونه یوآست هست چون تمام مشتری های من این مشکلات دارن
ممنون میشم اگه بگید چطوری کلمات کلیدی متا را دستی بزارم، یعنی مورد زیر
5-png.1058239

amirhosein4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
افزونه هایی برای ساخت مپ وجود داره میتونید استفاده کنید
یا یواست

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ممنون از شما دوستان, مشکل سایت مپ و متاتگ را حل کردم فقط مشکل زیر باقی مونده که ممنون میشم راهنمایی کنید
با ارور W3C معتبر نیست چکار باید کرد؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
افزونه هایی برای ساخت مپ وجود داره میتونید استفاده کنید
یا یواست
مشکل سایت مپ با افزونه Google XML Sitemaps حل شد ولی روی دکمه debug function افزونه Google XML Sitemaps کلیک کردم یه مقدار کد داد بیرون و اولش نوشت ممکنه پسور های سایت لو بره !! حالا نفهمیدم debug function فعال شد؟ یا کد داد که جایی بزنم؟ یا فرستاد برای کنسول گوگل؟! آخر کد ها نوشت اجرای دوباره/ساخت دوباره چیزی برای لغو یا غیر فعال کردن نبود, الان نمیدونم debug function هست یا نیست چطوری مطمئن بشم که نیست و غیر فعاله؟!

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
1- نقشه سایت وجود نداره!!
http://xxx.x/sitemap.xml
لینک نقشه سایت ارور 404 هست!
نقشه سایت کجای وردپرس هست که درستش کنم؟(جدا از یوآست)

2- یوآست قالب کلمات کلیدی متا را حذف کرده! همچین گزینه ای هم داخلش ندیدم که بتونم فعالش کنم طبق آموزش هایی هم که در این مورد هست همخوانی نداره یعنی باز هم پیدا نمیشه
تصویر های زیر که قبلا در کنترل پنل یوآست بود الان دیگه همچین امکاناتی نداره
advancedpages.png

usemetakeywords.png

homekeywordsdesc.png

هر چی هم سرچ کردم آموزش همین را زده بودند در حالی که وجود نداره از چند نفر هم اسکرین شات خواستم برای اون ها هم متاکیورد نداشت!
دستی بخوام بزنم کد متاکیوردز را داخل کدوم فایل بزارم؟
کیورد مطالب منظورم نیست برای اون ها چند تایی برچسپ میزارم که خود وردپرس انجام میده من منظورم اون چیزی هست که تو عکس زیر نشون دادم
5-png.1058239

3- با ارور W3C معتبر نیست چکار باید کرد؟

در مورد مشکل سایت مپ که 100% از افزونه یواست هست چون خودمم این مشکل رو داشتم قبلا. حالا نمیدونم علتش باگ افزونه بود یا ناسازگاری با قالب و افزونه های دیگه... بهرحال راه حلش برای من اینطوری بود:
برید قسمت سایت مپ یواست، سایت مپ رو غیر فعال کنید و بزنید ذخیره. و دوباره فعال کنید و ذخیره. اینطوری دوباره ساخته میشه سایت مپ و ارور 404 نمیده.
البته الان دیگه این مشکلات رو ندارم فکر میکنم رفع شده توی بروزرسانی های اخیر افزونه... شایدم تداخلش از بین رفته با افزونه های دیگه من...

مشکل دومتون هم که مشکل نیست، ظاهرا توی اپدیت جدید افزونه بطور کامل این گزینه حذف شده چون نگاه که کردم نبود توی تنظیمات... درصورتی که قبلا بود و میتونستیم فعال یا غیر فعال کنیم. اون زمان هم که بود خود افزونه یواست نوشته بود لزومی به فعال کردنش نیست.
بنده هم هرجایی خوندم توصیه کردن از متاتگ کیورد استفاده نکنید...
اگه خیلی اصرار دارید میتونید به یکی بگید بصورت دستی براتون بنویسه و در قالب قرار بده (یکی که php بلد باشه میتونه براحتی اضافه کنه)
قبلا که من استفاده میکردم بصورت دستی بود و به برنامه نویس گفته بودم طوری بنویسه که برچسب هایی که برای مطلب میزنم رو بیاره توی متاتگ کیورد و توی هیدر قرار بده... شمام میتونی همینکارو بکنی یا بگی یک فیلد باکس به ویرایش مطلب اضافه کنه که جدا کیوورد اضافه کنی.

مشکل سوم هم که میتونید برید به سایت w3c validator و ارور های html و یا css رو بصورت لیست ببینید و دونه دونه ارور هاشو رفع کنید. متن هر ارور رو توی گوگل بزنید براحتی راه حلش رو میتونید پیدا کنید...

ali688

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از شما دوستان, مشکل سایت مپ و متاتگ را حل کردم فقط مشکل زیر باقی مونده که ممنون میشم راهنمایی کنید
با ارور W3C معتبر نیست چکار باید کرد؟
سلام.w3c برای استاندارد سازی جهانی قالبتونه .باید خطاهای سایتتون رو اعلام کنید تا راهنماییتون کنیم.
منتهی یه نکته هم خدمتتون بگم که حساسیت زیادی رو این موضوع خرج نکنید.موفق باشید

sitesazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر از سایت وردپرسی استفاده می کنید بهتره اکه از افزونه قدرتمند یاست برای سئو و بهینه سازی سایت استفاده کنید. ضمنا حتما حتما کدهای سایت رو پک کنید و ار عناصر معنایی در طراحی سایت استفاده کنید.

بالا