• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند دلار Moneybookers می خوام

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بین 30 تا 50 دلار Moneybooker می خوام
اگر کسی داره خبرم کنه . لطفا PM ندین و قیمت را همین جا اعلام کنید
ممنون

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به ازای هر دلار 1020 تومن + 1500 تومن کارمزد

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام .

من می تونم به شما کارت اعتباری ( کارت ویزا ) بدهم که از کارت اعتباری خود به حساب خود منتقل کنید .

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
البته اینم یک راهشه ولی مانی بوکرز برای انتقال از کارت به اکانت 2.5% کارمزد میگیره و اول هم باید کارت وریفای شه و نکنته بعد اینه که کشور صادر کننده کارت باید بات کشوری که صاحب اکانت ثبت کرده یکسان باشه

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ازای هر دلار 1020 تومن + 1500 تومن کارمزد

سلام
ممنون ولی قیمت Moneybookers شما خیلی بالاست و به درد من نمی خوره ولی دیدم تو یه post دیگه شما Egold هم می فروشید . میشه تو یک سایت که من می خوام بهش پول بدم شما برام Egold واریز کنید ؟ آخه ظاهرا Egold ایرانیا بسته شده و من نمی تونم خودم این کار را انجام بدم .
شما این کار را می تونید انجام بدین ؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
برو از http://www.ezpay.ir/ بخر من الان بیشتر از یکسال ایگولد می گیرم ازشون امروزم 10دلار مانی بوکر گرفتم سرجمع هر دلار 1015 تومان سریع هم منتقل می کنه ;)

راستی ایگولد من بازه اگر خواستی چیزی بریزی :)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
برو از http://www.ezpay.ir/ بخر من الان بیشتر از یکسال ایگولد می گیرم ازشون امروزم 10دلار مانی بوکر گرفتم سرجمع هر دلار 1015 تومان سریع هم منتقل می کنه ;)

راستی ایگولد من بازه اگر خواستی چیزی بریزی :)
هنوز هم کار می کنند ؟
حسابهای ما و بسیاری از مشتریان و همکاران ما به دلیلی نامشخص (شاید به جرم ایرانی بودن) در سایت e-gold مسدود یا پاک شده است. لذا تا حل مشکل فعالیتی در این زمینه نخواهیم داشت.

این سایت احیانا مال آرتین عزیز یا شایان نیست ؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
نه مال کاوه جمالی. البته یه چیز جالب براتون بگم بخندین. من همیشه ازشون برای یکاری دلار می گیرم 918 تومان بعد پول می ریزم میگم انقدر ریال معادل فلان قدر دلار دیروز تو خیابون بودم دیگه حساب نکردم به خانم مسئول خرید گفتم 21000 تومان ریختم خودتون تقسیم کنید دلاری بریزید. بعد دیدم 925 حساب کردن فکر می کنید در جواب من که گفتم چرا چی ایمیل کردن؟؟؟
نوشته بود اون 918 برا وقتیه که خودتون حساب کنید !!! یعنی 7 تومان برای هر دلار کارمزد استفاده از ماشین حساب :D

اما انصافا کارشون خوبه ;)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
وشته بود اون 918 برا وقتیه که خودتون حساب کنید !!! یعنی 7 تومان برای هر دلار کارمزد استفاده از ماشین حساب

چی چیزا !!!!

نگفتید که الان هم ایگلد هم کار می کنند ؟
شما دلار چی می خرید ؟ ایگلد ؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
همه چی دارن ;)
اما ایگولد همین آقای rsbco که اینجا پست دادن 900 می فروشن من 65$ خرید داشتم ازشون.

بالا