• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند راهي كدام يك؟

ramtin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من عضو جديد هستم
مي خواستم گوشي بگيرم با اين توضيح كه ما يك w550i داريم كاملا هم راضي هستيم! پس از نظر موسيقي و صدا مشكلي ندارم
ولي براي خودم نيست
من ميخواستم يك w810 بگيرم ولي با توجه به صفحه نمايش كوچك و كيفيت بد فيلمبرداري به شك افتادم قيمت 270
(در ضمن نظرم رو k800 هم بود كه با توجه به فيلمبرداري افتضاح بيخيال شدم)
من چون سوني اركيسون بيشتر دوست دارم اين رو ترجيح ميدم ولي با ديدن 6280 و هم خانواده آن وسوسه شدم صفحه نمايش عالي طراحي نسبتا خوب دوربين خوب با فيلمبرداري عالي(ولي از نظر عكس خودم ميدونم كه اصلا به سوني اريكسون نميرسه) قيمت 310 ايا صداي 6280 خوبه؟؟؟؟؟(6270 نميخوام!)
حالا شما اگر گوشي تو همين مايه ها سراغ داريد بگيد يا از بين اين دو كدام!؟
قيمت تا 300 -310 همين حدودا بيشتر نشه!
در ضمن انتظارات من:
صداي خوب و بلند
صفحه نمايش بزرگ(حتما با كيفيت و تفكيك پذيري زياد)
دوربين خوب با فيلمبرداي خوب(فيلمبرداي بيشتر مطرح است!)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اقا 6280 رو بی خیال شو....ببین اگه 6288 گیر اوردی بگیر....6280 نگیری ها...از من گفتن بود...

چرا؟ 6280 که خیلی خوبه! هم صفحه اش رزولوشن بالا داره هم فیلم خوی میگیره! صداش هم نخام دروغ بگم خوب نیست زیاد! یعنی تو جمع زیاد شنیده نمیشد!

ramtin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب يك دليل بيارين اخه چرا؟ در ضمن 6288 چنده قيمت صحيح لطفا!
در ضمن گوشيهاي با اين چيز هايي كه گفتم چيه؟ 6288 صداش خوبه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
6280 مشکل داره ....زیاد هم مشکل داره....هنگ زیاد میکنه...دم به دقیقه فلش و این حرفها...

6288 همون 6280 هست...فقط یه مموری 512 تو جعبه اش داره منتها دیگه مشکلات 6280 رو نداره گویا و اوضاعش بهتره....

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
بابا از این مشکلات نداره که! حتما برا فرم ویر های اولیشه! ماکه ندیدیم هنگ کنه! ویدئوش هم که عالیه!
راستی! چرا K800 ویدئو پایین کیفیت میگیره؟

ramtin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا از این مشکلات نداره که! حتما برا فرم ویر های اولیشه! ماکه ندیدیم هنگ کنه! ویدئوش هم که عالیه!
من نقدشو خوندم 175 در 208 پيكسله كه بسيار پايينه! با اين دوربين عالي نميدونم !
شما 6280 داريد!
درضمن لطف كنيد گوشي بهتري اگه از سه مارك سوني و نوكيا و سامسونگ ميشناسيد بگيد!
6288 چنده!؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

حتما یه چیزی هست دیگه که دارم میگم...دیدی که شده بود گوشی که بیشترین مشکل رو کاربرها باهاش داشتن تو 2006....ضمن اینکه یکی از اشنا ها نزدیک هم یدونه داشت..انقدر این گوشی این بنده خدا رو اذیت کرد برد فروختش...باورت میشه تو 2 ماه 4 دفعه داد فلشش کردن....قبول کنید حرف ادم رو دیگه....6288 به جاش توصیه میشه....

حتما مشکلی داره که من همه جا هم میگم....چطور نمیام بگم n71 یا N80 و....از این مشکلات دارن؟؟

:)

ramtin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بابا ميگم يك گوشي معرفي كنيد!!! لطفا

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب! ضعف برای K800! یادتون بمونه! آقا مازیار ما که از شما کوچیک تریم این همه سوال میپرسیم ولی از K800 راضی هستی؟ اگه پول بیشتری داشتی گوشی دیگه ای نمیخریدی؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب! ضعف برای K800! یادتون بمونه! آقا مازیار ما که از شما کوچیک تریم این همه سوال میپرسیم ولی از K800 راضی هستی؟ اگه پول بیشتری داشتی گوشی دیگه ای نمیخریدی؟

اره اقا منم نگفتم ضعف نیست....چرا یه ضعف این گوشی همین فیلم برداریشه....البته من زیاد فیلم نمیگیرم بیشتر عکس میندازم و با توجه به مدارک موجود خودت میدونی که اوضاعش تو عکس چجوریه....در نتیجه به نظر من الان با قیمت 390 تومن یه انتخاب عالی برای یه گوشی کوچیک و جمع و جور و دوربین عالی و کلا تقریبا همه چی تمومه....اگه سیمبین کسی نخواد....

من قبلا هم گفتم....من خودم انواع گوشی های سیمبین نوکیا هم داشتم تعدادی هم دیدم دست رفقا....خودم هم یه مدت ویندوز موبایل هم دستم بود....اتم رو میگم...در نتیجه به اندازه کافی از سیمبین به ما رسیده!!:lol:

کلا یکم خسته شدم...دلم رو زده بود.....گفتم تنوع بد نیست...یه مدت گوشی جاوا با امکانات بالا دستمون بگیریم...حالا یه مدت دیگه عوضش میکنم...چیز دیگه میگیرم...

ببین ما ها که کلی از وقتمون رو تو این فرومها تلف میکنیم....فکر کردی بهمون میگن چی؟ خوره گوشی :lol: من که خودم با یه گوشی بیشتر از 3-4 ماه نمیتونم سر کنم نهایت 6 ماه دیگه اخرشه....قبول داری؟

اینه که خب هرکی یه عشقی داره یکی میبینی رینگ لاستیک عوض میکنه...اون یکی کفش فلان...این یکی کامپیوتر بازه...یکی هم مثل ما گوشی باز دیگه....:D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اوکی! کاملا قبوله این خوره گوشی رو هستم! الان یه مدته که هر کی تو مدرسه گوشی میگیره باید برم بهش بگم بده ببینم و بده عکس بندازم و اینا! با بچه ها هم اکثر بحثمون رو موبایله!
من هم میخوام عوض کنم! میگین چی بخرم؟ اولویتم پلیره بعد هم دوربین!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
5300 چی؟ خوبه؟ آخه من این قدر ها هم پول ندارم! اگه 3250 رو بفروشم فوقش 100 تومن میتونم روش بذارم!

ramtin69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا مثل اينكه قرار بود راهنمايي كنيد دمتون گرم!!!!!!!!!!!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا من که گفتم تو این قیمت 300 تومن سونی اریکسون فیلم برداری خوب نداره....عکاسی چرا w810 هست که عالیه....ولی w900 فیلمش هم خوبه که گرونه

از نوکیا هم 6288 توصیه میشه...n70 هم بد نیست....

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا مثل اينكه قرار بود راهنمايي كنيد دمتون گرم!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز شما که یک W550i داری برای Game و Music.
به نظر من اینها خوبن:
Nokia N70
Motorola RAZR V3X
Samsung D600
Sony Ericsson W810i

ولی همه اینها یک طرف، K800i و K790i هم در طرف دیگر.
6630 Nokia هم اگر گیر بیاد گوشی خیلی خوبی هست و خودم دنبالشم، اگر هنوز در بازار موجود هست، دوستان اطلّاع بدین.

بالا