• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سئوال در مورد سایت مپ

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
سلام ، خسته نباشید

سه تا سئوال داشتم

1- برای سایت با چند هزار مطلب چطوری سایت مپ بسازم ؟؟
2 - سایت مپ رو چطوری چند صفحه کنم ؟؟

3- میگن اگر از صفحه با پیج رنک خوب به سایت مپ لینک داده بشه سرعت ایندکس مطالب فوق العاده میشه ، در صورتی که صحت داره به صرفه هست از یکی از سایت های رتبه زیر 200 ایران تبلیغات متنی فالو بگیرم ؟

ممنون

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
سایت مپ برای شناسایی بهتر ساختار سایت شما و همچنین نشان دهنده مهم بودن صفحات سایت شما به گوگل به جهت کرول و ایندکس صفحات مورد نظر است
هر سایت مپ می تونه تا 50000 ادرس رو حمایت کنه و حجم فایل هم نباید بیش تر از 50 مگا بایت باشه
شما می تونید برای عکس و ویدئو اخبار و... سایت مپ جدا تهیه کنید

می تونید سایت مپ ها رو بهم بطور شاخه ای بهم مرتبط کنید

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
درود
سایت مپ برای شناسایی بهتر ساختار سایت شما و همچنین نشان دهنده مهم بودن صفحات سایت شما به گوگل به جهت کرول و ایندکس صفحات مورد نظر است
هر سایت مپ می تونه تا 50000 ادرس رو حمایت کنه و حجم فایل هم نباید بیش تر از 50 مگا بایت باشه
شما می تونید برای عکس و ویدئو اخبار و... سایت مپ جدا تهیه کنید

می تونید سایت مپ ها رو بهم بطور شاخه ای بهم مرتبط کنید

خیلی ممنون از توضیحاتتون ، حالا من چطوری میتونم برای یک وبسایت با حجم زیاد سایت مپ بسازم ؟؟ اسکریپت خاصی داره ؟؟ یا باید نوشته ؟؟
ببخشید منظورتون از اتصال شاخه ای سایت مپ ها چیه ؟
به اون سئوال سوم هم ممنون میشم پاسخ بدید ، مرسی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگر سایت شما بسیار بزرگ و دارای ساختار شبکه ای است بهتره برای هر قسمت سایت مپ جدا تهیه کنید مثلا سایت خبری با بخش های متنوع و کاربر محور دارید اما این رو هم اضافه کنم سایت مپ معایبی هم داره پس در استفاده از اون دقت کنید
برای ورد پرس پلاگین های گوناگونی هست برای اینکار همینظور می تونید بطور دستی بنویسید
برای شناسایی بهتر و تونلی ربات ها و اگر دارای سایت مپ های زیادی هستید می تونید از روش Sitemap Indices" که با ستاره دار کرن یکی از تگ های سایت مپ و اشاره دادنش به سایت مپ بعدی هست استفاده کنید
بین سایت مپ فایل و سایت مپ ایندکس تفاوت هست اگر منظور شما این هست با اینکار سایت مپ شما زودتر اندکس بشه اینکار ضرورتی نداره گوگل بعد از ثبت در وب مستر در زمان طبیعی اینکار رو می کنه اما اگه با افزودن بک می خواید با این روش در جه اعتبار کلی صفحات و در نتیجه کرولینگ و اندکس بهتر و کسب نتیجه در موتور جستجو استفاده کنید من اصلا توصیه نمی کنم گذشته از عملی بودن یا نبودن این روش باعث سردرگمی ربات ها میشه و انواع اخطار رو به وب مستر ارسال و روند کرول کلی سایت رو اسیب میزنه

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
اگر برنامه نویس هستی که سایت مپ تگ ها را جدا بساز بعد پست ها همین طور بعد داخل هر کدوم مشخص کن 1000 تا 1000 تا جدا کن
مثل سایت خودم الان بیش از 90 هزار مطلب و 500 هزار تگ داره هیچ مشکلی ندارم مطلب که می زارم به 5 دقیقه نمی کشه تو گوگل ثبت می شه
یه نگاه به سایت مپ من بنداز متوجه می شی
amozande.ir/sitemap_index.xml

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اگر برنامه نویسی مثل من بلد نبودید میتونید با نصب پلاگین Sitemap XMl برید توی تنظیماتش و اونجا نهایت حجم سایت مپ رو مشخص کنید که مثلا بیشتر از فلان مگابایت نشه . بعد سایت مپ رو Rebuild کنید. اینطوری خود پلاگین سایت مپ رو به چند فایل تقسیم میکنه

بالا