• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سایت معروف و معتبر مشابه پی پال معرفی کنید

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من می خواهم یه سایت کوچک برای فروش چند نرم افزار بسازم و برای دریافت پول از مشتری نیاز به یه Account در یک سایت بسیار معروف و معتبر مانند Paypal دارم که البته بتوانم با یک Credit Card معمولی در آن Account بسازم و مثل Paypal نیاز به داشتن حساب بانکی یا Credit Card به نام باز کننده حساب نداشته باشه. البته می خواهم کشورم را امارات معرفی کنم چون میدونم شرکت های آمریکایی به ایران سرویس نمی دهند. فقط می خوام خیلی معروف و معتبر باشه.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
این سایتهایی که آقای بیگدلی گفتند خیلی خوبه ولی نیازمند داشتن حساب بانکی در خارج از ایران هست . بعنوان یک ایرانی تنها سایتی که بدرد شما میخوره www.e-gold.com هست
من می خواهم یه سایت کوچک برای فروش چند نرم افزار بسازم و برای دریافت پول از مشتری نیاز به یه Account در یک سایت بسیار معروف و معتبر مانند Paypal دارم که البته بتوانم با یک Credit Card معمولی در آن Account بسازم و مثل Paypal نیاز به داشتن حساب بانکی یا Credit Card به نام باز کننده حساب نداشته باشه. البته می خواهم کشورم را امارات معرفی کنم چون میدونم شرکت های آمریکایی به ایران سرویس نمی دهند. فقط می خوام خیلی معروف و معتبر باشه.

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی به وسیله سایت e-gold می تونم در سایتم کارتهای اعتباری قبول کنم؟
در ضمن من نمی تونم وارد این سایت بشم شما چک کنید.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در مورد قبول کردن کارت اعتباری در سایتتان شما دو راه دارید:
یا استفاده از اکانت پرمیوم پی پال و یا از استفاده از 2checkout .
البته به تازگی یک بانک اینترنتی جدید به نام آلترپی راه اندازه شده که مورد تایید BBBOnline و وریسان است و طبق برنامه های خود شرکت قراره که cc accept آن به زودی راه بیفته و خوبیش اینکه در کاناداست و در حال حاضر با ایران هیچ مشکلی نداره، اگر خواستی لینکش در امضام است.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
برای ورود به سایت ای گلد از این آدرس استفاده کن
https://e-gold.com
با ای گلد شما نمیتونی کردیت کارت قبول کنی ولی خریدار میتونه مبلغ خرید رو به اکانت شما انتقال بده
یعنی به وسیله سایت e-gold می تونم در سایتم کارتهای اعتباری قبول کنم؟
در ضمن من نمی تونم وارد این سایت بشم شما چک کنید

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میلاد . من امروز تو این بانک یک اکانت بازکردم . ظاهرا از همین الان هم سرویس کردیت کارتش راه افتاده من تو newsletter بانک اینو خوندم .
طبق برنامه های خود شرکت قراره که cc accept آن به زودی راه بیفته

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شاید بتونی از سیستم مرچنت www.registerfly.com استفاده کنی.

این طور که بوش میاد،این بنده خدا خیلی از سیستم های پرداخت و دریافت اطلاعاتی نداره.

قبلان سایت www.payzip.com به ایرانیها خدمات مرچنت می داد،ولی مثله اینکه الان دیگه کار نمی کنه.

اگر اون بود،خیلی راحت می تونستید پول بگیرید.

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
برای ورود به سایت ای گلد از این آدرس استفاده کن
https://e-gold.com
با ای گلد شما نمیتونی کردیت کارت قبول کنی ولی خریدار میتونه مبلغ خرید رو به اکانت شما انتقال بده
ایگلد بالا نمیاد :(

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از vbigdeli :
شاید بتونی از سیستم مرچنت www.registerfly.com استفاده کنی.

این طور که بوش میاد،این بنده خدا خیلی از سیستم های پرداخت و دریافت اطلاعاتی نداره.

قبلان سایت www.payzip.com به ایرانیها خدمات مرچنت می داد،ولی مثله اینکه الان دیگه کار نمی کنه.

اگر اون بود،خیلی راحت می تونستید پول بگیرید.
سایت payzip رو من قبلا" رفتم توش یه سایت آسیایی است خیلی وقته دیگه سرویس نمیده

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از persian-earning :
در مورد قبول کردن کارت اعتباری در سایتتان شما دو راه دارید:
یا استفاده از اکانت پرمیوم پی پال و یا از استفاده از 2checkout .
البته به تازگی یک بانک اینترنتی جدید به نام آلترپی راه اندازه شده که مورد تایید BBBOnline و وریسان است و طبق برنامه های خود شرکت قراره که cc accept آن به زودی راه بیفته و خوبیش اینکه در کاناداست و در حال حاضر با ایران هیچ مشکلی نداره، اگر خواستی لینکش در امضام است.
من تو این سایت ثبت نام کردم دستت درد نکنه.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
والا این موضوعبه این تاپیک زیاد مربوط نمیشه ولی . سایت ای گلد www.e-gold.com از مدتها قبل فیلتر شده است . ولی با آدرس Secure قابل دسترسی بود https://www.e-gold.com ولی الان من هم چک کردم بالا نمیومد !!!
ایگلد بالا نمیاد

بالا