• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال از اساتید ipod

amirkhan61

Registered User
لایک‌ها
0
من چند سوال داشتم،اگه لطف کنید جوابشو بدید ممنون میشم.

1-آیا موزیکها رو میشه از بلندگو شنید؟یعنی غیر از هدفون اصلا بلندگو داره تا بشه به صورت عمومی شنید؟
2-نوع باتری که مصرف میکنه از چه نوعی هست؟A-A یا A-A-A یا اصلا مثل موبایل خودش باتری داره؟
3-قیمت انواع مختلفش الان چقدر هست؟
4-از میان انواع مختلف،آیا آی پادی هست که بلوتوث داشته باشه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این سوال ها رو باید توی تاپیک Mp3 player می پرسیدی ... اما خوب فرقی نداره ، چون سوالای اونجا رو هم من جواب میدم ...
rollingf.gif

1. اکثریت Mp3 player ها بلندگو ندارن ( بهش میگن built in speaker ) ... اونایی هم که دارن مارک متفرقه محسوب میشن ... اما بلندگوهای دستی و کوچکش رو می فروشن و خیلی وقتها هم کیفیت خوبی دارن ( حدود 60-70 تومن ) ...

2. ipod ها که همه شارژی هستن ... اما غیر از ipod ، به مدل mp3 player برمی گرده ... اونایی که کم حجم هستن ، اغلب باتری قلمی می خورن ( aaa ) ... اونای که بزرگتر هستن شارژی ...

3. نانو از 150 تومن تا 250 تومن ( بسته به حجمش )... ipod video هم 300 و 380 تومن .... یه مدل شافل هم هست که خیلی کوچیکه ولی صفحه نداره واسه همین توصیه نمیشه ...

4. نه ...
hanghead.gif

amirkhan61

Registered User
لایک‌ها
0
این سوال ها رو باید توی تاپیک Mp3 player می پرسیدی ... اما خوب فرقی نداره ، چون سوالای اونجا رو هم من جواب میدم ...
rollingf.gif

1. اکثریت Mp3 player ها بلندگو ندارن ( بهش میگن built in speaker ) ... اونایی هم که دارن مارک متفرقه محسوب میشن ... اما بلندگوهای دستی و کوچکش رو می فروشن و خیلی وقتها هم کیفیت خوبی دارن ( حدود 60-70 تومن ) ...

2. ipod ها که همه شارژی هستن ... اما غیر از ipod ، به مدل mp3 player برمی گرده ... اونایی که کم حجم هستن ، اغلب باتری قلمی می خورن ( aaa ) ... اونای که بزرگتر هستن شارژی ...

3. نانو از 150 تومن تا 250 تومن ( بسته به حجمش )... ipod video هم 300 و 380 تومن .... یه مدل شافل هم هست که خیلی کوچیکه ولی صفحه نداره واسه همین توصیه نمیشه ...

4. نه ...
hanghead.gif

اول تشکر زیاد بخاطر جوابهای مفصل.
منظورت از بلندگوی دستی اینه که مثلا باید اونو جداگانه بگیرم و بعد به player وصل کنم؟به ipod می تونم وصل کنم.مخصوصا به ipod video؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره دیگه ... باید جداگانه اینا رو بخری ( به اینجوری چیزا که باید جداگانه تهیه کنی میگن accessories ) ... آیپاد هم که اصلا سلطان اکسسوری محسوب میشه
king.gif
... یعنی با مارک خود آیپاد می تونی بگیری .. ولی باید بگردی ( پاساژ پایتخت مخصوصا ) حتما پیدا می کنی ...
detective.gif

بهرحال مارکای دیگه مثل creative و اینا هم بلندگوی جداگانه دارن ( به اسم travel sound ) که باید با اینا هم کار کنه ( چون ورودی شون استاندارده دیگه ) ...

amirkhan61

Registered User
لایک‌ها
0
آره دیگه ... باید جداگانه اینا رو بخری ( به اینجوری چیزا که باید جداگانه تهیه کنی میگن accessories ) ... آیپاد هم که اصلا سلطان اکسسوری محسوب میشه
king.gif
... یعنی با مارک خود آیپاد می تونی بگیری .. ولی باید بگردی ( پاساژ پایتخت مخصوصا ) حتما پیدا می کنی ...
detective.gif

بهرحال مارکای دیگه مثل creative و اینا هم بلندگوی جداگانه دارن ( به اسم travel sound ) که باید با اینا هم کار کنه ( چون ورودی شون استاندارده دیگه ) ...

آقا یه سوال دیگه هم داشتم.لطف میکنی و همه فرمتهای صوتی وتصویری رو که ipod قابلیت پخشش رو داره بگی؟
احیانا غیر از صوت و تصویر چیز دیگری رو هم اجرا میکنه؟مثلا PDF و یا Word و یا از این قبیل؟

iman_sfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه ممکنه یک کم هم در مورد این ipod های مجانی توضیح بدید. توسایتش یک کم توضیحات داده ولی میخوام بدونم که قیمتش در بازار ایران چقدر هست؟
لینک ثبت نام دریافت ipod رایگان فقط با عضویت 10 زیر مجموعه:
http://ipod.GustoNetwork.com/index.php?mid=18479

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا اگه ممکنه یک کم هم در مورد این ipod های مجانی توضیح بدید. توسایتش یک کم توضیحات داده ولی میخوام بدونم که قیمتش در بازار ایران چقدر هست؟
لینک ثبت نام دریافت ipod رایگان فقط با عضویت 10 زیر مجموعه:
به نظرم اصلا ارزش دنبال کردن رو نداره ( ضمن اینکه نمی دونم اصلا توی ایران عملیه یا نه ) ...
shoofly.gif
...

پی نوشت : این تاپیک اگه منتقل بشه یه بخش سخت افزار خیلی خوبه ها ... ( مثلا اینجا )

iman_sfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم خودم اول جدی نگرفتم و میگفتم الکیه.حتی آدرس این سایت رو هم خودم به دوستم دادم.ولی دوستم ثبت نام کرد و چند وقت پیش یکی براش فرستادند.من تا وقتی ندیده بودم باورم نمیشد.حتی چند روزی این ipod رو از دوستم قرض گرفتم و کلی باهاش حال کردم و کلاس گذاشتم.خیلی هم پشیمون بودم که چرا خودم دنبالش نرفتم.ولی میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری....... میمیره

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
همانطور كه دوست عزيزم جناب سيمور فرمودند بهتر بود اين تاپيك را در بخش مربوطه ايجاد مي نموديد كه نتيجه بهتري هم بگيريد .

من تاپيك را براي نتيجه بهتر دوستان منتقل مي كنم به انجمن مربوطه

موفق باشيد .

iman_sfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا از دوستان فحش دادن و گفتن که الکیه و من دروغ میگم. ولی باور کنید منم اول مثل شما بودم و لی بعد باورم شد.
حالا برای اینکه مطمئن بشید سعی میکنم ipodی که برای دوستم اومده رو دوباره بگیرم و ازش عکس بندازم . آپلود کنم تا شما هم باورتون بشه.فقط چند وقت صبر کنید.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چند تا از دوستان فحش دادن و گفتن که الکیه و من دروغ میگم. ولی باور کنید منم اول مثل شما بودم و لی بعد باورم شد.
حالا برای اینکه مطمئن بشید سعی میکنم ipodی که برای دوستم اومده رو دوباره بگیرم و ازش عکس بندازم . آپلود کنم تا شما هم باورتون بشه.فقط چند وقت صبر کنید.
شما توی تاپیک های مختلف ( حتی بی ربط به این موضوع ) ، این پست بالایی رو مطرح کردین
1655.gif
.. طبیعیه که این احساس بوجود بیاد که شاید دارید تبلیغ می کنید ... البته فقط نظر منه ...
hanghead.gif

بالا