• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال از حرفه ای ها

arian-host

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه چند تا سوال دارم در مورد امنیت ( security ) .
سوال اول اینکه به نظر شما امنیت صفحات استاتیک بالاتره یا صفحات داینامیک ، و دلیلتون چیه ؟
سوال دوم اینکه به نظر شما اگه دسترسی سرور از حالت access remote خارج بشه ، امنیتش بیشتر میشه یا نه ؟ چون من فکر می کنم اگه این دسترسی محدود بشه هکر ها نمی تونن سایت رو deface کنند و تنها راهی که باقی می مونه از کار انداختن سرور از طریق حملات ddos و ...است
سوال سوم اینکه روی مووبل تایپ چقدر میشه حساب کرد ، ( از نظر امنیت )
سوال چهارم ، اگر برنامه php رو خودمون بنویسیم و سورس برنامه رو پنهان کنیم ، چقدر احتمال خرابکاری وجود داره ؟
و سوال آخر ، برای یه سایت خیلی مهم چه راه هایی رو از نظر امنیتی پیشنهاد می کنید ؟

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
1- خب مطمئناً استاتیک ! اگه یه صفحه داینامیک باشه خب میشه تو یه جاش اشتباه کرد و احتمال نفوذ و رو افزایش داد ولی اگه استاتیک باشه صفحه مثل سیب زمینی میشینه جلوت و هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی ! مگر اینکه از ضعف سرور استفاده بشه و سایت هک بشه که مسلماً ربطی به سوال شما نداره!

2- قاعدتاً بله ! حالا کلاً دقیقاً نفهمیدم منظورت از Access Remote چیه ولی مثلاً برای سرویس MySQL تو اکثر قریب به اتفاق سرورها ریموت اکسس رو میبندن چون اگه باز باشه از لحاظ امنیتی ممکنه مشکل به وجود بیاد ... مثلاً هکرا میان برای لوگین کردن به MySQL برات فورس می کنن !
البته بقیه توضیحاتت درست نبود !
3- موویبل تایپ تا الان که خیلی خوب جواب داده.

4-احتمال خرابکاری با مهارت کد نویسی شما نسبت عکس داره !

5- اولاً یک سرور خوب از یک جای مطمئن ، دیگه یک برنامه نویس خوب و با تجربه (خودش میدونه چیکار کنه!)

proxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidix :
1- خب مطمئناً استاتیک ! اگه یه صفحه داینامیک باشه خب میشه تو یه جاش اشتباه کرد و احتمال نفوذ و رو افزایش داد ولی اگه استاتیک باشه صفحه مثل سیب زمینی میشینه جلوت و هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی ! مگر اینکه از ضعف سرور استفاده بشه و سایت هک بشه که مسلماً ربطی به سوال شما نداره!

2- قاعدتاً بله ! حالا کلاً دقیقاً نفهمیدم منظورت از Access Remote چیه ولی مثلاً برای سرویس MySQL تو اکثر قریب به اتفاق سرورها ریموت اکسس رو میبندن چون اگه باز باشه از لحاظ امنیتی ممکنه مشکل به وجود بیاد ... مثلاً هکرا میان برای لوگین کردن به MySQL برات فورس می کنن !
البته بقیه توضیحاتت درست نبود !
3- موویبل تایپ تا الان که خیلی خوب جواب داده.

4-احتمال خرابکاری با مهارت کد نویسی شما نسبت عکس داره !

5- اولاً یک سرور خوب از یک جای مطمئن ، دیگه یک برنامه نویس خوب و با تجربه (خودش میدونه چیکار کنه!)

آخه میدونید صفحه استاتیک اصلان چی داره که بخواد هک بشه ؟ هر چه داره بدبخت رو میکنه دیگه ؟ View Source

بالا