• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال از دارندگان سایت

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
با سلام
بنده از دوستانی که خودشون سایت یا فروشگاه اینترنتی دارند چند سوال داشتم
1-اگر در سایت خودمون بنر تبلیغاتی قرار بدیم . از هر 100 بازدید کننده چند نفرشون احتمال داره که روی یک بنر کلیک کنند؟
2-اگر یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم و قیمت کالاهای موجود در اون هم ارزون و به صرفه باشه.
به ازای هر 100 بازدید کننده چند تاشون یکی از محصولات سایت رو میخرند؟
لطفا راهنماییم کنید

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بسته به نوع تبلیغ داره؛ گاهی 100000 نفر بازدید داری اما یکی هم کلیکش نمیکنه ! گاهی 5تا بازدید داری اما 200 تا کلیک مفید داشته

در خصوص بازار و فروش هم به همینصورته؛ اما اگه قیمتت بیش از حد پایین باشه نشونه ی نامرغوب بودنه کالا میشه !

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من دوست دارم دوستانی که خودشون سایت و فروشگاه دارند بیان نظر بدن.
بذارید کمی دقیقتر توضیح بدم
بنده سایتی با بازدید روزانه 20000 دارم
و میخوام یه راهی برای کسب درامد از طریق تبلیغات برای سایتم پیدا کنم.
میخوام بدونم اگه از سیستم تبلیغات کلیکی استفاده کنم ایا به صرفه هست و یا راه دیگری برای کسب درامد از همچین سایتی پیشنهاد میدید؟
در ضمن به زودی برای سایتم یک فروشگاه هم ایجاد میکنم که میخواستم بدونم ایا از این راه هم میشه درامد قابل توجهی کسب کرد یا نه؟

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
20 هزار بازدید داری ، با صرفه اینه که % کار کنی با فروشگاه ها خودتم تودردسر نندازی.
کلیک خور بنر بستگی به محصولش. جدید بودنش و قدمیو تکراری نبودنش و همچنین قیمتش داره.
از هر 100 تا دیگه باید 3-5 تاشون بخرن قیمت هم مثلا 5 هزار باشه. حدودا

بازم میگم بهترین راه % کار کردن هست ،مثلا 40% بگیری بفروشی برای کسی از همه چیز بهتره ، دردسرم نداری
موفق باشید

بالا