• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال از کاربران مکینتاش

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
سلام

پیرو این تاپیک بنده قصد خرید یک مک بوک پرو رو دارم .

چند تا سوال از کابرانی که از مکینتاش استفاده میکنن دارم :

1 - من چندین سال هست که از ویندوز استفاده نکردم و از توزیع های لینوکسی علی الخصوص اوبونتو و مینت استفاده کردم ، با توجه به این که بنده تا به حال از سیستم عامل مکینتاش استفاده نکردم ، آیا زمان زیادی میبره به مکینتاش عادت کنم ؟
2 - من حتی المقدور تمایلی به استفاده از نسخه کرک شده نرم افزار ها ندارم و از نرم افزار های رایگان استفاده میکنم ، آیا در مکینتاش با محدودیت زیادی مواجه میشم ؟
3 - چطور فتوشاپ رو نصب میکنید ؟ لایسنس باید خریداری کنید ؟ یا برای نصب نسخه به اصطلاح کرک شده باید روی سیستم عامل تغییراتی ایجاد کرد ؟ ( مثل جیلبریک در ios )
4 - در حالت کلی از کار با این سیستم عامل راضی هستید ؟

از این که به این تاپیک توجه میکنید سپاسگزارم .

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
1-خیر
2-بسته به نیازت بله یا خیر
3-نسخه ارجینال خریداری میشه - در کرک خیر
4- بله
خواهش

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
1-خیر
2-بسته به نیازت بله یا خیر
3-نسخه ارجینال خریداری میشه - در کرک خیر
4- بله
خواهش

سلام

دستتون درد نکنه ، لطف کردید .

برای سوال شماره 3 ، اگر بخوایم از نسخه کرک استفاده کنید باید در سیستم عامل تغییراتی ایجاد کنیم ؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام

دستتون درد نکنه ، لطف کردید .

برای سوال شماره 3 ، اگر بخوایم از نسخه کرک استفاده کنید باید در سیستم عامل تغییراتی ایجاد کنیم ؟
در کرک خیر - دانلود فایل dmg مناسب و نصب آن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. فرمایشان جناب Dr.Cnet تایید میشه. بنده هم Macbook داشتم و حسابی باهاش کار کردم. دقیقا فرمایشات ایشون رو بنده هم تجربه کردم. البته بنده فتوشاپ کرک شده داشتم عالی کار میکرد و همونطور که ایشون فرمودن برای استفاده از نرم افزارهای کرک شده بر عکس IOS که باید جیلبرک کنید در Mac OS نیازی به هک یا هر چیز دیگه واسه استفاده از نرم افزار کرک شده ندارید.

بالا