• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال برای یک کابر تازه وارد اندروید

s3mini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا

1 - رام چی هست؟
2 - روت کردن یعنی چی؟
3 - اگه روت کنم به چه دردی میخوره؟
4 - میگن برنامه های اندروید روی حافظه داخلی گوش نصب میشه راهی هست تا اون ها رو توی رم میکرو نصب کرد؟
5 - بازی اچ دی چی هست و چه دردسری برای نصب داره؟

s3mini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1 -
رام​
چی​
هست؟​
2 - روت کردن یعنی چی؟
3 - اگه روت کنم به چه دردی میخوره؟
4 - میگن برنامه های اندروید روی حافظه داخلی گوش نصب میشه راهی هست تا اون ها رو توی رم میکرو نصب کرد؟
5 - بازی اچ دی
چی​
هست و چه دردسری برای نصب داره؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش سلام
نمیخوام متن کپی پیست کنم خودمونی میگم ک متوجه شی!
1 رام مثل ویندوز کامپیوتر میمونه هر کامپیوتری ی ویندوزی داره یکی 7 یکی 8 یکی 8.1 موبایل هم ویندوزش رام هست!
2 داش یعنی دسترسی به فایل های سیستمی(یا به عبارتی روت میکنیم گوشیو که به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشیم!
3 داش روت کنی اگر گارانتی داشته باشه گوشیت میپره! و بدرد خیلی چیزا میخوره از نصب کرنل و ریکاوری گرفته(مختص دولوپر ها) تا اینکه بعضی برنامه ها برای اینکه کارشونو انجام بدن نیاز به روت دارن مثل titanume backup یا link 2sd یا busybox و...
4 داش درست میگن پیشفرض میره تو حافظه داخلی ( و این بد هست چون اکثر
گوشی ها حافظه داخلی کمی دارن (البته بجز اونا ک اصلا رم نمیخورن مثل گلکسی نکسوس) و با نصب چند بازی پر میشه و علاوه بر عدم توانایی برای نصب بازی جدید سرعت گوشی رو هم به شکل محسوس کاهش میده ولی راه حل اینه==> از تو ستینگ میشه انتقال داد به رم(مسیر setting==>app;lication میری بعد هر برنامه ای رو که خواستی انتقال میده به رم! اگر نشد دو راه هست- اگر گوشی روت نباشه برنامه app2sd- اگر روت باشه برنامه link2sd)
5 بازی hd بازی های با گرافیک بالا رو میگن که اصطلاحا دیتا دارن. چونکه جزییات بازی زیاد هست بازی حجمش بالا میره و نمیتونن بازی رو با دیتاش در قالب ی فایل apk عرضه کنند(چونکه حجم خیلی خیلی زیاد میشه و برای نصبش حداقل 2 3 ساعت زمان لازمه پس عقلانی نیس) بنابر این میان دیتا بازی رو جدا میزارن که باید کپی بشه به حافظه داخلی یا مموری- هر کدوم جا داشت. در مسیر( اگر دیتا بصورت فایل با پسوند obb باشه باید به مسیر android-obb انتقال داده بشه- اگر فایل obb وجود نداشت ی فایل دقیقا با همین اسم خودت درست کن. اگر دیتا بصورت ی فایل بود که اول اسمش com بود باید فایل رو به مسیر android-data انتقال بدی و بعدش بری بازی رو اجرا کنی)
نکته:بعضی بازی ها یکم دردسرشون بیشتره که از هر سایتی گرفتی بازی رو اگر دردسر مضاف بر چیزی که بهت گفتم داشته باشه خودش میگه.
موفق باشی:)

بالا