• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال بسار مهم در فرانت پيج xp

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه چند سوال تخصي در فرانت پيج كه واقا پيدا كردن جواب آن ساده نيست!
1- چطور سايت استاتيك خود را كه با فرانت پيج طراحي شده به ديتا بيس خود در هاست متصل كنيم؟ 2-اگر متصل شد چطور از اطلاعات ذخيره شده استفاده كنيم؟
3-؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود سوالم خيلي سخته مگه نه؟ :D

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
سوالت نا مفهومه . ولي فك كنم منظورت اينه كه چه جوري اون صفحات Webbot رو كه با فرانت پيج ميسازي رو رو هاست اجرا كني
چيزي كه شما ساختي رو بايد رو يه هاستي بريزي كه از فرانت پيج پشتيباني كنه

بعد تو بعضي از كنترل پنل ها ( اون چوري كه از دوستام شنيدم ) اون صفحه رو به ليست اضافه كني بعدش ديگه حله

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
سوالت نا مفهومه . ولي فك كنم منظورت اينه كه چه جوري اون صفحات Webbot رو كه با فرانت پيج ميسازي رو رو هاست اجرا كني
چيزي كه شما ساختي رو بايد رو يه هاستي بريزي كه از فرانت پيج پشتيباني كنه

بعد تو بعضي از كنترل پنل ها ( اون چوري كه از دوستام شنيدم ) اون صفحه رو به ليست اضافه كني بعدش ديگه حله
نه عزيزم من مي خوام resaul اين فرمها توي ديتا بيسم ذخيره بشه من روي لينوكس پلان 1 رو گرفتم نمي دونم از asp پشتيباني مي كنه يا نه به هر حال من يه سري فرم تو فرونپيج ايجاد كردم و مي خوام اينها با ديتا بيس خودم رو هاست ارتباط پيدا كنه همين البته خود فرونت پيج امكانتشو داره ولي هر كار مي كنم جور در نمياد

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي شد يعني يه نفر نميتونه بگه چطوري ميشه فرمهاي فرانتد پيج رو به ديتا بيس در روي هاست متصل كرد خيلي جالب ميشها اگرم سايتي هست كه در مورد اتصال فرمهاي پيش ساخته به ئيتا بيس و كار با نتايج ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد

بالا