• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال درباره یوتیوب

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
اول اینکه من از آهنگ های خود یوتیوب که free to use زده استفاده می کنم در ویدیوها که البته خود ویدیو ها 100 درصد اختصاصی هستند، این مورد از لحاظ کپی رایت یا ادسنس یا کلا کسب درآمد مشکلی داره؟
دوم اینکه برای کسب درآمد از یوتیوب حتما باید حساب ادسنس داشته باشم؟ چون من دیدم که تو انجمن ها سایت هایی مثل Adrev رو معرفی یا اینکه دربارش بحث میکنن، چطور میشه کدهای تبلیغاتی اینهارو در ویدیوها گذاشت؟
سوم اینکه سطح ویدیوهای کانال من پایینه یعنی میشه گفت که البته ربطی به بازی نداره ولی به عنوان مال شما بازی فلش رو با بازی وارکرافت آنلاین رو مقایسه کنید در همچین حدی، این از لحاظ ادسنس یا حالا شبکه تبلیغاتی که قراره استفاده کنم مشکلی داره؟
چهارم اینکه این آی دی کانال که مثلا اینجوری میشه youtube/falanfalanshode/disney چطوری میتونم برای کانالم ست کنم؟

armi

Registered User
لایک‌ها
4
واسه ای دی اختصاصی رو قانون جدید باید 30 روز از ایجاد اکانت بگذره و 100 تا subscriber داشته باشی
کپی رایت اگه از خود اپشنای YT استفاده میکنی که اوکی هست ولی غیر از adsense حداقل تو پانل خودش اپشن دیگه نداره - quality هم ad مشکلی نداره ولی خب واسه درامد باید بازدید داشته باشی واسه اون مهمه
یه سوال تو کانال رو با شماره ایران verify کردی؟ کسی اطلاع داره ممکن هست بلاک بشه به این خاطر (مخصوصن موقع monitize کردن)؟؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
واسه ای دی اختصاصی رو قانون جدید باید 30 روز از ایجاد اکانت بگذره و 100 تا subscriber داشته باشی
کپی رایت اگه از خود اپشنای YT استفاده میکنی که اوکی هست ولی غیر از adsense حداقل تو پانل خودش اپشن دیگه نداره - quality هم ad مشکلی نداره ولی خب واسه درامد باید بازدید داشته باشی واسه اون مهمه
یه سوال تو کانال رو با شماره ایران verify کردی؟ کسی اطلاع داره ممکن هست بلاک بشه به این خاطر (مخصوصن موقع monitize کردن)؟؟
ممنون
اره با شماره ایران وریفای کردم تا حالا که مشکل خاصی نبوده و با این وریفای تونستم از اپشن هایی مثل کاستوم پیک استفاده کنم!
برای ادسنس فک کنم بهترین راه همون partner ها باشن! فقط یه چند روزی طول میکشه بررسی و تایید کنن و خطر هک توسطشون وجود داره البته اگه از نامعتبرها استفاده کنی :rolleyes:

armi

Registered User
لایک‌ها
4
ادسنس هم من مراحتشو واسه تست رفتم که ادد کنی تو کانال، یه مشکل گنده که داره باید یا اکانت رو از تو خود YT ایجاد کنی یا اگه اکانت داری با اون ایمیل لاگین کنی
یعنی اگه پارتنر هم بگیری یا باید تو پسورد کانالو بدی بش که ادد کنه ادسنس رو یا اون پس اکانتو بده به تو.
ایرانی بودن از 1000 راه مختلف ادمو به فاک میده!

بالا