• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال درمورد تگها وقالب

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
من چندتا سوال درمورد تگهاي مووبل تايپ داشتم
1- با استفاده از چه تگي ميشه كه نوشته هاي يك مقاله رو به صورت تصادفي و يا چند خط (چند كلمه) اول مقاله رو نشون بده و بفيه هم در يك صفحه ديگه به نمايش بذار.

2- در يك وبلاگ دو نوع آرشيو موضوعي (دسته اي) هستش كه هركدام چند زير مجموعه دارند. (براي مثال دوسته كامپيوتر و روزانه) وبلاگ به دوبخش تقسيم شده است. بااستفاده از چه تگي ميشه اين كار رو كرد كه زماني كه متن پست ميشه برحسب دسته (اصلي) به محل مورد نظر رفته و پست قبلي هم به چند خط پايين تر بره. توجه داشته باشيد در هر بخش دسته فقط 3 نوشته (مقاله) به نمايش گذاشته ميشه كه اين تعداد ثابت هستش و پستهاي جديد جايگزين اينها ميشند.
3- چطوري ميشه يه صفحه جداگونه براي آرشيو دسته اي ساخت كه در اون صفحه با توجه با اسم دسته هاي اسم (عنوان) مقالات اون مجموعه رو هم نشون بده

4- آخري هم جستجو پيشرفته هستش ميخوام در يك صفحه جداگونه جستجو برحسب نام نويسنده، عنوان، و دسته به صورت جداگونه و باهم داشته باشه.

اگر كسي اطلاعاتي در اين رابطه داره لطفا به صورت كامل توضيح بديد. از اينكه چند سوال رو در يك بخش نوشتم معذرت ميخوام فقط خواستم كه از پستهاي زيادي خوداري بشه.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اولي ، يه پلاگين هست به اسم MTFirstNWords که چند کلمه از اول ورودی تگ رو به نمایش می ذاره . یادمه یه جا یه تگ دیده بودم که رندوم یه نوشته از تو وبلاگ رو انتخاب می کرد اما درست یادم نمیاد چی بود ...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنونم بابك جان از اينكه جواب سوال منو دادي
اگر اشتباه نكنم اون چيزي كه شما ميگيد(نوشته هاي تصادفي (رندوم)) در وبلاگ امير عظمتي (يك كليك براي هميشه) ديديد و يا همين جا در بخش راهنماي مووبل تايپ

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
براي سوال اولم يه راه هم هستش كه تگ body را به صورت زير نوشته بشه
کد:
<$MTEntryBody words="n"$>
اما متاسفانه اين يه مشكل داره كه اگر خط اول كد مربوط به عكس باشه رو جز كلمه به حساب نمياره و عكس رو نشون نميده.
اگر كسي نوع ديگه اي سراغ داره كه بشه عكس رو هم نشون بده؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قابل توجه صاحبان فورم:
يه اشكالي ديگه كه توي اين سيستم جديد هستش اينه كه تگ كد همانند قبلي كار نمي كنه (يعني جهت از چپ به راست نيستش)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
براي اينكه نوشته هاي يك دسته ( كاتگوري) مثلا تو يه جدول از صفحه ايندكس نشون داده بشه بايد اول اون جئول رو درست كرد بعد از كد زير استفاده كرد
کد:
<MTEntries category="Computer" lastn="1">

اين كار باعث ميشه مثلا تو جدول مربوطه فقط يادداشت هاي دسته مورد نظر قرار بگيره
در مورد اينكه مثلا يه آرشيوي درست كنيم كه فقط نوشته هاي دسته كامپيوتر رو نشون بده. بايد يه تمپلت جديد درست كنيم و از همين خاصيتي كه گفتم توش استفاده كنيم
با تشكر

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنونم سينا جان از جوابت
وبلاگي كه من طراحي كردم شامل دوبخش براي مثال كامپيوتري و روزانه هستش (يه چيزي شبيه وبلاگ لورد و لاست) با اين تفاوت كه اين در يك قالب هستند و من سعي دارم زماني كه پست مربوط به كامپيوتر و يا روزانه رو فرستادم به محل مورد نظر خودش بره و جايگزين پست قبل بشه. يه چيزي من مي خوام كه براي بيشتر از دو بخش هم جواب بده.....
اگر ممكنه اين چيزي رو كه نوشتيد هم يكم توضيح بديد.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از babak_b :
در مورد اولي ، يه پلاگين هست به اسم MTFirstNWords که چند کلمه از اول ورودی تگ رو به نمایش می ذاره . یادمه یه جا یه تگ دیده بودم که رندوم یه نوشته از تو وبلاگ رو انتخاب می کرد اما درست یادم نمیاد چی بود ...
بابك جان اون پلاگيني كه شما گفتيد من پيدا كردم و نصبش هم كردم اما اون چيزي كه من ميخواستم نبود
http://www.staggernation.com/mtplugins/#FirstNWords
من يه پلاگيني مخوام كه عكس هم جزي از كلمات به حساب بياره

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Mashaheer :
ممنونم سينا جان از جوابت
وبلاگي كه من طراحي كردم شامل دوبخش براي مثال كامپيوتري و روزانه هستش (يه چيزي شبيه وبلاگ لورد و لاست) با اين تفاوت كه اين در يك قالب هستند و من سعي دارم زماني كه پست مربوط به كامپيوتر و يا روزانه رو فرستادم به محل مورد نظر خودش بره و جايگزين پست قبل بشه. يه چيزي من مي خوام كه براي بيشتر از دو بخش هم جواب بده.....
اگر ممكنه اين چيزي رو كه نوشتيد هم يكم توضيح بديد.
خوب مشكلي نيست
فرض كن يه وبلاگ داري كه 10 بخش داره
اول ميري 10 تا كاتگوري ميسازي
بعد تمپلت رو آماده مي كني. جاي هر كدوم از 10 تا رو مشخص مي كني و از اون كدي كه گفتم تو هر بخش استفاده ميكني
با lastn هم مي توني تعداد مطالب هر بخش رو مشخص كني
( اينطوري حتي ميشه يه مجله راه انداخت) ;)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کسی نبود کمکی بکنه؟ خیلی ضروری و حیاتی هستش

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دو تا وبلاگ نمي سازي تا يكي رو با MTOtherBlog تو صفحه اصلي نشون بدي ؟
البته همون راه كاتگوري عاقلانه تره . اما اين كار رو هم ميشه كرد .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
در مورد سوال اولت بگم چرا از خود Excerpt استفاده نميکني؟! ميتوني تعداد حروف و کلماتش رو هم تنظيم کني.
سوالات ديگه هم که ظاهرا جواب داده بودن. درسته؟!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از sina1808 :
ديگه چه كمكي مي خواي؟
در مورد جستجو گر به صورت پيشرفته و اينكه با استفاده از چه تگي ميشه چند كلمه اول نوشته رو انتخاب كنه و اگر تگ عكس هم در اول نوشته بود رو هم نشون بده (عكس رو)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Mashaheer :
در مورد جستجو گر به صورت پيشرفته و اينكه با استفاده از چه تگي ميشه چند كلمه اول نوشته رو انتخاب كنه و اگر تگ عكس هم در اول نوشته بود رو هم نشون بده (عكس رو)

والا اين يكيش رو ديگه نمي دونم
به هر حال ببخشيد :(

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از ehsan :
در مورد سوال اولت بگم چرا از خود Excerpt استفاده نميکني؟! ميتوني تعداد حروف و کلماتش رو هم تنظيم کني.
سوالات ديگه هم که ظاهرا جواب داده بودن. درسته؟!
ممنونم احسان جان كه جواب سوالم رو داديد، من از اين تگ هم استفاده كردم ولي اون چيزي كه من ميخوام نيستش و يا نمي دونم چطور بايد استفاده بشه. من اين تگ رو به جاي تگ body قرار دادم ولي اون چند كلمه رو انتخاب مي كنه ميذاره توي صفحه و بقيه رو هم آرشيو مي كنه. من هم اين چنين چيزي ميخوام با اين تفاوت كه اگر براي مثال در خط اول تگ مربوط به عكس بودش رو هم كلمه به حساب بياره و اون رو هم نشون بده.

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجايي كه من يادمه يه پلاگینی بود که میمد اولین «پاراگراف» ) و نه تعداد محدودی از کلمات) رو به عنوان اکسرپت جدا میکرد. حالا بین اون پاراگراف اگر عکس هم بود بر می داشت. در واقع میاومد بین دو تگ «پی» تمام اطلاعات را در اکسرپت میریخت. البته باز دقیق خاطرم نیست کجا بود و چی کار می کرد...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از yehnafar :
تا اونجايي كه من يادمه يه پلاگینی بود که میمد اولین «پاراگراف» ) و نه تعداد محدودی از کلمات) رو به عنوان اکسرپت جدا میکرد. حالا بین اون پاراگراف اگر عکس هم بود بر می داشت. در واقع میاومد بین دو تگ «پی» تمام اطلاعات را در اکسرپت میریخت. البته باز دقیق خاطرم نیست کجا بود و چی کار می کرد...
اگر ممكنه نگاه كن ببين اسمش چيه و يا اگه لينك پلاگين باشه كه ديگه بهتره ...
من خودم تستش مي كنم

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
اگر ممكنه نگاه كن ببين اسمش چيه و يا اگه لينك پلاگين باشه كه ديگه بهتره ...
من خودم تستش مي كنم
والا يادم نيست كجا اين پلاگينو ديدم. ولي گمانم تو خود mt-plugin.org بتونی پیداش کنی

بالا