• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در رابطه با كسب درآمد از آپلودسنترها

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
كسب درآمد از آپلود سنترها به چه صورت هست من فايل هاي زيادي دارم بالاي 100 مگ كه دانلود خور خوبي از ايران و خارج داره ولي همين طوري تو آپلودسنترها آپ ميكنم بدون اكانت و...

حالا خودم از depositfiles.com و megaupload.com و mediafire.com راضي هستم

با letitbit.net و netload.in و easy-share.com و rapidshare.com هم كمتر كار كردم

حالا ميخوام بدونم برا كسب درآمد كدوم يكي از اينا بهتره يا پيشنهاد شما چي هست؟

دوم اينكه كسب درآمد در اينها به چه شكل هست يعني مبلغي پرداخت ميكنند يا اكانت ميدند:happy:

باتشكر

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
ممنون از همه:happy:

StudioArian

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر کنم HotFile خوب باشه ، فکر کنم شنیدم برای دانلود پول می ده ؛ ولی بدرد ما نمی خوره ، اونا سرعتشون غوغاست!
شما اگر بتونید مثل سایت Free-offline ، سایت دانلود راه بندازید بعد کنارش فروش اکانت هم داشته باشید اون موقع می تونید درآمد خوبی داشته باشید.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
خواهش می کنم :D

HotFile خوبه تا جایی که میدونم. تو آمریکا هم ترافیک بالایی داره.

من فکر کنم HotFile خوب باشه ، فکر کنم شنیدم برای دانلود پول می ده ؛ ولی بدرد ما نمی خوره ، اونا سرعتشون غوغاست!
شما اگر بتونید مثل سایت Free-offline ، سایت دانلود راه بندازید بعد کنارش فروش اکانت هم داشته باشید اون موقع می تونید درآمد خوبی داشته باشید.
ok tnx

HotFile برا عضويت و كسب درآمد حتما بايد اكانت خريد يا بخرم بهتره ؟ اكسپاير لينك ها چطوره؟
من ميخوام برا هركدوم چندتا لينك بزارم با راپيد ليچ مگا آپلود و depositfiles.com چطوره در كنار هات فايل

ممنون

Aussie

Registered User
لایک‌ها
239
لطفا با من تماس بگیرید، شاید خودم بهتون حقوق ماه هانه بدم، اگه بازدید و دانلود بالا داشته باشید،
اینجا 24V.com اکانت بسازید، اسمشو بدین پرمیوم میکنم و برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید
ID : oft3
باتشکر ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام

در انتخاب بخش جهت ایجاد تاپیک دقت کنید.

ممنونم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها