• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد راه اندازی فروشگاه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
خدا رو شکر ، بخش فروشگاه یکی از سایتهای پربازدید رو گرفتم و برای مواردی نیاز به مشورت داشتم.
به نظرتون فروشگاه روی ساب دامین باشه بهتره یا به صورت x.com/shop?
2 برای فروشگاه یک سایت معتبر و پربازدید اطلاع رسانی و خبری ، در زمینه سئو به چه مواردی باید توجه داشت؟
از نظر سئو و باقی مسائل عرض می کنم.

اگه سوالی در ادامه کار پیش اومد حتما از محضر دوستان استفاده می کنم. فعلا همین سوال رو جواب بدید ممنون میشم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود
چه محصولي قراره فروخته بشه ؟
به نظر من فروشگاه از سايت جدا باشه و با يه برند ديگه فعاليت كنه بهتر هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سایت اصلی یک سایت خبری اطلاع رسانی هست که به همین خاطر محدودیت هایی داره.
فعلا قراره با محصولات همکاری در فروش شروع کنم. ولی خب محصولاتی که آبروی سایت اصلی رو نبره ! مثلا بیگودی و.... ! نمیشه
اگر جدا بشه خیلی نمیشه از سایت اصلی استفاده کرد ، چون مخاطبان سایتهای این شکلی ، دامنه رو به عنوان ضمانت کار می بینند و زدن دکمه خرید از ساب دامین همچین سایتی خیلی اطمینان بخش هست برای کاربر تا یه دامنه دیگه . البته عملیات تکمیل خرید در سایت های همکاری در فروش انجام میشه و این زیاد مهم نیست چون همون طور که گفتم دکمه خرید از سایت پربازدید زده شده.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در مورد سوال اول بستگی خود شما داره!
x.com/shop با توجه به امکانات افزونه یواست خیلی زودتر تو نتایج گوگل بالا میاد و هزینه بک لینک و ... پایین تر میاد. ولی اگه میخواین به عنوان یه سایت فروشگاهی شناخته بشه دومیو پیشنهاد میکنم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بستگي به سايت داره كه چه رتبه و جايگاهي داره !
اگر زير 300 هست به نظر من راه اندازي همچنين فروشگاهي (محصولات همكاري در فروش) يعني نابود كردن اعتبار سايت و با اين كار ديگه نميتونه از برند هاي مختلف تبليغات جذب بكنه و سايت يك سايت كم ارزش ميشه ! مخصوصا اين كه قرار هست محصولات توسط اشخاص ديگه اي فرستاده بشه
ميشه از ميهن دانلود ياد كرد كه اومد روي ساب دومين shop فروشگاه زد و بعد هم تعطيلش كرد (حالا ميگن ساب دومين رو اجاره داده بود كه من بعيد ميدونم ...)
ولي اگر اميدي به جذب تبليغات هاي شركت ها و برند ها نيست راه اندازي فروشگاه با نام جديد خيلي بهتر هست و ميشه توي فروشگاه هم درج كرد كه اين فروشگاه وابسته به اين سايت هست . البته نه همكاري در فروش . چون كوچكترين خطايي از سمت همكاري در فروش لطمه ميزنه به كل اعتبار سايت ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله ، یکی از دغدغه های خودم هم مشکل همکاری در فروش هاست ولی فعلا نمیشه ریسک هزینه فروشگاه کرد.
در ضمن محصولاتی که اضافه میشه ویژگیهایی توش رعایت میشه که به اعتبار سایت اصلی لطمه وارد نشه.
بیشتر نظر من از سوال ساب دامین یا دامین جدید یا ساب دایرکتوری برای سئو هست آقا فرجاد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بله ، یکی از دغدغه های خودم هم مشکل همکاری در فروش هاست ولی فعلا نمیشه ریسک هزینه فروشگاه کرد.
در ضمن محصولاتی که اضافه میشه ویژگیهایی توش رعایت میشه که به اعتبار سایت اصلی لطمه وارد نشه.
بیشتر نظر من از سوال ساب دامین یا دامین جدید یا ساب دایرکتوری برای سئو هست آقا فرجاد

براي سئو كه ساب دامين يا دامين جديد يعني يه سايت جديد
ولي اگر روي ساب دايركتوري باشه زودتر بالا مياد و رنك و رتبه سايت به فروشگاه كمك ميكنه , البته اگر موضوع ساب دایرکتوری با دامنه اصلی در یک راستا باشه بهتره ولی نباشه هم مشکل چندانی نداره و زودتر بالا میاد

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
با سلام
خدا رو شکر ، بخش فروشگاه یکی از سایتهای پربازدید رو گرفتم و برای مواردی نیاز به مشورت داشتم.
به نظرتون فروشگاه روی ساب دامین باشه بهتره یا به صورت x.com/shop?
2 برای فروشگاه یک سایت معتبر و پربازدید اطلاع رسانی و خبری ، در زمینه سئو به چه مواردی باید توجه داشت؟
از نظر سئو و باقی مسائل عرض می کنم.

اگه سوالی در ادامه کار پیش اومد حتما از محضر دوستان استفاده می کنم. فعلا همین سوال رو جواب بدید ممنون میشم.
x.com/shop از نظر سئو بهتر هست
ولی اگه برای سایت های که من اطلاع دارم میخواید ایجاد کنید بهتره از سیستم همکاری در فروش به هیچ وجه استفاده نکنید ( البته توصیه دوستانه است ، وجه سایت از بین میره ، من خودم یکی دوبار مشتری ناراضی که از سایت من خرید کرده بود بهم اعتراض کرد بهشون هم هرچقدر توضیح دادم متوجه نشدن که من فقط تبلیغات رو گذاشتم )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
x.com/shop از نظر سئو بهتر هست
ولی اگه برای سایت های که من اطلاع دارم میخواید ایجاد کنید بهتره از سیستم همکاری در فروش به هیچ وجه استفاده نکنید ( البته توصیه دوستانه است ، وجه سایت از بین میره ، من خودم یکی دوبار مشتری ناراضی که از سایت من خرید کرده بود بهم اعتراض کرد بهشون هم هرچقدر توضیح دادم متوجه نشدن که من فقط تبلیغات رو گذاشتم )
با سلام
خیر. این سایت مد نظرم سایتهایی که شما میشناسید نیست.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
دوست عزیز ای کاش اول دنبال ی محصول خوب و نو میگشتی یا مثلا نوع مشابه با شکل و شمایل جدید (مثلا عینکی که تا حالا تو نت بازاریابی نشده و غیره ...) که بازدهی بره بالا . فکر نکنم با این وضعیت همکاری در فروش ها به سود قابل توجهی دست پیدا کنید . در کل امیدوارم موفق بشید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز ای کاش اول دنبال ی محصول خوب و نو میگشتی یا مثلا نوع مشابه با شکل و شمایل جدید (مثلا عینکی که تا حالا تو نت بازاریابی نشده و غیره ...) که بازدهی بره بالا . فکر نکنم با این وضعیت همکاری در فروش ها به سود قابل توجهی دست پیدا کنید . در کل امیدوارم موفق بشید
میشه بیشتر توضیح بدید؟
..............

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
میشه بیشتر توضیح بدید؟
..............
فکر کنم منظورشون اینکه خودتون جنس تهیه کنید و بفروشید که بهترین کار هم همین هست ولی باید موقع خرید دقت کنید جنس درجه 10 رو جای درجه یک بهتون ندن اگه جنس خوب باشه مشتری ناراضی هم ندارید تو پشتیانی هم به مشکل بر نمیخورید .

بالا