• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد سئو

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من یک سال هست حدودا که یک وب سایت دارم و راستش تا یک ماه پیش تازه فهمیدم که هیچی اطلاعات در مورد سئو ندارم.
الان من در مورد H1 و H2 چند سوال دارم
اول اینکه در هر پست از هر کدوم از اینا یک بار استفاده میشه درست هست ؟ میزان اهمیتش هم بر میگرده به h1 تا h6 بودنش ؟
اینهارو فقط داخل متن استفاده میکنم دیگه ؟

یک ارور دیگه هم که توی یکی از سایت های Seo Checker گرفتم این بود که دقیقا منظورشو نفهمیدم؟
Keyword tags are missing from this page. You should include meta-keywords to help indicate what your page is about to search engines.

خوب ارور اصلی که مشکل اصلی من هست توی قسمت Webmaster Tools Google این هستش که نمیدونم چطور حلش کنم ؟

Suspected hacking

Google has detected that some of your pages may contain hidden text or cloaking, techniques that are outside our Webmaster Guidelines.
Specifically, we detected that your site may have been modified by a third party. Typically, the offending party gains access to an insecure directory that has open permissions. Many times, they will upload files or modify existing ones, which then show up as spam in our index.

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
یک مشکل دیگه هم دارم
Line 6: <!-- WP Super Cache is installed but broken. The constant WPCACHEHOME must be set in the file wp-config.php and point at the WP Super Cache plugin directory. -->

چکارش کنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اون تگها هرکی یه چی میگه ولی وجودشون هم فکر کنم اونقدرها ضروری نباشه اینو دوستان حرفه ای حتمن بهت میگن.

باید متا تگ و کلمات کلیدی و توضیح براش وارد کنی بهتره به دوستان بگی از چه سیستمی برای سایتت استفاده میکنی اگر وردپرسه آموزش زیاد هست.

اون ارور بعدیشو نمیدونم ولی این گوگل وبمستر چرت و پرت زیاد میگه که باید به این چرت و پرتهاش گوش بدی.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
keyword ضروری نیست , حداقل گوگل بهش اهمیتی نمیده , ( ولی بینگ یا یاندکس ممکنه اهمیت بدن )
--
عنوان سایت که خیلی مهم هست را در H1 بگزارید , و در استفاده از H2 محدودیتی ندارید , ولی بهتر هست که نوشته های مهم ( مانند عنوان پست ها ) را در H2 قرار بدید , با این کار به موتور های جستجو میگین که در سایت من , چه متن هایی مهمتر هستند . همینطور به ترتیب H3 , H4 و ....
---
گوگل سایت شما را مشکوک به هک شدن و یا فعالیت های عیر معمول میدونه ...
به پیام های گوگل خیلی اهمیت بدید , همه چیز را در خودش داره و شما را راهنمایی می کنه که کجای سایت مشکل داره و کجا ها دنبال رفع عیب باشید .
--
پیام خطای سوپر کش , بخاطر تنظیم نبودنش هست ... باید در فایلی که گفته , دایرکتوری را درست بهش بدید .
معمولا این مشکل وقتی بوجود میاد که هاست خودتون را عوض کرده باشید .

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
keyword ضروری نیست , حداقل گوگل بهش اهمیتی نمیده , ( ولی بینگ یا یاندکس ممکنه اهمیت بدن )
--
عنوان سایت که خیلی مهم هست را در H1 بگزارید , و در استفاده از H2 محدودیتی ندارید , ولی بهتر هست که نوشته های مهم ( مانند عنوان پست ها ) را در H2 قرار بدید , با این کار به موتور های جستجو میگین که در سایت من , چه متن هایی مهمتر هستند . همینطور به ترتیب H3 , H4 و ....
---
به پیام های گوگل خیلی اهمیت بدید , همه چیز را در خودش داره و شما را راهنمایی می کنه که کجای سایت مشکل داره و کجا ها دنبال رفع عیب باشید .
--
پیام خطای سوپر کش , بخاطر تنظیم نبودنش هست ... باید در فایلی که گفته , دایرکتوری را درست بهش بدید .

عنوان سایت رو چطور میتونم با h1 بزارم ، اونجا همچین قابلیتی وجود نداره
من توی پست ها همون Keyword رو که اکثر مواقع توی Head پست هم هست با h1 قرار میدم .

توضیحی که در مورد Google دادین رو این قسمتش رو من فهمیدم اما چطور باید رفعش کنم ؟

پیام خطای سوپر کش هم به خاطر این هست که پاکش کردم ؟‌اگر دوباره نصبش کنم و تنظیماتشو درست کنم ؟ بازم لازمه confing کنم ؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
عنوان سایت رو بالای سایت قسمت هدر باید توی h1 قرار بدید نه تایتل

کی ورد ها رو باید توی قسمت head صفحه قرار بدید نه متن صفحه

گوگل میگه سایت شما آلودس شما بگرد ببین کدوم صفحات رو میگه درستش کن

سوپر کش رو اول باید غیر فعال کنید بعد پاک کنید

موفق باشید

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
عنوان سایت رو بالای سایت قسمت هدر باید توی h1 قرار بدید نه تایتل

کی ورد ها رو باید توی قسمت head صفحه قرار بدید نه متن صفحه

گوگل میگه سایت شما آلودس شما بگرد ببین کدوم صفحات رو میگه درستش کن

سوپر کش رو اول باید غیر فعال کنید بعد پاک کنید

موفق باشید

سلام

منظورتون از h1 توی header.php این قسمت هستش ؟
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>

<body>
<script type="text/javascript">

بین head و body?

keyword هارو چطور توی head قرار بدم ؟‌میشه یک توضیح مختصری بدید من مبتدی ام.

سوپر کش پاک شده کاملا ، حالا اگر دوباره نصبش کنم اون قسمت خوب میشه ؟ و تنظیمات رو درست کنم؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
--
---
--

من میخواستم جواب بدم دیدیم که تمام موارد رو دوست خوبمون توضیح دادن. فقط یک نکته، این بحث کلوکینگ خیلی جدی هست و پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر برطرفش کنید وگرنه سایتتون اسپم میشه. اگر از سیستم اپن سورس استفاده میکنید حتما چک کنید که ماژول نامربوطی نصب نکرده باشید. کلوکینگ یعنی اینکه شما اطلاعات متفاوتی رو به گوگل و سایر بازدیدکننده های سایت نشون میدهید و گوگل خیلی بهش حساس هست.

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
من میخواستم جواب بدم دیدیم که تمام موارد رو دوست خوبمون توضیح دادن. فقط یک نکته، این بحث کلوکینگ خیلی جدی هست و پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر برطرفش کنید وگرنه سایتتون اسپم میشه. اگر از سیستم اپن سورس استفاده میکنید حتما چک کنید که ماژول نامربوطی نصب نکرده باشید. کلوکینگ یعنی اینکه شما اطلاعات متفاوتی رو به گوگل و سایر بازدیدکننده های سایت نشون میدهید و گوگل خیلی بهش حساس هست.

ماژول نامربوط ؟ یعنی چی ؟
من قبلا یک بار توی سرچ گوگل دیدم که توی یک سرچ نامربوط اومدم ، چکار باید انجام بدم ؟ میشه به صورت مبتدی توضیح بدید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
برای آشنایی با تگ های HTML و نحوه استفاده صحیح از h1 تا h6 پیشنهاد میکنم که مقاله وبسیما رو در این زمینه مطالعه کنید تا جواب هاتون رو بگیرید:
تگ های HTML | آموزش استفاده و تاثیر بر سئو

در مورد اخطار وبمستر که بسیار هم جدی هست سه تا مورد ذکر شده که ممکنه مشکل شما هرکدوم از اونها باشه کلوکینگ و هک رو که دوستان اشاره کردن بدرستی. مورد دیگه ای که ممکنه مشکل شما از اون باشه hidden text ذکر شده در پیام وبمستر. این یعنی که شما بخشی از محتوای سایت رو از دیدکاربران پنهان کردید که میتونه هر چیزی باشه ولی روبات های گوگل به اون دسترسی دارن. گوگل تعریف مشخصی برای متن پنهان ارائه کرده که شامل موارد متعددی میشه. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مطالعه کنید:
مخفی کردن کلمات کلیدی از دید کاربران و تاثیر آن بر سئو

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
ماژول نامربوط ؟ یعنی چی ؟
من قبلا یک بار توی سرچ گوگل دیدم که توی یک سرچ نامربوط اومدم ، چکار باید انجام بدم ؟ میشه به صورت مبتدی توضیح بدید

ماژول یا پلاگین هایی که روی سایتتون نصب میکنید رو میگم. مثلا یکی از مشکلاتی که معمولا پیش میاد این هست که افراد چندتا ماژول مختلف برای سئو نصب میکنن و اینا با هم conflict دارن و سایتتون را خراب میکنن. کلوکینگ رو که توضیح دادم یعنی چی... ببینید چرا این مشکل پیش اومده براتون و چه کاری انجام دادین که اینطوری شده.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
برای cloaking
Web Page Cloak Check
و
Free SEO Tools - SEO Cloaking Checker
---
بهتره سایت را در مرورگر مثلا فایرفاکس یا کروم باز کنید و page source را ببینید و بررسی کنید که چه لینک های خروجی در اون هست که به ظاهر در سایت دیده نمیشه .
حتی ممکنه سایت شما هک شده باشه و لینک به سایت اسپم داده باشید و چنین مواردی ...
ترجیحا لینک های خروجی از صفحه اصلی سایت را nofollow کنید.
حتی لینک مربوط به طراح theme

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
ماژول یا پلاگین هایی که روی سایتتون نصب میکنید رو میگم. مثلا یکی از مشکلاتی که معمولا پیش میاد این هست که افراد چندتا ماژول مختلف برای سئو نصب میکنن و اینا با هم conflict دارن و سایتتون را خراب میکنن. کلوکینگ رو که توضیح دادم یعنی چی... ببینید چرا این مشکل پیش اومده براتون و چه کاری انجام دادین که اینطوری شده.

آیا این افزونه ها باعث خرابی میشن
Google XML Sitemaps
WordPress Yoast Seo
?

فکر نکنم افزونه ی اضافی نصب کرده باشم ، فقط هنوز هم احساس میکنم که تنظیمات این ۲ افزونه رو کامل نکردم ، تا الان کمی چرخیدم اما هیچ سایتی که بتونم بهش اعتماد کنم که به صورت به روز برای این نسخه های این افزونه ها آموزش گذاشته باشه ندیدم . اگر لینکی در این مورد دارید برای XMl Site Map و Yoast SEo لطف کنید بدید.

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
برای cloaking
Web Page Cloak Check
و
Free SEO Tools - SEO Cloaking Checker
---
بهتره سایت را در مرورگر مثلا فایرفاکس یا کروم باز کنید و page source را ببینید و بررسی کنید که چه لینک های خروجی در اون هست که به ظاهر در سایت دیده نمیشه .
حتی ممکنه سایت شما هک شده باشه و لینک به سایت اسپم داده باشید و چنین مواردی ...
ترجیحا لینک های خروجی از صفحه اصلی سایت را nofollow کنید.
حتی لینک مربوط به طراح theme

این سایت Cloaking میگه No Cloaking FInd

من نمیتونم توی Page Scoure تشخیص بدم که کدوما لینکای خروجی هست ؟‌میشه کمی در این مورد کمکم کنید یا یک مقاله معرفی کنید که بخونم...

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
برای آشنایی با تگ های HTML و نحوه استفاده صحیح از h1 تا h6 پیشنهاد میکنم که مقاله وبسیما رو در این زمینه مطالعه کنید تا جواب هاتون رو بگیرید:
تگ های HTML | آموزش استفاده و تاثیر بر سئو

در مورد اخطار وبمستر که بسیار هم جدی هست سه تا مورد ذکر شده که ممکنه مشکل شما هرکدوم از اونها باشه کلوکینگ و هک رو که دوستان اشاره کردن بدرستی. مورد دیگه ای که ممکنه مشکل شما از اون باشه hidden text ذکر شده در پیام وبمستر. این یعنی که شما بخشی از محتوای سایت رو از دیدکاربران پنهان کردید که میتونه هر چیزی باشه ولی روبات های گوگل به اون دسترسی دارن. گوگل تعریف مشخصی برای متن پنهان ارائه کرده که شامل موارد متعددی میشه. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مطالعه کنید:
مخفی کردن کلمات کلیدی از دید کاربران و تاثیر آن بر سئو

سلام
مقاله هارو خوندم اما چیزی که هنوزم متوجه نیستم اینه که چطور توی Header.php این تگ هارو قرار بدم ؟‌به این صورت <h1>دانلود نرم افزار آندروید<h1/> ??
و دقیقا کجاش قرار بدم اینو مثلا ؟
آیا منظورش از اینکه هر صفحه ی سایت به جز صفحه اصلی که توی Header باید گذاشت ؟‌ بقیرو توی همون متن استفاده کنم ؟‌یعنی توی متن پست ؟‌
و اگر که توی Header.php من این رو قرار بدم میتونم h1 h2 h3 h4 h5 h6 رو بزارم ؟‌ یعنی هر کدوم یک Keyword ?
نمیشه مثلا توی h1 ۶ تا Keyword بنویسم؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
مقاله هارو خوندم اما چیزی که هنوزم متوجه نیستم اینه که چطور توی Header.php این تگ هارو قرار بدم ؟‌به این صورت <h1>دانلود نرم افزار آندروید<h1/> ??
و دقیقا کجاش قرار بدم اینو مثلا ؟
آیا منظورش از اینکه هر صفحه ی سایت به جز صفحه اصلی که توی Header باید گذاشت ؟‌ بقیرو توی همون متن استفاده کنم ؟‌یعنی توی متن پست ؟‌
و اگر که توی Header.php من این رو قرار بدم میتونم h1 h2 h3 h4 h5 h6 رو بزارم ؟‌ یعنی هر کدوم یک Keyword ?
نمیشه مثلا توی h1 ۶ تا Keyword بنویسم؟

تگ H1 در بخش body قرار میگیره و نه Header . مشخص کننده عنوان صفحه شما هستش. بهتره این مقاله رو هم بخوانید:

سئو: استفاده صحیح از تگ H1

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
بالا