• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد طرح جدید بازارچه ...!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
با عرض سلام خدمت مدیران محترم و همه دوستان ...!

اول اینکه تشکر میکنیم از این " طرح جدید بازارچه " که قراره راه بیفته!
از الان میشه پیش بینی کرد که باعث تحولی بزرگ در این انجمن خواهد شد و قطعا اگر درست و حساب شده اجرا بشه، کارایی خیلی خوبی هم داره ...!

بنده با اجازه مدیران مخصوصا جناب احسان ادمین انجمن، این تاپیک رو باز کردم تا دوستان اگر سوالی در مورد این طرح دارند بپرسند و امیدوارم ایشون و یا بقیه مدیران هم لطف کنند اینجا و یا در تاپیک مربوط به همین طرح که البته close هست، پاسخگو باشند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چند سوال برای شروع :

- این طرح برای همه کاربران هست یا فقط اعضای فعال؟

- قانون کپی رایت رو هم میخواید رعایت کنید؟
منظورم اینه که تا حالا محصولات نرم افزاری شرکت های مختلف تو بازارچه خرید و فروش میشد؛ آیا در طرح جدید هم این ادامه داره یا اینکه ...؟!

فعلا همین ....!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این طرح که هنوز اجرا نشده ... و قوانینش هم هنوز ۱۰۰٪ مشخص نشده و لی در مورد این ۲ سوال ....

برای همه هست و قانون کپی رایت هم رعایت میشه ( در مورد نرم افزار های ایرانی و ... ) همونطور که در بازارچه فعلی رعایت میشد.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
این طرح که هنوز اجرا نشده ... و قوانینش هم هنوز ۱۰۰٪ مشخص نشده و لی در مورد این ۲ سوال ....

برای همه هست و قانون کپی رایت هم رعایت میشه ( در مورد نرم افزار های ایرانی و ... ) همونطور که در بازارچه فعلی رعایت میشد.
اتفاقا منظور من هم بیشتر مربوط به نرم افزارهای ایرانی بود ...!
البته پاسخ شما به نوعی در سری دوم " قوانين فعاليت در بازارچه " هم اومده:
9. در کشور ایران قانون کپی رایت وجود ندارد ولی از آنجایی که فعالیت پرشین تولز در اینترنت و بر روی دیتاسنترهای آمریکایی است، ملزم به رعایت قوانین آنها هستیم. به همین دلیل خرید و فروش اجناس و مواردی که نقض قوانین کپی رایت بکنند صحیح نیست و در صورت بروز اشکال از روی فروم بدون اخطار قبلی حذف خواهد شد.
حالا سوال من اینه که همه میدونیم این فروم مثل یه وبلاگ شخصی نیست و روزانه صدها بازدید کننده داره ( شایدم خیلی بیشتر ... ) و همیشه در رتبه های بالای موتورهای جستجو هم قرار میگیره!
الان خیلی از نرم افزارهای ایرانی با قیمت شرکتی در فروشگاه های اینترنتی فروخته میشه ولی میبینیم رایتی اونها در این انجمن با قیمت بسیار پایین تر عرضه میشه! ( خود من بارها خریدار این موارد بودم ...! )
می خواستم ببینم تا حالا با این شرکت ها مشکلی نداشتید و شکایتی نشده و این روند در طرح جدید هم به همین صورت ادامه داره یا ....!!!
( پاسخ این سوال برای شروع فعالیت بنده در طرح جدید خیلی اهمیت داره و شاید سوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه! )

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
اتفاقا منظور من هم بیشتر مربوط به نرم افزارهای ایرانی بود ...!
البته پاسخ شما به نوعی در سری دوم " قوانين فعاليت در بازارچه " هم اومده:حالا سوال من اینه که همه میدونیم این فروم مثل یه وبلاگ شخصی نیست و روزانه صدها بازدید کننده داره ( شایدم خیلی بیشتر ... ) و همیشه در رتبه های بالای موتورهای جستجو هم قرار میگیره!
الان خیلی از نرم افزارهای ایرانی با قیمت شرکتی در فروشگاه های اینترنتی فروخته میشه ولی میبینیم رایتی اونها در این انجمن با قیمت بسیار پایین تر عرضه میشه! ( خود من بارها خریدار این موارد بودم ...! )
می خواستم ببینم تا حالا با این شرکت ها مشکلی نداشتید و شکایتی نشده و این روند در طرح جدید هم به همین صورت ادامه داره یا ....!!!
( پاسخ این سوال برای شروع فعالیت بنده در طرح جدید خیلی اهمیت داره و شاید سوال خیلی از دوستان دیگه هم باشه! )
پارسا جان فکر نمیکنم تا حالا کسی به صورت علنی این نرم افزارهایی که مد نطر شما هست رو تو بازارچه فروخته باشه و در صورت ایجاد چنین تاپیکهایی هم مدیران زحمت کش و پرتلاش سایت سریعاً طبق قوانین عکس العمل لازم رو انجام داده اند.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا نمیشه هم فروشنده بود هم کاربر فعال؟

اون آرم کاربر فعال خودش کلی کلاس داشت :D

ولی الان دیگه نیست!:(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
و یک سوال دیگه:
من چجوری صفحه فروشگاه رو ادیت کنم؟

اولین بار لینکش توی UserCP بود بعد که روش کلیک کردم رفت توی یک صفحه که میگفت به این بخش دسترسی ندارید و بعدشم اون لینکه از UserCP محو شد!

Behnam_frantic

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سوالی داشتم اینه که تو ایمیلی که برای ادمین محترم سایت قرار زده بشه از طرف فروشنده ها قراره موضوع و عنوان فروشگاه وی مطرح بشه...

میخواستم بپرسم یک فرد میتونه تو فروشگاه خودش در چند زمینه فعالیت کنه بر فرض مثال هم بیاد دامین بفروشه هم اسکریپت خرید و فروش کنه یا.....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا نمیشه هم فروشنده بود هم کاربر فعال؟

اون آرم کاربر فعال خودش کلی کلاس داشت :D

ولی الان دیگه نیست!:(
چرا فکر میکنم بشه اینو یه کاریش کرد ... جفتش باشه یا اینکه این فروشنده تبدیل به یه icon ی چیزی بشه که خوشگل تر باشه/.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
و یک سوال دیگه:
من چجوری صفحه فروشگاه رو ادیت کنم؟

اولین بار لینکش توی UserCP بود بعد که روش کلیک کردم رفت توی یک صفحه که میگفت به این بخش دسترسی ندارید و بعدشم اون لینکه از UserCP محو شد!
توی فروشگاه خودتون که هستید اون پایین « ویرایش فروشگاه » داره . نیست ؟

Behnam_frantic

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سوالی داشتم اینه که تو ایمیلی که برای ادمین محترم سایت قرار زده بشه از طرف فروشنده ها قراره موضوع و عنوان فروشگاه وی مطرح بشه...

میخواستم بپرسم یک فرد میتونه تو فروشگاه خودش در چند زمینه فعالیت کنه بر فرض مثال هم بیاد دامین بفروشه هم اسکریپت خرید و فروش کنه یا.....

ببخشید جناب مدیر کل که اومدن تو این تاپیک جواب سوالها رو دادن چرا جواب سوال منو ندادن؟؟
297.gif
24.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9

خب شما هم هر چند مورد رو لطف کنید .

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
کد:
Tehranshahr 
فروشنده
جسارت نباشه، ولی این یوزر تایتل جدید همچین یه نموره.... می دونید، انگار یک کمی فضای پرشین تولز رو شبیه به تجارتخونه کرده! بالاخره خیلی از همین افراد کاربران فعال اینجا هستند و تو بیشتر نقاط فوم به جز اینجا هم می بینمشون... . ولی با این تایتل حالت خوبی بهشون داده نمیشه... البته این نظر منه...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چه جالب تاحالا نديده بود فروشنده هم كسي باشه كنار اي ديش:D

طرح جالبي
حالا يه چيزي قانون طبق قوانين ايران است؟ يعني مثلا فروش فيلم پس غيرمجازاست همين بدون سانسور

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کد:
Tehranshahr 
فروشنده
جسارت نباشه، ولی این یوزر تایتل جدید همچین یه نموره.... می دونید، انگار یک کمی فضای پرشین تولز رو شبیه به تجارتخونه کرده! بالاخره خیلی از همین افراد کاربران فعال اینجا هستند و تو بیشتر نقاط فوم به جز اینجا هم می بینمشون... . ولی با این تایتل حالت خوبی بهشون داده نمیشه... البته این نظر منه...

منم همین نظر رو دارم :rolleyes:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

خب من هم فقط به این دلیل که چنین مشکلی به وجود می آید
هنوز اقدام به ایجاد فروشگاه نکرده ام :hmm:
اگر جناب شایان عزیز :happy:
فکری یا برنامه ای به منظور اینکه
آرمهای کاربر فعال از بین نرود
داشته باشند
مثلا یک آیکن یا یک چراغ رنگی کنار وضعیت یوزر یا نوشتن آرم فروشنده در زیر مشخصات فروشنده که قابل مشاهده می باشد
بسیار بسیار عالی می شود . :happy:
پیروز باشید .

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
چرا فکر میکنم بشه اینو یه کاریش کرد ... جفتش باشه یا اینکه این فروشنده تبدیل به یه icon ی چیزی بشه که خوشگل تر باشه/.
بهترين راه همينه كه بصورت ايكون بشه هم از نظر نمايش بهتره هم براي خود فروم. تو 2 جاي خارجي همچين سيستمي هست كه بصورت ايكون بعد دقيقا زير avatar يك گزينه هست به اسم Trader Rating يعني امتياز فروشنده كه جلوش امتياز نوشته كه ميزان اعتبار اون فروشنده هست و لينك ميشه به صفحه امتياز دهي و نظرات خريداران كه عكسشو اينجا گذاشتم و فكر كنم اين هك براي vb باشه :)

3yx6qzb.jpg

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
کد:
Tehranshahr 
فروشنده
بنده هم همین نظر رو دارم ...! اگر بشه یه جور دیگه باشه، خیلی بهتره ...! :blush:

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
ضمنا یه سوال دیگه ...!

برای عرضه محصولات فروشگاهمون باید چکار کنیم؟ منظورم اینه دیگران از کجا باید فروشگاه ما رو ببینند؟
لینکش رو تو امضامون بذاریم؟

بالا