• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد مشکلاتی که توی یه سایت پیش میاد

athar

Registered User
لایک‌ها
8
درود به هم دوستان
من توی سایتم چند مشکل دارم و چون تجربه ای در زمینه HTML ندارم از همه دوستان خواهش میکنم اگه امکان داره من رو راهنمایی کنن.
1- من توی سایتم نمیتونم خروف فارسی و انگلیسی رو با هم و در یک خط بنویسم. چون در این صورت جملات برعکس میشن. از من نخوایین که از MT استفاده کنم چون B2Evol واقعا ارزش همه این مشکلات رو داره. این مشکل رو چجوری میتونم برطرف کنم؟

2- بعد ذخیره کردن یک پست توی وبلاگ اگه بخوام اون رو ادیت کنم توی مشاهده حروف فارسی مشکل دارم. یعنی به جای حروف فارسی کدهای اونها رو میبینم. این چطور حل میشه؟

3- توی ادیتور چجوری میتونم از اسمیل ها استفاده کنم؟ B2Evol به همراه خودش اسمیل داره که کدهای اون مثل همون کدهای یاهو هست. ولی میخوام لیستی از اونها رو به همراه شکلشون توی ادیتور داشته باشم. که با کلیک روی اونها اسمیل وارد متن بشه.

4- مشکل بعدی من یه چیزی مثل مشکل بالایی هست. من واسه لینکهای دانلود کرک حجم و غیره باید یه عکس خاص داشته باشم. مثلا در جلوی لینک دانلود عکس یک پوشه. چجوری میتونم این عکسهارو بصورت آماده توی ادیتور داشته باشم که با کلیک روی آون وارد متن بشه؟

بقیه سوالات هم یاد نمیاد. ولی باز مزاحم میشم.
پیشاپیش یه دنیا ممنونم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب حضرات کارشناس جواب بدين ديگه.ما هم ميخوايم ياد بگيريم!دهه !!!
;) :D

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا به نظر من از سيستم Fullxml استفاده كن ;)

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از athar :
درود به هم دوستان
من توی سایتم چند مشکل دارم و چون تجربه ای در زمینه HTML ندارم از همه دوستان خواهش میکنم اگه امکان داره من رو راهنمایی کنن.
1- من توی سایتم نمیتونم خروف فارسی و انگلیسی رو با هم و در یک خط بنویسم. چون در این صورت جملات برعکس میشن. از من نخوایین که از MT استفاده کنم چون B2Evol واقعا ارزش همه این مشکلات رو داره. این مشکل رو چجوری میتونم برطرف کنم؟

2- بعد ذخیره کردن یک پست توی وبلاگ اگه بخوام اون رو ادیت کنم توی مشاهده حروف فارسی مشکل دارم. یعنی به جای حروف فارسی کدهای اونها رو میبینم. این چطور حل میشه؟

3- توی ادیتور چجوری میتونم از اسمیل ها استفاده کنم؟ B2Evol به همراه خودش اسمیل داره که کدهای اون مثل همون کدهای یاهو هست. ولی میخوام لیستی از اونها رو به همراه شکلشون توی ادیتور داشته باشم. که با کلیک روی اونها اسمیل وارد متن بشه.

4- مشکل بعدی من یه چیزی مثل مشکل بالایی هست. من واسه لینکهای دانلود کرک حجم و غیره باید یه عکس خاص داشته باشم. مثلا در جلوی لینک دانلود عکس یک پوشه. چجوری میتونم این عکسهارو بصورت آماده توی ادیتور داشته باشم که با کلیک روی آون وارد متن بشه؟

پیشاپیش یه دنیا ممنونم

از چه اديتوري استفاده مي كني ؟ آريا ؟؟؟؟ با وردپرس اگه كار كني خواسته هات بر آورده مي شه ( اين يك پيشنهاد است نه يك تبليغ ) ... :)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب شما که سيستمو عوض کردين.با همون سيستم قبلی نمی شد ؟
:)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بابا يکی جواب بده ديگه.کسی نيست ؟ الو احسان !!!
راستی ميخوام يه فيلد whois بذارم.کدش چيه ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
يعنی جدّاً انتظار دارين باور کنم که جواب ندادنتون يعنی بلد نبودن پاسخ ؟
:(

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
1. باید direction رو عوض کنی. مثلا dir=rtl
2. اگه مشکلت از ادیتور نباشه، در مورد b2evol من دقیق خاطرم نیست ولی باید توی تنظیمات یه 0 و 1 رو عوض کنی. خودش توی تنظیمات و توضیحات گفته که واسه زبانهای یونیکد چیکار کنی.
3. اضافه کردن اسمایلی به ادیتور کار زیاد راحتی نیست ولی یه سری راهنما هست که در این مورد توضیح دادن. چون اگه از ادیتور خاصی استفاده کرده باشی باید بر اساس ویژگیهای اون ادیتور خاص پیش بری و خلاصه مثلا راه حل مشخصی نداره.
4. اینم بر میگرده به مورد قبل. چه ادیتوری داری؟

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از athar :
درود به هم دوستان

پیشاپیش یه دنیا ممنونم

1- بايد دايرکشتن راست به چپ بشه( البته توي قالب).
2- انکودينگ زبان مورد استفاده اتون رو( که به صورت پيش فرض انگليسي هست) از داخل فايل _locales.php به utf8 تغيير بديد.
3- توي فروم سايت خودش( که البته فعلا خرابه) يکي دو تا هک براي اين کار هست.
4- اينم مثل بالايي.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از kami :
1- بايد دايرکشتن راست به چپ بشه( البته توي قالب).
2- انکودينگ زبان مورد استفاده اتون رو( که به صورت پيش فرض انگليسي هست) از داخل فايل _locales.php به utf8 تغيير بديد.
3- توي فروم سايت خودش( که البته فعلا خرابه) يکي دو تا هک براي اين کار هست.
4- اينم مثل بالايي.

چند تا چندتا جواب میدین ؟! :blink: :D

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آقا قبل از هم چیز ممنونم از اینکه اینهمه تحویل گرفتین ولی مشکل اینه که من HTML خوب بلد نیستم و حتی هنوز نتونستم مورد اول رو درست کنم. اگه میشه یکی از شما اینکاره ها بهم پی ام بدین و خودتون برام درستش کنین. یه دنیا ممنونم ازتون
موفق باشید

بالا