• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد گوشی های مویایل

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یاد او

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ؛

۱- گوشی های که دارای سیستم عامل هستن چه مزیت هایی نسبت به گوشی ها با برنامه جاوا دران ؟به این منظور که توی هر دو برنامه میشه نصب کرد ،اما چه امکاناتی سیستم عامل داره که برنامه جاوا نداره ؟

۲-اگر گوشی خاصی که تو ایران نیست از خارج خریداری بشه توی ایران با شبکه ی tci ایران مشکلی نخواهد داشت ؟

۳-به نظر شما کدوم برند آنتن دهی بالاتری داره ؟نوکیا ؟موتورولا ؟ سونی اریکسون ؟

۴- سیستم عامل سیمبین چند تومان هست و آیا این مقدار روی قیمت گوشی کشیده میشه ؟

۵- بهترین سیستم عامل برای گوشی چیه به نظر شما ؟ممنون میشم دلیل هم اشاره کنین

۶- تفاوت ویرایش های ۱و۲و۳ سیستم عامل سیمبین چیه ؟

۷- از کجا قاچاق بودن گوشی مشخص میشه ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
1- خیلی برنامه ها برای جاوا نیست مثلا منشی تلفنی
کلا برای جاوا نمیشه برنامه خیلی خاصی نوشت
2- در صورتی که نوع شبکه ایران رو ساپورت بکنه گوشی مشکلی نیست اگر لاک باشه میشه انلاکش کرد به شرطی که توی شبکه های ساپورت شدش شبکه ایران هم باشه
که توی مشخصات گوشی جزو اولین خصوصیاتش مینویسند
3- راستش به نظر منکه فرقی ندارن
من خودم از هر سه برند که فرمودید گوشی داشتم
واقعا تفاوت خاصی احساس نکردم
4- فکر نمیکنم این سیستم عامل به صورت جدا قیمتی داشته باشه
و خب چه جاوا چه سیمبیان اگر هزینه ای برای شرکت داشته باشند حتما روی قیمت گذاری لحاظ میشه

5- خب بستگی به کاربرد داره
خود من به خاطر کاری که باهاش میکنم فقط ویندوز موبایل به دردم میخوره حتی سیمبیان هم به دردم نمیخوره
رو جاوا که زیاد نمیشه اسم سیستم عامل گذاشت
مثلا بعضی ها نیاز به نرم افزار هایی دارند که توی جاوا نیست مثل همون منشی تلفنی که عرض کردم مجبورن سیمبیان بگیرند بعضی ها بجز صحبت کردن و اس ام اس کاری با گوشی نمیکنند که جاوا هم جوابشان را میدهد
این کاملا بستگی به خود شما داره

6- والا زیاد این مورد رو نمیدونم ولی خب مسلمه دیگه رفع عیب های قبلی و اضافه شدن امکانات جدید
ولی فکر کنم در این مورد بهتر باشه یکی از دوستان مطلع جواب دقیق تری بدهند

7- والا الان دیگه اصلا مهم نیست گوشی قاچاق وارد شده یا قانونی
قبلا بحث رجیستر و .. بود ولی الان دیگه هیچ اهمیتی نداره

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یاد او

بابت توجهتون متشکر

از کدوم مشخصه ی گوشی میشه متوجه شد که شبکه ایران ساپورتش میکنه ؟

و اینکه ممنون میشم بیشتر توضیح بدین که ویندوز چه قابلیت های بیشتری نسبت به سیمبین داره ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
والا تا اونجا که من میدونم شبکه موبایل ایران جی اسم هست روی دو باند 900MHz و 1800MH
حالا این لینک رو ببینید مشخصات گوشی w960 هست
اون بالا اولین گزینه مشخصات در مورد شبکه 2g هست
که نوشته چی رو ساپورت میکنه که میبیند با شبکه موبایل ایران سازگاره

در مورد ویندوز خب برنامه های خیلی حرفه ای تر
من حتی اتوکد برای ویندوز موبایل دیدم البته نه در حد اتوکد پی سی ولی خب بعضی وقتها کار راه اندازن
یا مثلا آفیس خیلی حرفه ای تر که من خیلی ازش استفاده میکنم و یه سری برنامه ها که فقط برای ویندوز موبایل هست
خود ویندوز موبایل هم از نظر سخت افزاری خیلی قوی تر هستند طوری که توی اینها هم مثل پی سی بحث رم و رام و سی پی یو مطرح میشه
البته معمولا از نظر کیفیت صدا و دوربین به پای گوشی های جاوا و سیمبیان نمیرسند چون به نظر من بیشتر برای کارهای حرفه ای هست ولی خب سری جدید ویندوز موبایل ها توی این زمینه ها هم پیشرفت های خیلی خوبی داشتن

ولی تا کارت به ویندوز موبایل نیوفتاده به نظر من طرفش نرو
مثلا الان خودم htc touch dual دارم
از یه نفر خریده بودمش که فقط 1 هفته تونست باهاش کار کنه
یه خانمی صاحب این گوشی بود نه کار کردن باهاش به راحتی گوشی های دیگس نه دوربینشو ...
من خودم 540 هزار تومن پول این گوشی رو دادم در وصرتی که صدای ضعیفی داره و دوربینشم 2 مگ هست ولی با این پول بین گوشی های دیگه میشد گوشی با کیفیت صدا و دوربین خیلی خوب با حافظه داخلی چند گیگ خرید
مثلا همین دبلیو 960 با 8 گیگ حافظه داخلی
و دوربین 3.2 البته
دیگه دوربین 3.2 به تاریخ پیوسته ولی به طور کل عرض میکنم خدمتتون
ولی این قدرت ویندوز موبایل هست که باعث میشه اونو انتخاب کنم
بحث سیستم عاملو .. کاملا بستگی به شخص خودتون و انتظاراتتون از گوشی داره و نمیشه چون ویندوز از نظر سیستم عاملی قویتر هست برید و ویندوز موبایل بگیرید
باید ببینید چی احتیاج دارید

Last edited:

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یاد او

بابت پیگیریتون متشکر ؛
ممنون میشم راهنمایی کنین :

۱- اینکه باند ۹۰۰ و ۱۸۰۰ هست فقط این دو هست ؟از کجا شما این رو مطلع هستید ؟سایت مخابرات ؟
و اینکه 3G چطور در ایران نیست ؟

۲- در مورد گوشی آوردن از خارج ،سریال هم باید ثبت کرد درسته در سایت مخابرات ؟

۳-برنامه های ویندوزی برای گوشی احتمال زیاد همگی پولی هستند درسته ؟اگر اینطور باشه مثل ویندوز دسکتاپ ،با توجه به اینکه به نظر بعضی مراجع ، استفاده از نرم افزار های کپی شده و قفل شکسته شده جایز نیست ، ویندوز بهتره انتخاب نشه .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با یاد او

بابت پیگیریتون متشکر ؛
ممنون میشم راهنمایی کنین :

۱- اینکه باند ۹۰۰ و ۱۸۰۰ هست فقط این دو هست ؟از کجا شما این رو مطلع هستید ؟سایت مخابرات ؟
و اینکه 3G چطور در ایران نیست ؟

۲- در مورد گوشی آوردن از خارج ،سریال هم باید ثبت کرد درسته در سایت مخابرات ؟

۳-برنامه های ویندوزی برای گوشی احتمال زیاد همگی پولی هستند درسته ؟اگر اینطور باشه مثل ویندوز دسکتاپ ،با توجه به اینکه به نظر بعضی مراجع ، استفاده از نرم افزار های کپی شده و قفل شکسته شده جایز نیست ، ویندوز بهتره انتخاب نشه .

1- تو جاهای مختلف خوندم اتفاقا الان مسئول ارتباطات سیار داشت صحبت میکرد به این باند ها اشاره کرد و گفت که باند 1800 توش اختلال ایجاد شده بود که حل شد
تا اونجایی که میدونم 3 جی نداریم تو ایران

2- بازم تا اونجایی که اطلاع دارم ثبت سریال و .. هم دیگه نیازی نیست

3- بله خب و کرکش هم موجوده اگه اینجوری باشه نرم افزار های سیمبیان هم خیلی هاش پولی هستند

پ.ن : در مورد مراجع هم
تا اونجاییکه میدونم اکثر با استفاده از نرم افزار های کرک شده تا وقتی ایران کپی رایت رو نپذیرفته مشکلی ندارن ولی با کرک کردن و فروش نرم افزار کرک شده مشکل دارن

Last edited:

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یاد او

بابت پیگیریتون متشکر
در مورد مراجع بهجت ، وحید خراسانی استفاده رو احتیاط واجب جایز نمیدونن .منبع
سیستانی گفتن طبق قانون شرکت باید عمل بشه منبع

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با یاد او

بابت پیگیریتون متشکر
در مورد مراجع بهجت ، وحید خراسانی استفاده رو احتیاط واجب جایز نمیدونن .منبع
سیستانی گفتن طبق قانون شرکت باید عمل بشه منبع

چون احتیاط واجب دادن شما میتونی رجوع کنی به یه مرجع دیگه
الان آیت الله ***** فرمودن که تا وقتی ایران قبول نکرده مردمم اجباری ندارن
فقط فروشش حرومه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با این وضعیت اقتصادی اگر بخوایم نرم افزارها رو بخریم مخصوصا اونهایی که واسه ppc هست دیگه پولی واسه خودمون نمیمونه.
هرچند همچین هم لاازم نیست.ولی خوب...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من که نرم افزارهای کرک شده و قفل شکسته استفاده ازشون از حلال هم حلال تره...دیگه خودتون میدونید....

ضمنا نرم افزارهای سیمبین هم 95 درصدشون پولی هستن و فرقی با ویندوز موبایل ندارن...هردو رو باید کرک شده استفاده کنی یا اینکه کلی پول بدی بخری....

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
درسته سیمبیان هم پولیه
ولی خدایی کپی رایت تو ایران اجرا بشه باید بریم سراغ پیام رسانی با دود

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته منم مرجع تقلیدم آیت الله بهجت هستن
چون احتیاط واجب دادن شما میتونی رجوع کنی به یه مرجع دیگه
الان آیت الله ***** فرمودن که تا وقتی ایران قبول نکرده مردمم اجباری ندارن
فقط فروشش حرومه
با یاد او

البته بعد مرجع تقلیدتون باید به مرجع اعلم رجوع بشه گویا .

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من که نرم افزارهای کرک شده و قفل شکسته استفاده ازشون از حلال هم حلال تره...دیگه خودتون میدونید....

ضمنا نرم افزارهای سیمبین هم 95 درصدشون پولی هستن و فرقی با ویندوز موبایل ندارن...هردو رو باید کرک شده استفاده کنی یا اینکه کلی پول بدی بخری....
با یاد او

البته باید توجه داشت انسان عاقل اگر دنبال نظری در بحثی باشه به کارشناس اون بحث رجوع میکنه .
از شما میپرسم ؛ اگر مدتها بنشینید نرم افزاری رو بنویسید و روی بخواید اون رو به بازار بدید و باهاش خرجهاتون رو در بیارید و در عاقبت ببنید ۵ تا فروش رفته و همه دارن کپی میکنن اونوقع چه نظری خواهید داشت ؟
اونچه رو برای خود پسندیدین برای دیگران پسندیدید ؟
به وجدان رجوع کنیم کافیه .
احتمالاً گوشی با سیستم عامل لینوکس خریده بشه .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با یاد او

البته باید توجه داشت انسان عاقل اگر دنبال نظری در بحثی باشه به کارشناس اون بحث رجوع میکنه .
از شما میپرسم ؛ اگر مدتها بنشینید نرم افزاری رو بنویسید و روی بخواید اون رو به بازار بدید و باهاش خرجهاتون رو در بیارید و در عاقبت ببنید ۵ تا فروش رفته و همه دارن کپی میکنن اونوقع چه نظری خواهید داشت ؟
اونچه رو برای خود پسندیدین برای دیگران پسندیدید ؟
به وجدان رجوع کنیم کافیه .
احتمالاً گوشی با سیستم عامل لینوکس خریده بشه .

مرجع تقلید کارشناس رایانه هست؟!! :rolleyes: اصلا میدونه دنیای IT با چه سرعتی داره میره جلو و ما داریم درجا میزنیم؟؟

منم از شما میپرسم وقتی شرکتی مثل نوکیا ایران رو اصلا جز ادم حساب نمیکنه نباید همچین کاری کرد؟ وقتی شرکت های بزرگ چند ملیتی مثل مایکروسافت و یاهو نمیدونن ایران چی هست نباید اینطوری کرد؟

شما برید لینوکس بخرید و متضرر شوید...به من که فرقی نداره...نه پولی تو جیب من میره نه چیزی از جیب من خارج میشه خودتون رو مغبون کرده اید...همین...

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یاد او

اگر اجازه ی این نیست که در این تاپیک اینطور بحثی بشه ، حقیر رو عفو بفرمائید؛ و پست های خلاف قوانین فروم رو مدیران پاک کنین .

- منظور از کارشناس بحث کارشناس فقهی بود
- و اینکه چون ما کندیم و اونها تند باید حق دیگری رو خورد ؟
- شرکت های هر کشوری مطیع اوامر دولتشون هستن و یاهو و گوگل و مایکروسافت و ... از این قاعده مستثنا نیستند و این دلیل نمیشه که ایشان خصومتی با ایرانیان داشته باشند اگر اینطور بود تا مدتی پیش که دولت مجبور به تحریم نکرده بود ایشان رو ، چرا این رفتار نبود ؟با وجود همه ی این احوالات باز هم توجیه نمیشه وقتی بقالی نخواست مالش رو به کسی بفروشه، اون شخص برود دزدی ؟
چرا مغبون ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با یاد او

اگر اجازه ی این نیست که در این تاپیک اینطور بحثی بشه ، حقیر رو عفو بفرمائید؛ و پست های خلاف قوانین فروم رو مدیران پاک کنین .

- منظور از کارشناس بحث کارشناس فقهی بود
- و اینکه چون ما کندیم و اونها تند باید حق دیگری رو خورد ؟
- شرکت های هر کشوری مطیع اوامر دولتشون هستن و یاهو و گوگل و مایکروسافت و ... از این قاعده مستثنا نیستند و این دلیل نمیشه که ایشان خصومتی با ایرانیان داشته باشند اگر اینطور بود تا مدتی پیش که دولت مجبور به تحریم نکرده بود ایشان رو ، چرا این رفتار نبود ؟با وجود همه ی این احوالات باز هم توجیه نمیشه وقتی بقالی نخواست مالش رو به کسی بفروشه، اون شخص برود دزدی ؟
چرا مغبون ؟

به هر حال بحث های اینچنینی مناسب این بخش نیست
از نظر فنی مقایسه شد
شما هم بخواید نرم افزار کرک شده استفاده نکنید کلا باید قید نرم افزار چه روی پیسی چه روی موبایل رو بزنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اصلا بحث فقهی و...رو کار ندارم..هرکی مسول کار خودش هست...من احتیاجی نمیبینم از کسی بخوام راهنمایی بگیرم ..خودم عقل دارم و میتونم تصمیم بگیرم...

شما هم هر طور مایل هستید ازادین که تصمیم بگیرید ولی چرا مغبون رو توضیح بدم خدمتتون که:

مطمین باشید با خرید یه گوشی لینوکس دار به چیزی در حدود 20000 برنامه ویندوز موبایل و شاید 5 هزار برنامه سیمبین پشت میکنید و اصلا و ابدا نمیتونید لینوکس رو با اینها مقایسه کنید....اصلا به این گستردگی و تنوع از نظر برنامه و بازی نیست برای موبایل ها و هم اینکه اصلا فراگیر نیست هرجا برید دیگه امروزه سیمبین و ویندوز موبایل رو میشناسن ولی به هرکی بگید لینوکس رو موبایل 90 درصد اصلا نمیدونن چی چی هست...حالا خود دانید...

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا بحث فقهی و...رو کار ندارم..هرکی مسول کار خودش هست...من احتیاجی نمیبینم از کسی بخوام راهنمایی بگیرم ..خودم عقل دارم و میتونم تصمیم بگیرم...

شما هم هر طور مایل هستید ازادین که تصمیم بگیرید ولی چرا مغبون رو توضیح بدم خدمتتون که:

مطمین باشید با خرید یه گوشی لینوکس دار به چیزی در حدود 20000 برنامه ویندوز موبایل و شاید 5 هزار برنامه سیمبین پشت میکنید و اصلا و ابدا نمیتونید لینوکس رو با اینها مقایسه کنید....اصلا به این گستردگی و تنوع از نظر برنامه و بازی نیست برای موبایل ها و هم اینکه اصلا فراگیر نیست هرجا برید دیگه امروزه سیمبین و ویندوز موبایل رو میشناسن ولی به هرکی بگید لینوکس رو موبایل 90 درصد اصلا نمیدونن چی چی هست...حالا خود دانید...
با یاد او

بابت توجهتون متشکر ؛
در مورد عقل و دین بحث مفصلی هست که همین عقل استدلال میکنه که به تنهایی خودش انسان به سعادت نمیتونه برسونه ،بنا به گفته ی شروین اینجا جای مناسبی برای این بحث نیست البته اگر مدیران اجازه بدهند بحث فرق میکنه اما تا ایشون اجازه ای ندادهاند اگر مایل باشید توی چت میشه بحث کرد .
در مورد ویندوز و سیمبین هم بحث این هست که ۹۵٪ این ۲۵۰۰۰ نرم افزار کرک شده هستند درسته ؟و با این اوصاف دست برای استفاده بسته هست مگر خرید نرم افزارها .
البته امیدوارم لینوکس گوشی مثل لینوکس دسکتاپ شده باشه و تا به این حد باشه که اگر باشه مشکلی نیست .
در مورد تعداد نرم افزارها آیا منبع خاصی داشت آمار یا اینکه بنا به تجربه بود ؟

بالا