• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد n70

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من یه چند روز پیش یه ان 70خریدیم چند تا مشکل داشتم میخواستم بپرسم اگه بهم جواب بدید ممنون میشم
اول اینکه عکس های اس ام اسی رو کجای phone memory یا memory cart بریزم تا بتونم ازش استفاده کنم
دوم اینکه فایل های تصویری باید چه فرمتی داشته باشند تا بخونه و برنامه ای که برای تبدیل به فرمت هست رو از کجا میتونم دانلود کنم
3-!!من نرم افزار Psiloc Localization Arabic Farsi Urdu رو روی گوشی نصب کردم تا بتونم فارسی تایپ کنم ولی فونت نوشته ها خیلی کتو کلفته . آیا این امکان وجودداره تا بتونم فونتشون رو عوض کنم
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:blush:

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز...

متاسفانه در هیچکدام از گوشی های جدید نوکیا و سونی اریکسون و ... دیگه عکس های اس ام اسی نمیشه فرستاد... فقط قابل دریافت هستند.

برای فارسی نویسی هم تا کنون هیچ برنامه استانداردی معرفی نشده... فقط برنامه ی Farsi sms هست که بنده کدینگش کردم و این برنامه ی PSILOC هم بنده کرک کردم ولی متاسفانه اشکال از خود برنامه هست و روی ان 70 کار نمیده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من یه چند روز پیش یه ان 70خریدیم چند تا مشکل داشتم میخواستم بپرسم اگه بهم جواب بدید ممنون میشم
اول اینکه عکس های اس ام اسی رو کجای phone memory یا memory cart بریزم تا بتونم ازش استفاده کنم
دوم اینکه فایل های تصویری باید چه فرمتی داشته باشند تا بخونه و برنامه ای که برای تبدیل به فرمت هست رو از کجا میتونم دانلود کنم
3-!!من نرم افزار Psiloc Localization Arabic Farsi Urdu رو روی گوشی نصب کردم تا بتونم فارسی تایپ کنم ولی فونت نوشته ها خیلی کتو کلفته . آیا این امکان وجودداره تا بتونم فونتشون رو عوض کنم
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:blush:

عکسهای اس ام اسی رو میتونید move too folder کنید بعد هم از اون فولدر فروارد میکنید. یک برنامه هایی هم هست که البته من کار نکردم ولی همین روش در حد نگهداشتن و فرستادن اس ام اس هایی که میرسه کفایت میکنه

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من psolic رو روی ان70 نصب کردم کار هم داد ولی فونتش خیلی زشته
در مورد بخش فایل های تصویری چی؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من psolic رو روی ان70 نصب کردم کار هم داد ولی فونتش خیلی زشته
در مورد بخش فایل های تصویری چی؟!

فارسی ساز نصب نکردم و چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم اگر فونت گیر بیاری میتونی عوض کنی

در مورد فایل تصویری هم بهترین کار اینه که از برنامه smartmovie و کنورتورهاش استفاده کنید.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
در مورد فایل تصویری هم بهترین کار اینه که از برنامه smartmovie و کنورتورهاش استفاده کنید
خیلی ممنون

بالا