• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد .net framework

The Gladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چند تا سوال در مورد .net frame work داشتم ببخشيد چون فكر مي كنم جواباي كوتاه دارند يه جا مطرح مي كنم هركدومش رو بتونيد بهم جواب بديد ممنون مي شم:

1) اين تعريف از .net framework درسته؟ چيزي هست كه من چند تا تعريف رو كه از اطراف شنيده بودم با هم تلفيق كردم

بسته اي شامل مجموعه اي از كلاس هاي آماده و از قبل نوشته شده مي باشد كه ما مي توانيم آنها را در برنامه هايي كه مي نويسيم وارد كرده و اجرا كنيم.

آيا اين تعريف درسته؟ چيزي به نظرتون مي رسه كه بتونه تكميلش كنه؟

2) چرا به .net framework كتابخانه گفته مي شود؟

3) Component چيست و تفاوت آن با كلاس هاي موجود در .net framework چيست؟

4) كلاس هاي موجود در .net framework به چه زباني نوشته شده اند؟

5) و آيا برنامه هايي كه به زبان هاي مختلف مثل c# يا VB‌نوشته مي شوند هر دو مي توانند از كلاس هاي يكساني استفاده نمايند ؟ مثلا هر دو از كلاس مشخصي به نام A مي توانند استفاده نمايند؟
آيا اين قابليت با تبديلات IL و CLR حاصل مي شود؟

6) منظور از تكنولوژي .net ِ همون قابليت به كار بردن چند زبان تحت يك پرو‍ژه هستش؟ عنايت داريد كه يه تعريف .net framework داريم و يه اصطلاح كه گفته ميشه تكنولوژي. Net فكر مي كنم يه مقدار توي تعريف با هم فرق دارند درسته؟

ممنونم :10::10:

alishokr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام...
در مورد سوال 1:
دات نت فریم ورک تنها بسته ای شامل یک سری کلاس نیست...
بطور کلی دات نت فریم ورک از دو قسمت تشکیل میشه ، یک بخش CLR و دیگری Class Library...
و تعریفی که میشه براش داد ، تکنولوژی جدید مایکروسافت جهت پیاده سازی نرم افزارها و XML وب سرویسها...

2) همونطور که تو جواب سوال اول گفتم ، چون بخشی از .net framework رو class library ها تشکیل میدن .
3) در مورد این مورد یه مقدار شک دارم ، ولی شک نزدیک به یقینه به همین دلیل میگم...
ببینیند وقتی شما یه Class Library ایجاد میکنید که شامل یکسری توابع و کاربردهای خاصه شما یک کامپوننت بوجود آوردید که قابلیت استفاده داره ... .net framework هم مجموعه ای از Component هاست... بطور کلی اینا همش اصطلاح بازیه :D (لبته اگه اشتباه میکنم دوستان متخصص بگن)
4) اون طور که گفته شده اکثر قریب به اتفاق کلاسهای دات نت فریم ورک با #C نوشته شده .
5) شما میتونید از کلاسهایی که به زبان VB.NET یا C# نوشته شده رو بعد از Compile کردن در هر دو زبان استفاده کنید ، البته به شرطه ها و شروطه ها ... این شرط ها رو هم CLS یا Common Language Specification تعیین میکنه که جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتونید به MSDN مایکروسافت مراجعه کنید .
6) تکنولوژی دات نت ، تعریف خاصی نداره ... همون .net خودمونه، حالا بهش یه تکنولوژی اضافه کردن .. :D

موفق باشید انشاء الله...

بالا