• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد SMS

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
من یه سوال دارم

sms هم میشه پرینت گرفت . مثلا متن های sms یکماه قبل رو ؟

سوال دیگم اینه :

اگر تو sms پیام های ناجور رد و بدل بشه - منظورم س یاسی نیست - موردی داره ؟

این سوالا رو یکی از دوستالم کرد ازم و من موندم چی بگم

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
من جواب هیچ کدوم رو نمی دونم اما چیزی که از شنیده هام تا الان برداشت کردم این هست :
ذخیره سازی پیامک ها کار آسونی هست و اصولا پاک کردن از یک تاریخی به قبل فکر نکنم جالب و نیاز باشه ! یک DVD معمولی فکر کنم حجم زیادی رو بتونه توو خودش ذخیره کنه .پس اصولا باید مال ماهها قبل هم مونده باشه.

نرم افزاری که متن پیامک ها رو جستجو کنه می تونه واقعیت داشته باشه و معمولا اگر دقت کرده باشید ، مثل V پی n ها که در زمان های خاصی بیشتر قطع می شوند، پیامک ها هم در زمان های خاصی دیر تر ارسال و اول پالایش می شوند. این مورد که اگر کسی پیامکی رو فوروارد کنه، به راحتی شاخه به شاخه به فرستنده اولیه برسند(پیامک های خاص هدف دار مثل دعوت به اجتماع یا جکی در مورد عزیزی از اون بالا بالاها )، زیاد دور از ذهن نیست و از همه مهمتر اینکه سر های اصلی ، خوب ، به طور حتم داخل ایران نیستند و بنده خدا اونهایی که اول از همه می توانند الکی خودشون رو گرفتار کنند.

اما سوال اصلی که برام باقی می مونه این هست که برادران عزیز در مخابرات تا چه خد توان استفاده از این تکنولوژی را دارند !

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
من یه سوال دارم

sms هم میشه پرینت گرفت . مثلا متن های sms یکماه قبل رو ؟

سوال دیگم اینه :

اگر تو sms پیام های ناجور رد و بدل بشه - منظورم س یاسی نیست - موردی داره ؟

این سوالا رو یکی از دوستالم کرد ازم و من موندم چی بگم

با اهدای ادب و احترام خدمت شما دوست گرامی

تهیه پرینت از لیست پیامک های ارسالی و دریافتی از خطی که مالک آن نیستید تنها با ارائه شکایت به دادگستری و صدور مجوز کتبی توسط قاضی امکان پذیر است.
البته در مواقع خاص،مانند موارد 30 یا 30 قبل از اعلام به دادستانی پرینت تهیه میشود!!
در صورتی که مالک خط هستید و خط به نامتان است تهیه پرینت به سادگی نوشیدن یک جرعه آب خواهد بود.

موفق باشید.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
با اهدای ادب و احترام خدمت شما دوست گرامی

تهیه پرینت از لیست پیامک های ارسالی و دریافتی از خطی که مالک آن نیستید تنها با ارائه شکایت به دادگستری و صدور مجوز کتبی توسط قاضی امکان پذیر است.
البته در مواقع خاص،مانند موارد 30 یا 30 قبل از اعلام به دادستانی پرینت تهیه میشود!!
در صورتی که مالک خط هستید و خط به نامتان است تهیه پرینت به سادگی نوشیدن یک جرعه آب خواهد بود.

موفق باشید.

ممنون

من منظورم متن پیامک ها بودا

سوال دیگم جواب ندادین

ممکنه یارو رو بخوان به خاطر ارسال پیام های ناجور .. -- پیام های س یا سی نه - مثلا یکی با جی افش داره ای های ناجور میده:D

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
مثلا یکی با جی افش داره ای های ناجور میده:D

نگران این موضوع اصلا نباش.
درگیر این موضوع باشی فقط هیچ خطری نداری و سرت به کار خودت گرمه٬

همین رو میخوان٬تشکر هم میکنن ازت. راحت باش. زندگی کن.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
نه والا
ولی می گن پیامک ها ذخیره میشه
فقط من سوالم اینه که ممکنه به خاطر پیامکهای ناحور - سککسسیی -- بین دو طرف گیر بدن؟

بعید میدونم... تا حالا نشنیدم سر این موضوع کسی مشکل خورده باشه... مگر اینکه حالت مزاحمتی چیزی داشته باشه...

signul

Registered User
لایک‌ها
938
دوست عزیز متن پیامک ها رو نمی دن به هیچ کسی حتی خودت که صاحب خطی
برو خوش باش خیالتم راحت
این قدر این جور اس ام اس ها رد و بدل می شه در شبانه روز که اس های شما توی اون همه اس ام اس گمه
خیالت راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمی آد کسی هم نمی تونه متن پیام ها رو بخونه هیچ کس

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگه خط ماله باباته و فکر میکنی میره پرینت میگیره ببینه چیکار میکنه خب بترس چون میتونه .

ولی اگه فکر میکنی تو اس یکی رو لخت کردی و رفتی تو جزئیات و دولت میاد بهت میگه چرا اینکارو کردی محاله . به اونا چه ربطی داره ؟ اصلا نگران نباش .

بالا