• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال راجع به آیپاد تاچ 4G

hosseinhz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام!

یه آیپاد تاچ 4 با ظرفیت 8 دارم میگیرم

اول اینکه میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ قیمت زیر 300 هستش و تمیزه تمیزه

دوم اینکه برای تبدیلش به یه تلفن، بهتره از Gmate استفاده کنم یا Peel های قابی شکل... مزایا و معایب هر کودومش چیه؟

و در آخر اگر کسی هست که Gmate یا Peel با قیمت خوب داره اطلاع بده

ممنون از همتون

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
8 گیگ خیلی کمه با حدود 300 تومن میتونی یه 32 گیگ بگیری چون اگر 8 گیگ باشه زود حافظه کم میاری
من هم پیل داشتم و هم جیمیت و الان جی میت دارم و اصلا قابل قیاس با پیل نیست یعنی پیل اصلا بدرد نمیخوره
معایب پیل : خیلی زایه میکنه آیپاد رو
شماره کسی که بهت زنگ میزنه رو نمیتونی ببینی مگر اینکه جواب بدی بعد اون بالا شمارش میفته
تو اس ام اس دادن خیلی باگ داره و ...
معایب جی میت :
همشه باید یه چیزی مثل 1100 تو جیبت باشه شارژ آیپاد کمی زودتر خالی میشه چون همیشه بلوتوثت روشنه که البته برای من محسوس نبوده
اما مزیتش اینه که آیپاد خالی از آیفون هم قشنگتره وقتی باهاش بتونی صحبت کنی
3 روز شارژ نگه میداره و اگر جیمیت رو رو نکنی کسی نمیفهمه چه جوری داری با آیپاد صحبت میکنی
((((((((اگر خواستی جی میت بگیری تو اینترنت سرچ کن و از نمایندگیش بگیر که قیمتش 178 هزار تومنه)))))))))

hosseinhz

Registered User
لایک‌ها
1
8 گیگ خیلی کمه با حدود 300 تومن میتونی یه 32 گیگ بگیری چون اگر 8 گیگ باشه زود حافظه کم میاری
من هم پیل داشتم و هم جیمیت و الان جی میت دارم و اصلا قابل قیاس با پیل نیست یعنی پیل اصلا بدرد نمیخوره
شماره کسی که بهت زنگ میزنه رو نمیتونی ببینی مگر اینکه جواب بدی بعد اون بالا شمارش میفته
معایب جی میت :
همشه باید یه چیزی مثل 1100 تو جیبت باشه شارژ آیپاد کمی زودتر خالی میشه چون همیشه بلوتوثت روشنه که البته برای من محسوس نبوده
3 روز شارژ نگه میداره و اگر جیمیت رو رو نکنی کسی نمیفهمه چه جوری داری با آیپاد صحبت میکنی
((((((((اگر خواستی جی میت بگیری تو اینترنت سرچ کن و از نمایندگیش بگیر که قیمتش 178 هزار تومنه)))))))))

ممنون از راهنماییت، نه قیمتش به سیصد نمیرسه :p ولی درکل خود نرم افزارش که یه گیگ فضا اشغال می کنه و 7 گیگ بقیه برای من فعلاً کافیه... البته درکل حق با شماست...

راجب پیل هم راس میگی خودم هم همین نظرو داشتم.. خب من تقریباً همیشه همرام یه کیف دارم و میتونم بزارمش تو کیفم.. یازده دو صفر !!! :))))

تو همین سایت یه جا دیدم طرف جی میت رو میداد 150 ... به نظرت نگیرمش؟! قیمتش به نسبت جاهای دیگه خیلی پایین تره...

ghozak2004

Registered User
لایک‌ها
5
آره دوست عزیز خودم دارم میدم 150 چون یه مشکل مالی برام پیش اومد مجبورم بفروشمش البته یه آیپاد 64 گیگ هم دارم که اونم دارم میدم 450 هزار تومن اگر پول لازم نبودم هیچ وقت نمیفروختمشون
اما اگر مثل من بازی و برنامه زیاد نمیخاهی روش بریزی و خیلی فیلم برداری کنی پس پیشنهاد میکنم همون 8 گیگ رو بگیر که کارتو را بندازه بعدا که پول اومد دستت یه آیفون 4 اس بگیر
در کل اینطور بهت بگم که اصلا فکر پیل رو نکن واقعا چیز افتضاحیه اما جیمیت خیلی باحال تره دیگه خود دانی

hosseinhz

Registered User
لایک‌ها
1
آره دوست عزیز خودم دارم میدم 150 چون یه مشکل مالی برام پیش اومد مجبورم بفروشمش البته یه آیپاد 64 گیگ هم دارم که اونم دارم میدم 450 هزار تومن اگر پول لازم نبودم هیچ وقت نمیفروختمشون
اما اگر مثل من بازی و برنامه زیاد نمیخاهی روش بریزی و خیلی فیلم برداری کنی پس پیشنهاد میکنم همون 8 گیگ رو بگیر که کارتو را بندازه بعدا که پول اومد دستت یه آیفون 4 اس بگیر
در کل اینطور بهت بگم که اصلا فکر پیل رو نکن واقعا چیز افتضاحیه اما جیمیت خیلی باحال تره دیگه خود دانی

خیلی ممنون ازت آره منم فعلاً فقط کل فایلای موزیکم 2گیگ میشه و نهایتاً سه گیگم برنامه بریزم.. دیگه خودکشی که نمیخوام بکنم :D

آره همون Gmate فقط! مرسی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام!

دوم اینکه برای تبدیلش به یه تلفن، بهتره از Gmate استفاده کنم یا Peel های قابی شکل... مزایا و معایب هر کودومش چیه؟

ممنون از همتون

سلام.

8 گیگ بگیری به شدت پشیمون می شی. اصلا فکرش رو هم نکن.

فقط 32 بگیر. آی پاد انتخاب خیلی خوبیه :) عاشقش میشی :دی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.

8 گیگ بگیری به شدت پشیمون می شی. اصلا فکرش رو هم نکن.

فقط 32 بگیر. آی پاد انتخاب خیلی خوبیه :) عاشقش میشی :دی

تاييد ميشه. 8 گيگ واقعا كمه.بابا مبخاي 4 تا فيلم بريزي روش 4 تابازي 4 تا اهنگ همش پر ميشه كه.
فقط32 بگير.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان به دنباله ی معرفی iPhone 5 که در برابرش تمام دنیا زانو خواهد زد...آی پاد ها هم Renovate شدند !!

آی پاد نانو دو برابر شده صفحش از نظر عرض.

و آی پار تاچ جدید که معرکه شده. در 5 رنگ مختلف و سبک تر از قبل با دوربین 5 مگاپیکسل ( قبلی حدودا 0.7 مگا بود ) و فیلم برداری 1080 ( قبلی 720p ) فول اچ دی.

اما خب پورت کابل اتصالش مثل آی فون جدیده عوض شده و با شارژر های قدیمی Compatible نیست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به تمام دوستان خوب وبا اجاره استارتر محترم
منم میخوام یه ایپاد بگیرم اما چون سیم نمیخوره یکم مرددم به نظر شما بگیرم یا نه؟؟
البته من دنبال گوشی میگردم که بازی خور باشه و نرم افزارو......
ممنون میشم کمکم کنین

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام!

ممنون از همتون

سلام دوست من .قیمت که خیلی خوبه البته الان.از پیل خوب استفاده کنید خیلی بهتره چون نوع های مختلف داره.برای خریدشم تو بازارچه بگردید پیدا می کنید
موفق و سربلند باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام دوست من .قیمت که خیلی خوبه البته الان.از پیل خوب استفاده کنید خیلی بهتره چون نوع های مختلف داره.برای خریدشم تو بازارچه بگردید پیدا می کنید
موفق و سربلند باشید

پیل فک کنم یه مقدار دست و پاگیر باشه
به نظر من جی میت بهتره....

hSh-it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معایب جی میت :

سلام. ببخشید شما آیپاد4g رو پیشنهاد میکنید یا آیفون 3gs؟
اگه آیپادم بخوام بخرم باید جی میت هم بخرم ک تقریبا قیمتش با آیفون مساوی میشه.ممنون میشم جوابمو بدید.بدجوری تو 2راهیم

بالا