• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال كامپيوتري در مورد اين فروم

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-چرا بعضي ترد ها عنوانشون با فونت بولد در صفحه اصلي هستند و فرقشون با ترد هاي ديگه چيه.(پارتي دارند;)
2- هر چند دقيقه اي كه چيزي پست نميكنم از اكانتم خارج ميشم و بايد مجددا يوزر و پسوردم رو بدم.
آيا براي شما هم همينطور ميشه وكلا چند دقيقه است.اين مورد منو كلافه كرده وباعث ميشه بعضي مواقع كلي مطلب كه تايپ كردم از بين بره و پاك بشه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مطمئنی سيستمت تروجان ياKeyLoger نداره..چون معمولاً اينKeyLoger ها کارشون Disabled کردن Passwordهست
که طرف هر دفعه Login کنه تا بتونه User & Pass واسه طرف مقابل سندکنه...چون من خودم يه زمانی از اين کارا
خيلی میکردم....يه دفعه رو خودم اجرش کردم..تمام جاهايی که
پسّوردامو داخل سايت سيو کرده بودم..همرو غير فعال میکرد

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از pinokio2 :
1-چرا بعضي ترد ها عنوانشون با فونت بولد در صفحه اصلي هستند و فرقشون با ترد هاي ديگه چيه.(پارتي دارند;)
2- هر چند دقيقه اي كه چيزي پست نميكنم از اكانتم خارج ميشم و بايد مجددا يوزر و پسوردم رو بدم.
آيا براي شما هم همينطور ميشه وكلا چند دقيقه است.اين مورد منو كلافه كرده وباعث ميشه بعضي مواقع كلي مطلب كه تايپ كردم از بين بره و پاك بشه.

در مورد , مورد اول اگه درست منظورتون رو متوجه شدم باشم خوب قسمتهایی که داخل اونا پست جدید زده میشه وشما ندیدیشون bold میشن امیدوارم منظورت همین بوده باشه.
در مورد دوم هم من که همیچین مشکلی تا الان نداشتم حالا شما یکمی بیشتر توضیح بده من دقیقا متوجه نشدم شاید بتونم کمکی بکنم

mokhche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pinokio2 :
سلام
من با این آی دی که لوگین می کنم همین اتفاقی که گفتی واسم میافته یعنی زود میپره بیرون

ولی با یکی دیگه از آی دی هام تقریبا 30 دقیقه طول میکشه

با این آی دی یه چیزی حدود 5 دقیقه:blink:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در مورد سوال شما
1 - تاپیکهایی که در زمان غیبت شما درش پست تازه زده شده با استفاده از توانمندیهای جاوا اسکریپت بولد میشن تا شما بدونی کدوما پست جدید خورده.
2 - اگر شما هنگام لاگین کردن گزینه remember رو تیک نمیزنی این گزینه رو تیک بزن. خاصیت این گزینه اینه که یک کوکی میسازه و مشخصات شما رو در هارد ذخیره میکنه. با وجود کوکی شما نیازی به وارد کردن دوباره پسورد ندارین.
اگر این کارو میکنید ولی باز هم مشکل دارید ممکنه است از فایروال باشد که اجازه ساختن کوکی نمیدهد یا از ..

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
به نقل از rezadignity :
در مورد سوال شما
1 - تاپیکهایی که در زمان غیبت شما درش پست تازه زده شده با استفاده از توانمندیهای جاوا اسکریپت بولد میشن تا شما بدونی کدوما پست جدید خورده.
2 - اگر شما هنگام لاگین کردن گزینه remember رو تیک نمیزنی این گزینه رو تیک بزن. خاصیت این گزینه اینه که یک کوکی میسازه و مشخصات شما رو در هارد ذخیره میکنه. با وجود کوکی شما نیازی به وارد کردن دوباره پسورد ندارین.
اگر این کارو میکنید ولی باز هم مشکل دارید ممکنه است از فایروال باشد که اجازه ساختن کوکی نمیدهد یا از ..
اولی رو موافقم ولی دومی اصلا ربتی نداشت:)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آهان در پست قبلی درست متوجه مشکلت نشده بودم
شما احتمالا یک موجود مزاحم در کامپیوترت هست که باید شرش کم بشه. آنتی ویروس داری؟ چی هست؟ اگر نداری اینو دانلود کن و یک اسکن کامل انجام بده. AD-Aware رو هم اگر نداری دانلود کن و همیشه آپدیت نگهش دار و هر از گاهی سیستم رو باش اسکن کن. اگر ویندوزت XP نیست حتما یه فایروال هم باید داشته باشی، اگر نداری ZoneAlarm رو نصب کن.

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از benyaminj :
مطمئنی سيستمت تروجان ياKeyLoger نداره..چون معمولاً اينKeyLoger ها کارشون Disabled کردن Passwordهست
که طرف هر دفعه Login کنه تا بتونه User & Pass واسه طرف مقابل سندکنه...چون من خودم يه زمانی از اين کارا
خيلی میکردم....يه دفعه رو خودم اجرش کردم..تمام جاهايی که
پسّوردامو داخل سايت سيو کرده بودم..همرو غير فعال میکرد

شايد KeyLoger باشه.لطفا يه نرم افزار خاص شناسايي اين كي لاگر ها معرفي كنيد.چون انتي ويروس خوب و ضمنا
آنتي اسپاي هم دارم

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اول همون دو نرم افزار رو آپدیت و سپس اسکن کن اگر چیزی پیدا نشد اونوقت!

بالا