ALEX_HOT
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 6
- لایکها
- 3
سلام دوستان عزیز
بنده دو روزه گوشی نوت 4 مدل C رو خریداری کردم
خدا رو شکر از همه چیزش راضیم
1-گوشی رو خاموش کردم و با سه کلید هوم +ولوم پایین و پاور گزینه Knox رو چک کردم نوشته 0 ، مدل اصلیه الان ؟(شماره سریال گوشی با کارتن یکیه و در ضمن پشت گوشی نوشته ویتنام)
2-بعد اینکه این گوشی رو من اتوماتیک آپدیتشو خاموش کردم ، اگه با خودش آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟(اندرویدش 5.1.1)
3-یه مشکل اساسی دارم و اون اینه که هنگام بازی ها ، چراغ های بک لایت گوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه چکار کنم ؟ (همون چراغ های کلید برگشت و منو رو میگم)
4-شارژ اولیه رو 7 ساعت گذاشتم ، ازین به بعد چطوری شارژ کنم که عمر باتریش کم نشه ؟
5-گوشیمو روت کنم ، بعدا میتونم آپدیت کنم بدون مشکل ؟
6-اندروید 6 برا این گوشی اومده یا میاد ؟
هزاران فرشته بر آن دستی بوسه زنند ، که گره از کار مومنی بگشاید
تشکر ویژه از شما هموطنان عزیز
یا علی
بنده دو روزه گوشی نوت 4 مدل C رو خریداری کردم
خدا رو شکر از همه چیزش راضیم
1-گوشی رو خاموش کردم و با سه کلید هوم +ولوم پایین و پاور گزینه Knox رو چک کردم نوشته 0 ، مدل اصلیه الان ؟(شماره سریال گوشی با کارتن یکیه و در ضمن پشت گوشی نوشته ویتنام)
2-بعد اینکه این گوشی رو من اتوماتیک آپدیتشو خاموش کردم ، اگه با خودش آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟(اندرویدش 5.1.1)
3-یه مشکل اساسی دارم و اون اینه که هنگام بازی ها ، چراغ های بک لایت گوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه چکار کنم ؟ (همون چراغ های کلید برگشت و منو رو میگم)
4-شارژ اولیه رو 7 ساعت گذاشتم ، ازین به بعد چطوری شارژ کنم که عمر باتریش کم نشه ؟
5-گوشیمو روت کنم ، بعدا میتونم آپدیت کنم بدون مشکل ؟
6-اندروید 6 برا این گوشی اومده یا میاد ؟
هزاران فرشته بر آن دستی بوسه زنند ، که گره از کار مومنی بگشاید
تشکر ویژه از شما هموطنان عزیز
یا علی