• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال ورد پرسی(لطف کمک)

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
من چندتا سوال درباره وردپرس داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.اینکه چطور میشه یک موقعیت در قالب ایجاد کرد و ابزارک ها را در ان قرار داد یعنی در پنل وردپرس مثلا برای من 10 تا جایگاه هست مثلا فوتر و سمت چپ و راست و... که میتونم توش ابزارک ها را رها کنم حال این ابزارک ها میتونه هرچیزی باشه کلا میخام بدونم چطور این موقعیت ها را درست کنم مثلا من میخواهم گوشه سمت چپ قالبم یک کد یا اسلاید شو و... قرار بدم چطور باید این کار رو بکنم

2.ابزارک ها رو برای اینکه بنویسی باید تخصص داشته باشی

3.من به یک شخص گفتم یک کادر میخوام که توش یک سری مطلب و..باشه گفت کدشو میدم و بزار تو قالب گفتم ابزارکش میشه بکنی گفت من کد میدم یعنی ابزارک نمیشه کردش؟ و اینکه من کدو باید کجای قالب وارد کنم

ممنون میشم کمک کنید

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوست عزیز .
در واقع با سوال دومت جواب سوال اولت رو دادی .
اگر بخوای موقعیت ابزارک ایجاد کنی باید هم اچ تی ام ال بدونی و هم پی اچ پی .

دوستی که گفتند کدش رو می دم درست گفتن . وقتی که شما مثلا موقعیتی تحت عنوان ابزارک سمت چپ ندارید . باید یا از طریق کد این مورد رو به قالب اضافه کنید و یا اینکه باز هم کد های مربوط به ایجاد ابزارک را در آن ناحیه قرار داده و بتوانید از قیمت مدیریت ابزارک ها نسبت به اعمال تغییرات اقدام کنید .

alibz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکل دارم اعصابمو خورد کرده کمکم کنید
چرا تو وردپرس وقتی یه پستی رو میزاری یا یه سری تغییرات رو سایت انجام میدی بعد یه مدت کوتا دوباره همئن وضعیت قبل تغییرات رو میاره و با سایفون وقتی سایتو باز میکنی تغییرات ایجاد شده ولی بدون فیلتر شکن انگار که تغییرات save نشده!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلن ولی فرقی نمیکنه انگار که سیو نشده مثلا از دیشب نرفتم سایتو ببینم صبح رفتم دیدم درسته :|
mehrazproduct.com
جان بچتون کمک کنید

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
سلام من یه مشکل دارم اعصابمو خورد کرده کمکم کنید
چرا تو وردپرس وقتی یه پستی رو میزاری یا یه سری تغییرات رو سایت انجام میدی بعد یه مدت کوتا دوباره همئن وضعیت قبل تغییرات رو میاره و با سایفون وقتی سایتو باز میکنی تغییرات ایجاد شده ولی بدون فیلتر شکن انگار که تغییرات save نشده!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلن ولی فرقی نمیکنه انگار که سیو نشده مثلا از دیشب نرفتم سایتو ببینم صبح رفتم دیدم درسته :|
mehrazproduct.com
جان بچتون کمک کنید
برادر احتمال زیاد کش وردپرست فعال هست یعنی فرض کن روی 10 دقیق هست و تا 10 دقیق اطلاعات روی مرورگرت سیو هست 0اطلاعات قبلی) و بعد دوباره سایتت بروز می شود شما اگر CTRL+F5 رو بزنی درست میشه

بالا