• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال

bebakhshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

سلام

چند سوال از همه نوع:

راجع به اينها اگر چيزي ميدونيد لطفا بگين؟
email protection
file server protection
internet gateway protection
مانيتور مونو كروم
شبكه علمي كشور ايران
انداختن خط تلفن در هنگام وصل به اينترنت روي خط ديگر
من ميخوام خودم از طريق اينترنت به موبايل زنگ بزنم ايا ميشه؟
چيچه؟ هارد من بايد روي كدامش باشه؟120ماكستور معموليudma/33,udma/44,udma/66,ata-100,ata-133,ماجراي

كسي راجع به نحوه محاسبه انواع سهميه ها در كنكور ازاد ارشد خبر داره؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
خب protection یه واژه خیلی کلیه file server protection یکمی معنای کلی میده یسری برنامه برای محافظت از سرورها و عملیات realtime مربوط به فایلها در سرور و شبکه هست که کارشون دقیقا همینه که فایلها رو چک میکنن و malware ها رو شناسایی میکنن معمولا روی سرور یک برنامه مرکزی نصب میشه و روی نادها هم یک برنامه که در اصل با برنامه اصلی میشه برای محافظت از کل شبکه استفاده کرد . در مورد internet gateway protection هم تقریبا به همین صورته ولی دقیقا نمیدونم چجوریاست ولی میدونم نرم افزارهایی برای همین منظور که مربوط به شرکتهای تولید کننده نرمافزارهای امنیتی کامپیوتر و شبکه هست وجود داره که کارشون مبارزه با spy ware ها و یا حتی spam ها و بقیه malware ها است.
مانیتور مونو کرومو مانیتورهای تک رنگ همون مانیتورهای سیاه سفیدند البته میتونند به صورت دو تک رنگ دیگه مثل سیاه سفید هم باشند مثلا سبز و ابی.
شبکه علمی کشور هم فکر کنم اینجا بتونی جوابشو پیدا کنی http://www.iranscience.net/about.php?iranscience

انداختن خط تلفن رو نمیدونم.
از اینترنت زنگ بزنی به موبایلت رو یکمی سوال عجیبیه ولی سرویسهایی تو اینترنت هست برای تلفن ولی همشون پولین .
سهمیه دانشگاه ازاد هم نمیدونم.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در مورد سوال انداختن تلفن:
شما بايد قبل از كانكت شدن به اينترنت تلفن خود را دايورت كنيد مثلا روي موبايلتان در نتيجه از اين به بعد هر كي زنگ بزنه خونتون موبايلتان زنگ مي خوره البته براتون هزينه داره به اندازه هزينه تلفن ثابت با موبايل!!!

bebakhshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من يه ide دارم و فكر كنم 133باشه اما موقعي با نرم افزار چك ميكنم ميگه 33 است

من منظورم اينه كه بدون هزينه تلفن به اينترنت وصل بشم فكر ميكنم به ان phisher ميگن

راجع به سهميه از كجا ميتونم بفهمم

بالا