• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند مدل ارگ ( کیبورد ) - مشخصات مختلف

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام.
چند سال هست که موسیقی کار میکنم و تو این مدت ارگ های زیادی داشتم .این تاپیک را برای فروش چند تا از ارگ هام ایجاد کردم تا به دست مصرف کننده واقعی برسه
در مرحله دوم هم اگه کسی از دوستان در مورد ارگ یا پیانو دیجیتال سوالی داشته باشه بتونم راهنماییشون کنم .

مدل های موجود

Yamaha PSR-OR700 قیمت حدودی 1.200.000

or700b.JPG

Yamaha PSR-1000 قیمت حدودی 620.000
14fe370bdf16.jpg

Yamaha PSR-E333 قیمت حدودی 340.000
e333-b.JPG

Yamaha DGX-205 قیمت حدودی 390.000
dgx205b.jpg

مدل های دیگری هم موجود هست که اگه کسی خواست اعلام کنه تا مشخصات و قیمتشو بهش اعلام کنم.

اگه این تاپیک به کار خودش ادامه داد بقیه عکس ها رو قرار میدم.

Last edited:

forrest_gump

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
یه سئوال ابتدایی که احتمالاً جاش اینجا نیست ولی خوب برا بالا آوردن تاپیک شما شاید بد نباشه.
یه فرد کاملاً بی اطلاع از نوازندگی، با روزی مثلاً یک ساعت تمرین، چه مدت طول میکشه که بتونه آهنگهای ساده رو با کیبرد بزنه؟
موفق باشی

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
بستگی داره از چه مدل آموزشی شروع کنه..اگه صرفا بخواد با نت خونی شروع کنه حداقل سه ماه طول میکشه
اگه هم بخواد با دیدن و تمرین آموزش بینه حدود یک ماه
البته همش بستگی به خود شخص و استادش داره

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز ارزون ترین چیزی که خروجی USB برای کامپیوتر داشته باشه چیه ؟ کلا میشه بدون تبدیل MIDI به USB به کامپیوتر وصل کرد یا خیر ..

PSR-E423 موجود داری و چند ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قیمت Yamaha PSR-OR700 خیلی خوب به نظر میرسه برای کسانی که میخوان ..

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز ارزون ترین چیزی که خروجی USB برای کامپیوتر داشته باشه چیه ؟ کلا میشه بدون تبدیل MIDI به USB به کامپیوتر وصل کرد یا خیر ..

PSR-E423 موجود داری و چند ..

سلام..الان ارزون ترین مدل که به راحتی و بدون دردسر به کامپیوتر وصل بشه ( توسط کابل USB ) مدل PSR-E333 هست که میشه باهاش تو برنامه های آهنگ سازی هم کار کرد و هم میشه بهش ریتم دست ساز ایرانی و سانگ MIDI اضافه کرد.
که من براش ریتم های مخصوص ایرانی هم ساختم که به خریدار به طور رایگان تقدیم میکنم.

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
یک سوال ابتدایی,کیبورد تفاوتش با پیانو چیه؟

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
واقعا چقدر قیمت ارگ زیاد شده . قیمت همه ی ارگ ها برگشته به 10 سال قبل.یاماها 1000 خز ترین ارگ خدایش آدم باید واسعه این انقدر هزینه کنه؟ قیمتا به کجا میخواد برسه خدا میدونه

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
یک سوال ابتدایی,کیبورد تفاوتش با پیانو چیه؟

تفاوت اصلی پیانو و ارگ به کیفیت کلاویه ( دکمه هایی که باهاش آهنگ میزنن ) و کیفیت صدا برمیگرده.
PianoKeyboard_sm.jpg
تفاوت دیگه اونها به منبع انرژی بر میگرده که برای ارگ باید از منبع انرژی مثل برق یا باطری استفاده کرد اما پیانو نیازی به برق و باطری نداره

البته ارگ هایی هم وجود دارن که تا حدی به عنوان پیانو بشه ازشون استفاده کرد.

بالا