Mansour.M
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 70
- لایکها
- 4
سلام سلام سلام
دوستان به چند تا مشکل بر خوردم اساسی .............. (نکته: هاست سایت انتقال داده شده است)
مشکل اول : تایتل
یه سرچ بزنید ایندکس سایتمو تو گوگل (site:gooni.ir) میبینید که خیلی از ایندکس هام تایتلش دراکولا(نام سابق سایت) یا "وبسایت تفریحی گونی" هستش یعنی اسم خود مطلب تایتل نشده!!!!
الان هر پیجی بری عنوان همگانی مینویسی نه تایتل مطلب یا موضوعو ....!
به یکی از دوستام که وبسایت وردپرسداشت گفتم ، گفت برو تو تنظیمات همگانی قالبت عنوان سایتو بردار ، ما برداشتیم ok شده انگار گوگل داره بقیه رو رو ظاهرا مثه آدم ایندکس میکنه! ولی الان تو خود وبسایت که باشی به جای تایتل آدرس url رو مینویسه مثلا صفحه اول www.gooni.ir و...!
اینم کدی که برا تایتل استفاده شده
چه کنم؟
مشکل دوم : ادامه مطلب
خیلی از ادامه مطلب ها مشکل داره و ارور 400 bad request میده.
الان این صفحه رو ببینید - دوتا پست اول سالمه دوتای دومه ادامه مطلب مشکل داره
http://www.gooni.ir/category/%D8%B9%...7%D9%86%DB%8C/
از پشتیبانی قالب کمک خواستم گفتن "مشکل از قالب نیست - مشکل از انتقال هست
میتونید خودتون درباره نحوه صحیح انتقال قالب های وردپرسی تحقیق کنید یا از پشتیبانی هاست کمک بخواید"
غلط کرده مشکل از قالبه
با قالبای دیگه تست کردم Ok بود
چه کنم؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
کلا اگه کسی وی پی مسلط هست لطف کنه یه آیدی بده یکم با هم بچتیم خیلی گود میشه دوباره ممنون
دوستان به چند تا مشکل بر خوردم اساسی .............. (نکته: هاست سایت انتقال داده شده است)
مشکل اول : تایتل
یه سرچ بزنید ایندکس سایتمو تو گوگل (site:gooni.ir) میبینید که خیلی از ایندکس هام تایتلش دراکولا(نام سابق سایت) یا "وبسایت تفریحی گونی" هستش یعنی اسم خود مطلب تایتل نشده!!!!
الان هر پیجی بری عنوان همگانی مینویسی نه تایتل مطلب یا موضوعو ....!
به یکی از دوستام که وبسایت وردپرسداشت گفتم ، گفت برو تو تنظیمات همگانی قالبت عنوان سایتو بردار ، ما برداشتیم ok شده انگار گوگل داره بقیه رو رو ظاهرا مثه آدم ایندکس میکنه! ولی الان تو خود وبسایت که باشی به جای تایتل آدرس url رو مینویسه مثلا صفحه اول www.gooni.ir و...!
اینم کدی که برا تایتل استفاده شده
PHP:
<title><?php bloginfo('title'); ?></title>
چه کنم؟
مشکل دوم : ادامه مطلب
خیلی از ادامه مطلب ها مشکل داره و ارور 400 bad request میده.
الان این صفحه رو ببینید - دوتا پست اول سالمه دوتای دومه ادامه مطلب مشکل داره
http://www.gooni.ir/category/%D8%B9%...7%D9%86%DB%8C/
از پشتیبانی قالب کمک خواستم گفتن "مشکل از قالب نیست - مشکل از انتقال هست
میتونید خودتون درباره نحوه صحیح انتقال قالب های وردپرسی تحقیق کنید یا از پشتیبانی هاست کمک بخواید"
غلط کرده مشکل از قالبه
با قالبای دیگه تست کردم Ok بود
چه کنم؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
کلا اگه کسی وی پی مسلط هست لطف کنه یه آیدی بده یکم با هم بچتیم خیلی گود میشه دوباره ممنون
Last edited: