• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چهره جذاب ترین زن زنده دنیا در دوران مدرسه +عکس

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
بسیاری از سلبریتی های امروز تصدیق می کنند که در دوران مدرسه جوجه اردک زشت بودند ولی به نظر می رسد این مسئله در مورد اسکارلت جوهانس صدق نمی کند، چرا که در تصاویر دوران مدرسه نیز همچنان همان زیبایی کنونی را دارد. به گزارش پرشین وی اسکارلت جوهانسن که برای بار دوم ملقب به جذاب ترین زن زنده دنیا شد، اخیرا عکس هایی از دوران مدرسه اش منتشر شده است که در آن تنها درخشش دوران نوجوانی بر روی صورتش و همچنین سبک لباس دهه 1990 تفاوت بین اسکارلت آن زمان و اسکارلت 28 ساله کنونی را می سازد.​
او و برادر دوقلویش هانتر و سه خواهر برادر بزرگترش ونسا، ادرین و کریستین در نیویورک بزرگ شده و به مدرسه می رفتند. او درباره مدرسه خود در سن 16 سالگی گفته بود:"من قبلا به مدرسه دولتی می رفتم ولی وقتی شروع به کار بیشتر کردم. آنها نمی توانستند با غیبت های زیاد من کنار بیایند."​
اسکارلت جوان در سن 16 سالگی توانست به آرزوی پوشیدن لباس D & G در مراسم اسکار جامه عمل بپوشاند. به گزارش پرشین وی او آن زمان گفت:"من می خواهم لباس دولچه و گابانا را بپوشم.متوجه می شوید؟ من می خواهم این لباس را بپوشم."​
او اکنون یکی از چهره های اصلی عطر این برند ایتالیایی است و حتی یکی از لباس های سفارشی آن ها را در مراسم اسکار 2011 پوشید.​
جوهانسن در اسکار 2011​

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
یاد اون قسمت از اون کارتون معروف افتادم
که توش فضایی ها محض اطلاح دو تا مامور رو میفرستن تا تحقیق کن ببینن انسانها شرایط پیوستن به جامعه فضایی رو دارن یا نه
که در آخر میفهمن انسان ها اینقدر غرق مسائل پوچ و پیش پا افتاده هستن که نابود کردنشون به صرفه تره

جذاب ترین زن دنیا فلان کار رو کرد، فلان میلیونر فلان چیزو گفت، فلان هنرپیشه دماغش رو 11 میلیمتر کوتاه کرد ...

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
1.تو خیلی از عکسهایی که گذاشتی بغل دستیاش از خودش جذاب ترند:دی
2. این انتخاب شدن به عنوان جذاب ترین هم گویا به تلاش و زرنگی agent طرف برمی گرده;)

بالا