fanoseshab
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 312
بسیاری از سلبریتی های امروز تصدیق می کنند که در دوران مدرسه جوجه اردک زشت بودند ولی به نظر می رسد این مسئله در مورد اسکارلت جوهانس صدق نمی کند، چرا که در تصاویر دوران مدرسه نیز همچنان همان زیبایی کنونی را دارد. به گزارش پرشین وی اسکارلت جوهانسن که برای بار دوم ملقب به جذاب ترین زن زنده دنیا شد، اخیرا عکس هایی از دوران مدرسه اش منتشر شده است که در آن تنها درخشش دوران نوجوانی بر روی صورتش و همچنین سبک لباس دهه 1990 تفاوت بین اسکارلت آن زمان و اسکارلت 28 ساله کنونی را می سازد.
او و برادر دوقلویش هانتر و سه خواهر برادر بزرگترش ونسا، ادرین و کریستین در نیویورک بزرگ شده و به مدرسه می رفتند. او درباره مدرسه خود در سن 16 سالگی گفته بود:"من قبلا به مدرسه دولتی می رفتم ولی وقتی شروع به کار بیشتر کردم. آنها نمی توانستند با غیبت های زیاد من کنار بیایند."
اسکارلت جوان در سن 16 سالگی توانست به آرزوی پوشیدن لباس D & G در مراسم اسکار جامه عمل بپوشاند. به گزارش پرشین وی او آن زمان گفت:"من می خواهم لباس دولچه و گابانا را بپوشم.متوجه می شوید؟ من می خواهم این لباس را بپوشم."
او اکنون یکی از چهره های اصلی عطر این برند ایتالیایی است و حتی یکی از لباس های سفارشی آن ها را در مراسم اسکار 2011 پوشید.