• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه اسمی بزارم؟

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
سلام عزیزان
قرار شد یه سایت تفریحی(بازی های آنلاین-اخبار-ورزشی-سرگرمی-پزشکی-هنر و ادب)بزنیم
حالا موندم چه اسمی بزارم
شما کمکم کنید
یه اسمی باشه که تو خاطر بمونه و نوشتنش سخت نباشه
مرسی دوستان:blush:

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
تو بازارچه بزن بچه ها پیشنهاد بدن و بخر ازشون

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز من اون یکی تاپیکتم خودندم اینجا چون تصمیم گرفتی گفتم بهت بگم
1- فروشگاه دیگه جواب نمیده به دلیل اینکه قیمت پست خیلی رفته بالا کسی زیاد چیزی نمیخره
2- تبلیغات بهت نمیدن شما که هیچ به ادگاه که 100 میلیونم سرمایه گذاشت ندادن تبلیغات توی ایران انحصاریه
3- تا برسی به بازدید بالا موهات رنگ دندونات شده مگر با سرمایه زیاد بتونی سریع برسی به بالاها
4- من سایت موزیک هم داشتم به نظرم موزیک بهترین جوابدهی رو داره اگه بزنی تبلیغاتم از سر و کلت بالا میره در گذاشتن تبلیغاتم محدودیت زیادی نداری اگرم خواستی بزنی خودم و خیلیای دیگه تو همین انجمن در خدمتیم با هر سیستمی که خواستی نیوک و وردپرس و دیتالایف و جوملا و....

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آهنگ بزنم فیلتر نمی کنن؟
احتمال فیلترشم هست اما فیلتر هم بکنن انقدر درامد داره که دوباره یه دونه دامنه با یه عدد جدید میزنی شما فکر کردی موزیک باران و یزد موزیک و گانجا2موزیک و .... چرا پشت سر هم فیلتر میشن بازم سایت رو میارن بالا؟فکر کردی دیوونن؟خیر چون سایت موزیک هم بابت تبلیغش پول میگیره هم بابت گذاشتن آهنگ از خواننده پول میگیره اینجوری نونش تو روغنه به نظر من بهترین همینه چون من قبلا داشتم اینو بهت میگم خودم دیگه نزدم به دو دلیل 1- وقتشو دیگه ندارم 2-به دلیل موقعیت شغلیم قادر نیستم دیگه این مدل سایتها رو بیارم بالا

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
احتمال فیلترشم هست اما فیلتر هم بکنن انقدر درامد داره که دوباره یه دونه دامنه با یه عدد جدید میزنی شما فکر کردی موزیک باران و یزد موزیک و گانجا2موزیک و .... چرا پشت سر هم فیلتر میشن بازم سایت رو میارن بالا؟فکر کردی دیوونن؟خیر چون سایت موزیک هم بابت تبلیغش پول میگیره هم بابت گذاشتن آهنگ از خواننده پول میگیره اینجوری نونش تو روغنه به نظر من بهترین همینه چون من قبلا داشتم اینو بهت میگم خودم دیگه نزدم به دو دلیل 1- وقتشو دیگه ندارم 2-به دلیل موقعیت شغلیم قادر نیستم دیگه این مدل سایتها رو بیارم بالا

اگر یه سال قبل شروع می کرد خوب تو کارش می تونست موفق بشه
چرا ؟ چون نه زیاد فیلترین مد بود نه سایت های موزیک زیاد شده بودن (نه اونقدر نسبت به الان)
الان یک هفته نشده دامنه روو می زنن
و اونقدر هم نمیتونه پیشرفت کنه که بخوان خواننده ها بهش برای گذاشتن آهنگاشون پول بدن
به نظر من توی کاری سرمایه بذار که بتونی با کمترین فشاری که روت میارن بیشترین سود رو کنی
وگرنه همه زحمت هات به فنا میره
اگر بخوایی رو به کار خلاف (توی ایران به این جور کارا میگن خلاف) بری یه سایت فیلم راه بنداز ،کنارش محصول فیلم بفروش
یا اگر می خوایی موزیک کار کنی با قدرت تبلیغاتی زیادی باید جلو بری که بتونی قبل اینکه شیلترت کنن در حد گانجا یا تهران موزیک بشی
اگر به مدت یک ماه توی این ها تبلیغ بدی و دانلود موزیک رو برای همه آزاد بذاری مطمئن باش که کاربرات زیاد میشن :
موزیک باران - گانجا -تهران موزیک و دو سه تا سایت موزیک دیگه
همون کاری که البرز دانلود انجام داد و تونست در مدت خیلی کم به اندازه میهن دانلود- وطن دانلود-دانلودها و ... برسه
حالا بحث کپی کردن سایت های دانلود از همدیگه رو به میان نمیاریم

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
اینجوری زیاد نمی صرفه یکی از دوستان پیشنهاد داده که سایت فروش کارت شارژ بزن
منم بدم نیومد تعریفای خوبیم کرد ازش
مشکل خلافم نداره تقریبا
تبلیغاتم می کنم واسش
توی این سایت و پی سی ورلد و موبایلستان
بنظرتون خوبه؟
می تونم روزی هزارتا کارت بفروشم بعد یه ماهی که اینجور تبلیغات کنم؟
مرسی

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام حاجي اگه سرمايت بالاس يه سايت فيلم رو پروتكل https بزن راحت و تميز اگه هم زياد نيست يه سايت تفريحي بزن و روش كار كن

Bugs Benny

Registered User
لایک‌ها
0
اگه روی این پروتوکل سایت بزنی که خیلی عالی میشه از طرف مخابرات هم نمی تونن فی**لتر کنن ;)

نظرم روی سایت آهنگ اصلاً نیست. باز کردن همچین سایتی و شروع کردن از صفر بین این همه سایت آهنگ که روزی چند هزار بازدید کننده دارن حماقت محضه !!

سایتی بزن که بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه، این بهترین گزینس از نظر من ! ;)

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
سایت علمی(در زمینه آی تی-خبر های ایران) - با مطلب -و مقاله بزنم؟بعد یه فروشگاه بزنم منهای سریال و فیلم + تبلیغات
فکر کنم سایت باحالی بشه
بزنم؟
هر چی که فک می کنم نه به بار علمیم اضافه می کنه نه قانونیه جز شارژ و این که شارژ رو می گن سود زیادی نداره(محمد جان)
به این فکر افتادم یه سایت علمی و آموزشی بزنم
خوبه؟

Last edited:
بالا