احتمال فیلترشم هست اما فیلتر هم بکنن انقدر درامد داره که دوباره یه دونه دامنه با یه عدد جدید میزنی شما فکر کردی موزیک باران و یزد موزیک و گانجا2موزیک و .... چرا پشت سر هم فیلتر میشن بازم سایت رو میارن بالا؟فکر کردی دیوونن؟خیر چون سایت موزیک هم بابت تبلیغش پول میگیره هم بابت گذاشتن آهنگ از خواننده پول میگیره اینجوری نونش تو روغنه به نظر من بهترین همینه چون من قبلا داشتم اینو بهت میگم خودم دیگه نزدم به دو دلیل 1- وقتشو دیگه ندارم 2-به دلیل موقعیت شغلیم قادر نیستم دیگه این مدل سایتها رو بیارم بالا
اگر یه سال قبل شروع می کرد خوب تو کارش می تونست موفق بشه
چرا ؟ چون نه
زیاد فیلترین مد بود نه سایت های موزیک زیاد شده بودن (نه اونقدر نسبت به الان)
الان یک هفته نشده دامنه روو می زنن
و اونقدر هم نمیتونه پیشرفت کنه که بخوان خواننده ها بهش برای گذاشتن آهنگاشون پول بدن
به نظر من توی کاری سرمایه بذار که بتونی با کمترین فشاری که روت میارن بیشترین سود رو کنی
وگرنه همه زحمت هات به فنا میره
اگر بخوایی رو به کار خلاف (توی ایران به این جور کارا میگن خلاف) بری یه سایت فیلم راه بنداز ،کنارش محصول فیلم بفروش
یا اگر می خوایی موزیک کار کنی با قدرت تبلیغاتی زیادی باید جلو بری که بتونی قبل اینکه شیلترت کنن در حد گانجا یا تهران موزیک بشی
اگر به مدت یک ماه توی این ها تبلیغ بدی و دانلود موزیک رو برای همه آزاد بذاری مطمئن باش که کاربرات زیاد میشن :
موزیک باران - گانجا -تهران موزیک و دو سه تا سایت موزیک دیگه
همون کاری که البرز دانلود انجام داد و تونست در مدت خیلی کم به اندازه میهن دانلود- وطن دانلود-دانلودها و ... برسه
حالا بحث کپی کردن سایت های دانلود از همدیگه رو به میان نمیاریم