• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه انتظاراتی از یک باکس ایرانی دارید؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام

این یک نظر سنجی هست میخوام بدونم که شما چه انتظاراتی از یک باکس کسب در آمد دارید
من این انتظار رو دارم که با توجه به این که در این لیست:
اسامی باکس های کلاهبردار | سایت کار
بیش از 100 باکس ایرانی تا الان کلاهبردار شدن،دیگه کسی باکس نزنه و وقت ملت رو هدر نده. :lol:

xterminator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من این انتظار رو دارم که با توجه به این که در این لیست:
اسامی باکس های کلاهبردار | سایت کار
بیش از 100 باکس ایرانی تا الان کلاهبردار شدن،دیگه کسی باکس نزنه و وقت ملت رو هدر نده. :lol:

منم باهاتون کاملا موافقم

ولی اگه یک باکسی بیاد که به کاربرانش ارزش بده و طبق خواسته های اونها عمل کنه و حلال و حروم سرش بشه چی؟

در آخر هم در صورت ورشکسته شدن تا ریال آخر پول کاربران خودش رو بده

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
منم باهاتون کاملا موافقم

ولی اگه یک باکسی بیاد که به کاربرانش ارزش بده و طبق خواسته های اونها عمل کنه و حلال و حروم سرش بشه چی؟

در آخر هم در صورت ورشکسته شدن تا ریال آخر پول کاربران خودش رو بده

آقا یه جوری آبروی این نوع سایتا رو برخی کلاهبردارا بردن که دیگه فکر نکنم توجیهی داشته باشه زدنش!

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
من حاضرم از این به بعد تو مستراح سازی سرمایه گذاری کنم ولی به یک سایت پی تی سی ایرانی اعتماد نکنم !

gl1392

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

این یک نظر سنجی هست میخوام بدونم که شما چه انتظاراتی از یک باکس کسب در آمد دارید

با افتضاحی که کسایی مثل داوودی،و ادمین باکس24 و دیگر ادمین های کلاهبردار به بار آوردن ،بهتره این نوع سایت زدنو بیخیال بشی،چون دیگه هیچ کس اعتماد نمیکنه مگر اینکه از مغز تعطیل باشه طرف...

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام

بیخودی وقتت رو تلف نکن
بشین سرجات وبچه خوبی باش کسی ازت انتظاری نداره:D
سایت زدن پیش کش:blink:

بالا