• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه بیزینس هایی میتونه در سال حداقل 200 میلیارد تومان درآمد داشته باشه ؟؟؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
درود

بحث کاملا جدی و جهت افزایش اطلاعات هست

میخوام بدونم توی ایران با وجود مشکلات فعلی چه کسب و کارهایی هست که حداقل سالی 200 میلیارد تومن سود داشته باشه و افراد عادی و شرکت های خصوصی بتونن این کار ها رو راه بندازن؟

البته به جز رانت و ارز و ...

به نظرتون صنعت مواد غذایی میتونه همچین سودی بده ؟ مثلا شرکت هایی مثل چیتوز و زم زم و تبرک و ... چقدر در سال سود میدن ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خودت چی فکر میکنی دوست عزیز ؟ 200 میلیار رو یک بار بنویسید و صفر هاشو بشمارید ببنید چقدر میشه.

مترو تهران با اون عظمتش سالی 120 130 میلیارد حدودا درمیاره که سود نیست..فقط درامد هست.

مخابرات هم بعید میدونم همچین درامدی بتونه به دست بیاره.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خودت چی فکر میکنی دوست عزیز ؟ 200 میلیار رو یک بار بنویسید و صفر هاشو بشمارید ببنید چقدر میشه.

مترو تهران با اون عظمتش سالی 120 130 میلیارد حدودا درمیاره که سود نیست..فقط درامد هست.

مخابرات هم بعید میدونم همچین درامدی بتونه به دست بیاره.

200 میلیارد میشه 50 میلیون دلار - مترو اونم زیر نطر دولت یه بخش سودده نیست که - منظورم یه کارخونه است یه شرکت که هدف اصلیش فقط سود باشه

انقدرها هم زیاد نیست شرکت فولاد مبارکه 400 - 500 میلیون دلار داره در میاره در سال - یا همراه اول و ایرانسل هم درآمدشون همین حول و حوش هست

حالا میخوام بدونم بخش خصوصی چطور

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بخش خصوصی توانش رو هم داشته باشه اجازه رسیدن به همچین درآمدی رو بدون استفاده از رانت و ارز و مواردی که گفتید نداره!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
یه اوپراتور تلفن همراه میشه راه اندازی کرد ...

منتهی اگر بنده سرمایه ای درخور داشتم ، کار های بهتر ازین هم میشه کرد که یک بیزینس رو در کل کشور دس بگیری که فک کنم بعضی ها بهش مافیا میگن

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
فقط صنعت غذایی میتونه یه همچین درامدی ایجاد کنه
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو: تهیه غذا و مشروبات آسانترین و سریعترین راه پول سازی است ولی به دلیل سابقه و اعتبار گروه «دوو» اصرار دارم از اینگونه فعالیت ها اجتناب کنیم.
http://www.khoshfekri.com/?p=3205

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بخش خصوصی توانش رو هم داشته باشه اجازه رسیدن به همچین درآمدی رو بدون استفاده از رانت و ارز و مواردی که گفتید نداره!

یعنی شما میخواین بگین همه کارخانه ها و برند های معروف مثل بهروز و تاژ و چی توز و صدها شرکت دیگر همه از طریق رانت به اینجا رسیدن ؟؟؟

البته سوال من این هست که آیا این شرکت ها همچین درآمدی دارند یا نه ؟

لطفا اگه میدونید که فلان شرکت اینقدر درآمد داره یا فلان صنعت اینقدر درآمد میتونه داشته باشه و میشه راحت واردش شد جواب بدین در غیر این صورت تاپیک رو منجرف نکنید

ممنون

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فقط صنعت غذایی میتونه یه همچین درامدی ایجاد کنه
کیم وو چونگ، بنیانگذار شرکت دوو: تهیه غذا و مشروبات آسانترین و سریعترین راه پول سازی است ولی به دلیل سابقه و اعتبار گروه «دوو» اصرار دارم از اینگونه فعالیت ها اجتناب کنیم.
http://www.khoshfekri.com/?p=3205

ممنون دوست عزیز ولی توی ایران هم به نظرت میشه ؟ خودم همین دیروز یه مقاله در مورد یه فرد موفق توی آمریکا خوندم که کارخانه تولید ماست داره که یک میلیارد دلار درآمد داره ولی ایران قضیه اش فرق میکنه ؟

آیا مثلا شرکتی مثل تبرک یا محسن یا گلستان اینقدر درآمد دارند ؟ آماری چیزی نیست در مورد درآمد این ها ؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یه اوپراتور تلفن همراه میشه راه اندازی کرد ...

منتهی اگر بنده سرمایه ای درخور داشتم ، کار های بهتر ازین هم میشه کرد که یک بیزینس رو در کل کشور دس بگیری که فک کنم بعضی ها بهش مافیا میگن

این کار هم تکنولوژی بالایی میخواد هم سرمایه و هم رابطه و هم رانت !!!

راه سازی و فروش ماشین الات راه سازی
اینم تکنولوژی بالایی میخواد

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
ممنون دوست عزیز ولی توی ایران هم به نظرت میشه ؟ خودم همین دیروز یه مقاله در مورد یه فرد موفق توی آمریکا خوندم که کارخانه تولید ماست داره که یک میلیارد دلار درآمد داره ولی ایران قضیه اش فرق میکنه ؟

آیا مثلا شرکتی مثل تبرک یا محسن یا گلستان اینقدر درآمد دارند ؟ آماری چیزی نیست در مورد درآمد این ها ؟

ببین صنعت غذایی باید ایده و طرح جدید داشته باشی والا کار تکراری کردن رقیب قوی زیاده همون اقا که میگی ماست ترش که تو امریکا نبوده رو از ترکیه برده اونجا و موفق شده چون رقیبی نداشته و محصولش واسه اونجا جدید و ابتکاری بوده
خواستی در مورد طرح خودم که تو امضام هست و چند طرح خوب دیگه صنایع غذایی که تو ذهنم دارم میتونیم صحبت کنیم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ببین صنعت غذایی باید ایده و طرح جدید داشته باشی والا کار تکراری کردن رقیب قوی زیاده همون اقا که میگی ماست ترش که تو امریکا نبوده رو از ترکیه برده اونجا و موفق شده چون رقیبی نداشته و محصولش واسه اونجا جدید و ابتکاری بوده
خواستی در مورد طرح خودم که تو امضام هست و چند طرح خوب دیگه صنایع غذایی که تو ذهنم دارم میتونیم صحبت کنیم

من که نمیخوام خودم بزنم یعنی پولشو ندارم کاری هم به ایده و کارای دیگه اش ندارم من فقط ارزش بازار رو میخوام بدونم

میخوام بدونم اصلا ارزش بازار مثلا لبنیات ایران چقدره که اگر کسی بتونه حالا مثلا با محصول جدید درصدی از بازار رو بگیره به همچین درآمدی برسه یا نه چون ببینید اصلا شاید ارزش کل بازار فروش لبنیات ایران 100 میلیون دلار باشه که 10 درصدشم بگیریم خیلی با 200 میلیارد فاصله داره

منظورم اینه

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
عزیزم
هیچ مرکز آماردهی شفافی وجود نداره
که بخواد آمار درآمدها رو اعلام کنه.
اون وقت از کاربرهای عادی انتظار دارید ریزدرآمدهای برندهای معروف رو براتون بگن؟

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
مهم نیس که هر برندی چه درامدی داره اون به عرضه و توان خودشون ربط داره که چه سهمی از بازارو داشته باشن
مهم کل گردش مالی هر صنعته که خب امارش موجوده و هرساله اعلام میشه از طریق مراجع مربوطه مثل مرکز امار پژوهشکده های بازرگانی و وزارت صنعت و تجارت

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اگه توی صنایع غذایی بخواد سرمایه گذاری کنه اونم نیاز به دو چیز داره :

1 - هزینه زیاد برای تهیه + بسته بندی جنس
2 - که مهمتره ایده هست که چیز متفاوتی باشه

مثلاً چیپس و پفک با طعمی غیر از اینایی که تو بازاره (این یه نمونشه)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عزیزم
هیچ مرکز آماردهی شفافی وجود نداره
که بخواد آمار درآمدها رو اعلام کنه.
اون وقت از کاربرهای عادی انتظار دارید ریزدرآمدهای برندهای معروف رو براتون بگن؟

ببخشین شما چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارین اظهار نظر میکنین ؟ توی تاپیک واردات هم همینطوری یه چیزی پروندین که یه نفر اعتراض کرده بود
من نگفتم ریزدرآمد رو کسی بیاد به من بگه میشه اینقدر چرت و پرت تحویل من و دیگران ندی چند بار گفتم تاپیک رو به حاشیه نبرین اگه میتونی کمک کنی که پست مفید بزن ممنونتم میشم ولی اگه نمیتونی خب از داشته های دگیران استفاده کن و اینقدر انرژی منفی نده
سپاس

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مهم نیس که هر برندی چه درامدی داره اون به عرضه و توان خودشون ربط داره که چه سهمی از بازارو داشته باشن
مهم کل گردش مالی هر صنعته که خب امارش موجوده و هرساله اعلام میشه از طریق مراجع مربوطه مثل مرکز امار پژوهشکده های بازرگانی و وزارت صنعت و تجارت

ممنون دوست عزیز

منم دقیقا همینو میخواستم لینکی چیزی ندارین ؟

بالا