مشترک : کاربری که با نقش مشترک تعریف بشه ، فقط دسترسی به شناسنامه خود و پیشخوان رو خواهد داشت. در واقع هیچ عملی نمیتونه در سیستم مدیریت انجام بده و هیچ چیزی رو نمیتونه ببینه جز شناسنامه خودش و پیشخوان مدیریت ، علاوه بر این میتونه دیدگاه برای مطالب هم ارسال کنه (این هم در صورتی بکار شما میاد که برای دیدگاه ها مجوز تعریف کرده باشید ، که فقط کاربران عضو سیستم امکان ارسال نظر رو داشته باشند) این کاربر میتونه کاملا بی خطر باشه این نقش میتونه برای کاربرای عادی سیستم خوب باشه .
مشارکت کننده : این نقش تمامی دسترسی های نقش مشترک رو داره علاوه بر اون ، میتونه دیدگاه ها رو در پنل مدیریتی مشاهده کنه و میتونه یک نوشته جدید به عنوان پیش نویس برای بازبینی ایجاد کنه . نوشته ای که ایجاد میکنه توسط مدیریت بازبینی میشه و اگر مدیریت تمایل داشت نوشته رو منتشر میکنه . این نقش میتونه برای کاربرانی خوب باشه که حق ارسال مطلب در سایت رو با تایید مدیریت دارند .
نویسنده : این نقش تمامی دسترسی های نقش مشارکت کننده رو داره با این تفاوت که نویسنده حق انتشار مطلب رو بدون تایید مدیریت داره . میتونه مطالبی رو که ارسال کرده مدیریت کنه اما نمیتونه مطالب دیگران رو ویرایش یا منتشر کنه . این نقش رو میتونید به نویسنده هایی بدید که مورد اعتماد هستند و میدونید بدون هیچ مشکلی مطالب رو ارسال می کنند .
ویرایشگر : این نقش تمامی دسترسی های یک نویسنده رو داره ، با این تفاوت که ویرایشگر میتونه مطالب دیگران رو ویرایش و منتشر کنه .
مدیر : اصلی ترین نقش در وردپرس نقش مدیر هست که تمامی دسترسی هارو در وردپرس داره و هر کاری که دلش بخواد میتونه تو وردپرس انجام بده ، مطالب و دیدگاه هارو ویرایش کنه و یا حذف کنه . پس کسی که این نقش رو داره حتی میتونه سایت شمارو از بین ببره ، مراقب باشید به چه کسی این نقش رو میدید .
خوب این نقش های پیش فرض وردپرس بود که براتون توضیح دادم ، شما میتونید با افزونه های وردپرس نقش ها و دسترسی های متعددی به کاربران سایتتون بدید . در فصل افزونه ها این افزونه هارو معرفی میکنم .