• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوري ميشه تو امضا كد Html وارد کرد که اجرا بشه ؟؟؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

39.GIF
39.GIF

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از good_pesar :
سلام

39.GIF
39.GIF
اولا كد اچ تي ام ال نميشه وارد كرد !

بعدم چه مدل اچ تي ام اليه كه اجرا ميشه؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
این سایت و بیشتر سایت ها Html رو بخاطره مسال امنیتی غیرفعال کردن
عدم چه مدل اچ تي ام اليه كه اجرا ميشه؟
منظورشون جاوا داخل html باید باشه

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از tsotodeh :
این سایت و بیشتر سایت ها Html رو بخاطره مسال امنیتی غیرفعال کردن

منظورشون جاوا داخل html باید باشه
خوب اون ديگه ميشه جاوا اسكريپت ! نه اچ تي ام ال ! :cool:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ميشه بعضي كد رو هارو فعال كنن ؟!

بعضي ها كه حتما بايد غير فعال باشه ! مثل iFram ! اگه فعال باشه ميشه فوروم رو زير رو كرد ! :D

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از شايان :
ميشه بعضي كد رو هارو فعال كنن ؟!

بعضي ها كه حتما بايد غير فعال باشه ! مثل iFram ! اگه فعال باشه ميشه فوروم رو زير رو كرد ! :D
خوب چند تاش كه لازم بوده مثل عكس يا لينك كه فعالن ! وي بي كد ساپورتشون ميكنه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چيزاي ديگه هم ميتونه باشه ... كه مشكلي هم پيش نمياره ! مثل DIV ! فكر نكنم بشه باهاش كاره خطرناكي براي فوروم كرد ... خيلي چيز هاي ديگه هم هستن كه اينطوريه !

زاستي FLASH هم هست كه ساپورت نميشه اينجا ... با اينكه خودم خيلي دوست دارم امضام flash باشه ... ولي چون اينم ميدونم كه چه كارهائي ميشه با فلش كرد ، اصلا موافق نيستم كه اجازه فلش تو امضا رو بدن چون از iFrame بدتره !!! يعني همه كارهائي رو كه ميشه با iFrame كرد با يه فلش ه خيلي كوچيك هم ميشه كرد با اين فرق كه امكاناتش بيشتره و سرعتش هم همينطور.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اين جور كه معلومه نميشه چون اصله كاره من با iFram
2.GIF

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نه بابا :D
iFram :D
یه دفعه وسط تاپیک یه وبلاگ باز میشه :D
خیلی باحاله

کلا" درسر زیاد داره این html من خوده vb هم گفته شدیدا" توصیه میکنیم html رو فعال نکنید.
یه سری انجمن ها هستن که این امکان Html رو برایه مدیر هاشون باز میکنن.
البته مدیرهاشون رو میشناسن و مدیرها هم جنبه استفاده کردن ازاش رو باید داشته باشن :D
درکل چیزه توفعه ای نیست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آره ! iFrame كه اصلا فكرشم نكن ! خوراك ه اين تبيغ هاي كسب در آمد و اين لينكدوني ها ميشه !!! تازه اين بهترين نوع استفاده شه ! خيلي كارهاي خفن ميشه باهاش كرد ! درستش هم اينه كه اجرا نشه تو امضا !

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خوب همونجوري که ستوده گفت سازندگان برنامه به هيچ وجه فعال بودن کدهاي HTML رو نه فقط در امضا که در هيج کجاي ديگه اسکريپت توصيه نمي کنند. مهمترين دليلش( غير از دلايل امنيتي) همين سواستفاده هايي که از کدهاي HTML ميشه. نبودنش به ز بودنشه!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
چيزاي ديگه هم ميتونه باشه ... كه مشكلي هم پيش نمياره ! مثل DIV ! فكر نكنم بشه باهاش كاره خطرناكي براي فوروم كرد ... خيلي چيز هاي ديگه هم هستن كه اينطوريه !

زاستي FLASH هم هست كه ساپورت نميشه اينجا ... با اينكه خودم خيلي دوست دارم امضام flash باشه ... ولي چون اينم ميدونم كه چه كارهائي ميشه با فلش كرد ، اصلا موافق نيستم كه اجازه فلش تو امضا رو بدن چون از iFrame بدتره !!! يعني همه كارهائي رو كه ميشه با iFrame كرد با يه فلش ه خيلي كوچيك هم ميشه كرد با اين فرق كه امكاناتش بيشتره و سرعتش هم همينطور.
تجربه فعال بودن bbcode براي فلش رو تو يه انجمن ديگه دارم. جدا از خراب کاري هايي که داخل پست ها مي شد بعضي ها توي امضاشون يه فلش با موسيقي مي گذاشتند که هم لود صفحه رو به تاخير مي انداخت هم آزار دهنده بود.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تو فوروم هاي خارجي من خيلي ديدم كه امضا هاي فلش دارن ... ولي خوب ................... اونا جمبه دارن ! حتي بعضي هاشون خيلي اكشن هم توش داشت ولي فقط و فقط براي كاراي گرافيكي استفاده كرده بودن .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از شايان :
تو فوروم هاي خارجي من خيلي ديدم كه امضا هاي فلش دارن ... ولي خوب ................... اونا جمبه دارن ! حتي بعضي هاشون خيلي اكشن هم توش داشت ولي فقط و فقط براي كاراي گرافيكي استفاده كرده بودن .
شايد بشه يه قانوني اينجا گذاشت كه اگه طرف فلشه تو امضاش خيلي اعصاب خورد كن بود مثلا اعدامش كنن :blink:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ببینم احیانا نمیخوای مردم آزاری کنی؟ :lol:

توی پرشین تولز فلش و HTML رو فعال نکردیم. به خاطر امنیت بیشتر و مواردی که کامی گفت.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اگه نباشه بهتره !! همينطوري يه قانون براي امضاهاي ساده گذاشت احسان تا 1 ماه دعوا بود ! فلش بياد كه ديگه ....

بالا