• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوری کا810 رو آپدیت کنم؟

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان،
میخوام گوشیم رو آپدیت کنم. برنامه اش رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم ولی جواب نمیده. اولش که یک ساعت طول کشید آپدیت کنه خودش رو بعدش میگه باتری گوشی رو دربیارید و بزنید جا و در حالیکه دکمه ی سی رو نگه داشتید کابل یو اس بی رو وصل کنید و دکمه رو نگهدارید. من هزار بار این عمل رو انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد. اصلاً میخوام بدونم این برنامه مفید هست یا نه؟ یعنی آپدیت گوشی تاثیری روی عملکرد اون داره یا نه؟ چرا من نمیتونم آپدیتش کنم؟ و یه چیز دیگه: مدتی پیش با برنامه استولن (دقیقاً مطمئن نیستم اسمش همین بود) گوشیم رو فلش کردم. درایور صداش رو آپدیت کردم ولی اسپیکرش داره میترکه!:( چیکار کنم؟:f34r:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام به دوستان،
میخوام گوشیم رو آپدیت کنم. برنامه اش رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم ولی جواب نمیده. اولش که یک ساعت طول کشید آپدیت کنه خودش رو بعدش میگه باتری گوشی رو دربیارید و بزنید جا و در حالیکه دکمه ی سی رو نگه داشتید کابل یو اس بی رو وصل کنید و دکمه رو نگهدارید. من هزار بار این عمل رو انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد. اصلاً میخوام بدونم این برنامه مفید هست یا نه؟ یعنی آپدیت گوشی تاثیری روی عملکرد اون داره یا نه؟ چرا من نمیتونم آپدیتش کنم؟ و یه چیز دیگه: مدتی پیش با برنامه استولن (دقیقاً مطمئن نیستم اسمش همین بود) گوشیم رو فلش کردم. درایور صداش رو آپدیت کردم ولی اسپیکرش داره میترکه!:( چیکار کنم؟:f34r:

سلام به همشهری عزیز
پیغامی اروری چیزی نداد؟! شاید زده گوشی اخرین فریمور هست
اپدیت گوشی های سونی اریکسون زیاد تفاوت نداره به جز اینکه چند تا فایل موزیک و فیلم و .. بهش اضافه میشه
خوب شما اگه میخوای به حالت عادی برگرده باید فایل اکوستیک اورجینال خود گوشی را بریزی روی گوشی با همون برنامه ستول....
برای اپدیت کردن هم را دیگه ای هست اونم اینه که شما اخرین فریمور گوشی را میگری گوشی را با همون برنامه ستول فلش میکنی که اگه گوشی سریال چنج باشه باید پچ پلیز وایت گوشی مرتبط با فریمور را داشته باشی
شما توی منو مخفی گوشی نگاه کن ببین گوشیت فریمورش چنده!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

خوب بعد از نصب نرم افزار باید به اینترنت وصل بشوید و روی آیکن اون در دسکتاپ کلیک کنید
بعد از کلیک کردن تصویر زیر برای شما نمایان میشود
untitled.jpg

بعد از چند ثانیه تصویر زیر ظاهر میشود:
زبان مورد نظر خودتان را انتخاب کنید
زبان پیش فرض و اصلی گوشی ها
(English (United Kingdom هست
untitled2.jpg

منتظر بمانید

Start رو بزنید
untitled3.jpg

ACCEPT را بزنید

untitled4.jpg

با توجه به کانکشن انتهای گوشی , مدل مورد نظر را انتخاب کنید
برای مدلهای k600 - v600 - P800- P910 - P900 و ... سمت راست را انتخاب کنید
برای مدهای P990 - W800 - K750 - w810 -w550 - w700 - d750 و .... سمت چپ را انتخاب کنید
untitled5.jpg

همانطوری که در شکل میبینید کارهای زیر را دنبال کنید :
1.گوشی را خاموش کنید.
2.سیم کارت را خارج کنید.
3.باتری را در جای خود قرار دهید
4.دکمه ی C را فشار داده و نگه دارید.
5.سیم USB رو به موبایل وصل کنید.

untitled6.jpg

پس از آنکه گوشی خود به خود روشن شد عکس زیر نمایان میشود و شما دکمه C را رها میکنید
untitled61.jpg

در مرحله بعد گوشی شما بطور خودکار شناخته میشود
untitled62.jpg

حال برنامه شروع به چک کردن آخرین Update گوشی شما میکنه اگر فریمور جدید برای گوشی شما موجود باشه شروع به دانلود میکند
untitled7.jpg

پس از دانلود نوبت نصب بر روی گوشی میرسد ( اگر با Dial UP این کار را میکنید ممکن است مدت زیادی طول بکشد.)
untitled8.jpg

گر Update جدید وجود نداشته باشد اعلام میکند که آپدیت جدید بر روی گوشی شما موجود هست در این زمان شما 2 گزینه دارید یکی گزینه ی Continue و گزینه ی Back
اگر گزینه ی Continue رو بزنید شروع به Update گوشی میکند و اگر گزینه ی Back رو بزنید به صفحه اول بر میگردد

هنگامی که کار Update تمام شد صفحه زیر ظاهر میشود و شما باید با دقت کار های زیر را انجام دهید :

1. کابل را از زیر گوشی خارج کنید
2.سیم کارت را جا بزنید
3.باتری را جا بزنید
4.گوشی را روشن کنید
untitled9.jpg

ممکن است دفعه ی اول بالا آمدن گوشی کمی طول بکشد

Last edited:
بالا