• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوری CD رو رایت کنم که با AutoRun باز بشه ؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان
من یک سری برنامه جمع کردم که براش autorun درست کردم حالا چه جوری این سی دی رو رایت کنم که با autorun باز بشه ؟؟؟ الان رایت با برنامه نرو رایت میکنم auto run باز نمیشه باید بری فایل autorun کلیک کنی تا باز بشه ، من میخوام یه جوری سی دی رو رایت کنم که تا سی دی رو میزاری تو سی دی رام autorun خودش بالا بیاد ، چی کار کنم ؟؟؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ایتیچ اینجا کار نمیکنه!

نوت پد رو باز کن!

این کد ها رو بزار توش
[autorun]
OPEN=AUTORUN.EXE
ICON=AUTORUN.EXE,0

بعد اسم فایل رو autorun.inf بزار و سیو کن

بعد بریز همراه فایل اصلی اتوران تو cd و رایت کن!

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام roozbeh جان
خیلی ممنون که جواب دادی آقا الان خود برنامه ای که باهاش auto run درست کردم یک فایل با نام autorun.inf تو برنامه ریخته محتویاتشم اینه :
[AUTORUN]
ICON=ICON.ICO
OPEN=AUTORUN.EXE

[form]
caption=Milad Software
scin=MacOS
size=
sizeW=680
sizeH=523
UseSplash=1
Effect=7
musicfile=Giram Bazam biyai.mp3
music=1
Sw=604
Sh=721
اونوقت این فایلی که گفتی درست کن جایگزین این فایل میشه درسته بعد کار میکنه ؟؟ یعنی تا cd رو میزارم خود آتوران بالا میاد ؟
الان امتحان میکنم ببنیم چی میشه

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام roozbeh جان
خیلی ممنون که جواب دادی آقا الان خود برنامه ای که باهاش auto run درست کردم یک فایل با نام autorun.inf تو برنامه ریخته محتویاتشم اینه :
[AUTORUN]
ICON=ICON.ICO
OPEN=AUTORUN.EXE

[form]
caption=Milad Software
scin=MacOS
size=
sizeW=680
sizeH=523
UseSplash=1
Effect=7
musicfile=Giram Bazam biyai.mp3
music=1
Sw=604
Sh=721
اونوقت این فایلی که گفتی درست کن جایگزین این فایل میشه درسته بعد کار میکنه ؟؟ یعنی تا cd رو میزارم خود آتوران بالا میاد ؟
الان امتحان میکنم ببنیم چی میشه

اگه برنامه اتوران خود این فایل رو میسازه که دیگه مشکل نباید داشته باشی!

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
اگه خود برنامه، فايل اتوران رو ساخته نبايد مشكلي داشته باشيد و فايل اضافي ديگري هم لازم نداره. ولي راه حل مشكل شما از سه حال خارج نيست. يا اينكه كامپيوتر شما به دليل نصب برنامه هاي رايت سي دي، كلاً اتورانش براي تمام سي دي ها از كار افتاده و ميتونيد سي دي رو روي يه سيستم ديگه امتحان كنيد و يا اينكه تنظيمات فايل autorun.inf اشكال داره و بايد از ابتداي خطي كه نوشته [form] تا انتها رو حذف كنيد. و يا اينكه فايل autorun.exe كه ساختيد مشكل داره و طوري تنظيم شده كه فقط از روي هارد اجرا ميشه و از روي سي دي اجرا نميشه. براي مثال ممكنه اين فايل، طوري تنظيم شده كه آهنگي رو از روي هارد اجرا كنه و حالا كه رفته روي سي دي، ديگه نميتونه فايل آهنگ مربوطه رو پيدا كنه.

بالا