• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
میخواستم یک دوربین عکاسی بگیرم... تو مایه های 8 مگا پیکسل...چه مارکی بهتره؟ من شنیدم کداک و فوجی از همه قیمتشون بهتره... حالا تفاوت کیفیت بین اینا و سونی و ... چقدره؟
کلا دوستان عکاس چی پیشنهاد میکنن؟ ( من دوربین رو واسه عکاسی حرفه ای نمیخوام)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
canon 720is خوبه

میخواستم یک دوربین عکاسی بگیرم... تو مایه های 8 مگا پیکسل...چه مارکی بهتره؟ من شنیدم کداک و فوجی از همه قیمتشون بهتره... حالا تفاوت کیفیت بین اینا و سونی و ... چقدره؟
کلا دوستان عکاس چی پیشنهاد میکنن؟ ( من دوربین رو واسه عکاسی حرفه ای نمیخوام)

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اول مشخص كن كه مي خواهي چقدر پول بدي

دوم
ماركها به ترتيب علاقه من
نيكون:rsc::rsc:
كانون:thumbsup:
المپيوس
پاناسونيك ( پول كم كيفيت خوب )
كاسيو
...
...
آخر سر هم سوني :weird:

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
شما یه دوربین از کامپکت های کنون بگیری فکر کنم خوب باشه . تو رده ی کامپکت دوربینای خوبی داره . یه سری هم به سایت Dpreview.com بزنی بد نیست.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
زير 300 فقط كانون يا پاناسونيك بخر ( همين ) مارك ديگه بخري ضرر كردي

اگه من باشم پاناسونيك fx33 مي خرم قيمت 265-285 تومان است 25-35 هزار تومان هم رم سرعت بالا + 2-20 هزار تومان هم محافظ lcd مي خواهد ( البته اختياري است )
مشخصات خيلي خوبي داره

اگه رم 4 گيگ SD-HC هم استفاده كني مي توني به عنوان دوربين فيلم برداري هم ازش استفاده كني

مدلش 2008 است ( من براي 2 نفر خريدم كه هميشه ازم تشكر مي كنند و خيلي راضي هستند )

خودم فكر نمي كردم اينقدر كيفيت داشته باشه

مدل 2007 هم داره FX-30 كه قابليت تشخيص چهره نداره و 1 مگاپيكسل هم كم كيفيت تر است

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
البته پارامتر مگاپیکسل ربطی کیفیت نداره و اندازه عکس هست. ممکنه کیفیت عکس یه دوربین 5 مگاپیکسلی از یه دوربین 8 مگاپیکسلی بیشتر باشه و اصولا ربطی به کیفیت نداره. کیفیت عکس از همه چیز بیشتر به کیفیت و اندازه خود سنسور و لنز وابسته است.

اگه من باشم پاناسونيك fx33 مي خرم قيمت 265-285 تومان است 25-35 هزار تومان هم رم سرعت بالا + 2-20 هزار تومان هم محافظ lcd مي خواهد ( البته اختياري است )
مشخصات خيلي خوبي داره

اگه رم 4 گيگ SD-HC هم استفاده كني مي توني به عنوان دوربين فيلم برداري هم ازش استفاده كني

مدلش 2008 است ( من براي 2 نفر خريدم كه هميشه ازم تشكر مي كنند و خيلي راضي هستند )

مدل 2007 هم داره FX-30 كه قابليت تشخيص چهره نداره و 1 مگاپيكسل هم كم كيفيت تر است

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ماشالا چقدر كارشناس و اهل فن داشتيم و خبر نداشتيم.
auroraجان والا به خدا يه بخشي اون بالاي بخش هست به نام «مشاوره براي خريد دوربين» . فكر نكنم شما نديده باشي. اگه پست ها و سوالات اونجا رو دنبال كني به نتايج بهتري مير سي.

موفق باشي...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
جسارت نشه تو دنیا فقط یه نفر کارشناس دوربین هست اونم شما هستید.

auroraجان والا به خدا يه بخشي اون بالاي بخش هست به نام «مشاوره براي خريد دوربين» . فكر نكنم شما نديده باشي. اگه پست ها و سوالات اونجا رو دنبال كني به نتايج بهتري مير سي.

موفق باشي...

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نظرت پست بالايي من شوخي بود؟ يا مسخره كردن؟ هيچكدوم.
باورت ميشه من از پست هاي بالايي شما و بقيه اطلاعات خوبي دريافت كرده باشم؟ ولي همينطوره.
زود قضاوت نكن!
ضمنا هر بحثي جايي داره. مخالفتي با اين كه نيست؟

aurora

Registered User
لایک‌ها
6

مشخصات خيلي خوبي داره

خب من رفتم دنبال این مدل ولی نیست به جاش دو مدل هست که کدش DMC FS است.... دو جور هست. ولی من نمیدونم کدوم 2007 ه کدوم 2008. یکیش هست که 8.1 مگا پیکسل ه که حدودا در میاد 170 دلار و یکیش 10.1 مگا پیکسل که 270 دلار. کدومش بهتره؟؟

یک مدل دیگه هم هست کداک M863 که فروشنده گفت شبیه همین 8.1 مگاپیکسل پاناسونیک اس! این کداک چه جوره؟

aurora

Registered User
لایک‌ها
6

موفق باشي...

میدونم! من فکر کردم اونجا زدم ولی نمیدونم چه جوری اینجا در اومد.;) بیزحمت یکی از مدیرا منتقل کنه !

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
canon SX100IS
canon IXUS 950is
Canon PowerShot S5 IS
Canon A590IS

همه ی اینا خوبن اما اما Canon PowerShot S5 IS نسبت به قیمتش خیلی عالیه . که یه کم بیشتر از 300 میشه

Last edited:
بالا