• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی برای کانون تبلیغاتی مناسب است؟ "مشاوره برای خرید دوربین"

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
گاهی لازم میشه برای درست کردن یک تبلیغ که قراره در پیک تبلیغاتیمون چاپ بشه، بریم و از محل مشتری عکاسی کنیم
مثلا طرف رستوران داره و میخواد عکس رستورانشو در تبلیغش چاپ کنیم
بسیار پیش میاد که لازمه در شب عکاسی بشه. بنابراین به دوربینی نیاز داریم که در نور کم هم عکسهای کم نویز بگیره
چه دوربینی برای کار ما مناسبه؟ قیمتشم زیاد بالا نباشه
بین Canon Powershot SX270 HS نو و Canon EOS 450D کارکرده کدومش ارجحیت داره؟
چه گزینه های دیگه ای زیر 800 تومن رو میزه؟
یه چیز دیگه. تجربه عکاسی حرفه ای ندارم و این اولین دوربینم خواهد بود. البته وقتی با یه وسیله دیجیتال سر و کار دارم سعی میکنم در موردش مطالعه کنم و یاد بگیرم. فقط خواستم بدونید که اول راه هستم و دوربینی معرفی نکنید که نتونم باهاش کار کنم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
این هم روی میزه : Canon PowerShot SX500 IS

حالا از این بین کدومش خوشمزه تره
Canon PowerShot SX500 IS نو
Canon Powershot SX270 HS نو
Canon EOS 450D شات خورده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام به @hossein137 پی ام بده ! استاده اینکاره .. راهنمایی میکنه در حد تیم ملی ;)
باهام قهره
3550.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
محسن خان من با کسی قهر نیستم (اگر هم قهر بودم تو این یه مورد واقعا" کاری به این حرفا نداشتم)
در کل عکس تبلیغاتی یه بحث پیچیده است.به نظرم به جای این کار با یه عکاس آشنا قرارداد ببندید یا به مشتری بگید که هزینه ی عکاسی پای خودشه و مثلا" فقط یه عکاس معرفی کنید.
برای گرفتم یه عکس خوب از چنین مکان هایی جدا از خود دوربین .تکنیک/نوع لنز و از این مسائل هم مهمه
منتها اگر این چیزها برات اهمیت زیادی نداره به نظرم دست دوم 450D با لنز کیت بهتر بهت جواب میده.همین طور احتیاج به سه پایه هم داری تا عکس هات کم نویز تر بشه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
محسن خان من با کسی قهر نیستم (اگر هم قهر بودم تو این یه مورد واقعا" کاری به این حرفا نداشتم)
در کل عکس تبلیغاتی یه بحث پیچیده است.به نظرم به جای این کار با یه عکاس آشنا قرارداد ببندید یا به مشتری بگید که هزینه ی عکاسی پای خودشه و مثلا" فقط یه عکاس معرفی کنید.
برای گرفتم یه عکس خوب از چنین مکان هایی جدا از خود دوربین .تکنیک/نوع لنز و از این مسائل هم مهمه
منتها اگر این چیزها برات اهمیت زیادی نداره به نظرم دست دوم 450D با لنز کیت بهتر بهت جواب میده.همین طور احتیاج به سه پایه هم داری تا عکس هات کم نویز تر بشه
تنکیو
3550.gif

بالا