• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه راه هایی رو برای تبلیغات سایت و فروم پیشنهاد میکنید ؟

lona1386

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
دوستان عزیز جدای موارد خواص که در سایت هم شاهد اون هستیم .......... چه راه هایی رو برای تبلیغات سایت و فروم پیشنهاد میکنید ؟
با توجه به اینکه مباحث و مطالب زیادی ردباره ارسال ایمیل گروهی شنیدم ولی چیزی متوجه نشدم . برنامه ارسال ایمیل به چه شکل است ؟
از کسی برنامه ایی رو گرفتم که پیغام خصوصی ارسال میکرد به کاربران در فروم ها . من برای یک سایت تست گرفتم ازشون. خب بد نبود وی پی اس میخواست ویه سری کار های دیگه که خسته کننده هم بود . ولی خب کار درستی هم نبود . ادمین فروم شاکی میشه و یه جورایی میشه کاربر دزدی . و من اون راه رو درست ندیدم
برای سرج گوگل باید چی کار کنم ؟
برای اینکه در سرج گوگل در صف اول لیست باشم باید چی کار کنم ؟

کلا ممنون میشم راه تبلیغات درست و گروهی و راه تنظیمات فرومم برای بازدید بالا رو بهم بگید
با تشکر

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
  • سئوی صحیح داخلی و خارجی سایت
  • تبلیغات در وب سایت های مربوطه
  • بک لینک گرفتن های مفید
  • پاپ آپ هم هست که یه مقدار مسئله داره
  • و . . .
باید دید فعالیت سایتتون در چه موردی هستش. کلا اگر سایتتون برای کاربران مفید باشه، کاربر خودش جذب میشه. ولی اگر فقط میخواین کاربر جذب کنین که از راه تبلیغات و . . . پول در بیارین که کلاً از انسانیت به دور هستش و . . .

lona1386

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
  • سئوی صحیح داخلی و خارجی سایت
  • تبلیغات در وب سایت های مربوطه
  • بک لینک گرفتن های مفید
  • پاپ آپ هم هست که یه مقدار مسئله داره
  • و . . .
باید دید فعالیت سایتتون در چه موردی هستش. کلا اگر سایتتون برای کاربران مفید باشه، کاربر خودش جذب میشه. ولی اگر فقط میخواین کاربر جذب کنین که از راه تبلیغات و . . . پول در بیارین که کلاً از انسانیت به دور هستش و . . .

والا من مدیر فنی خوب ندارم
فرومم یه جور فروشگاه هست . لوازم ..
دنبال یه مدیر فنی خوب هم هستم اگر کسی پیدا بشه در همین تایپک که چه بهتر
همون سئو مهمه که من فکر میکنم سئو سایتم اصلا درست نشده

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
خدمتتون پیام دادم. لطفا جزئیات بیشتر رو ارسال کنید.

بالا