• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی بزنم ؟ تا زودتر به نتیجه برسه ؟

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
سلام خسته نباشید

یه هاست 3 ماهه بیکار دارم حیفه بیکار بمونه میخوام یه سایت بزنم و از اونجایی که وقت آزاد دارم جذب بازدید کنم و بعد بفروشمش

دوستان گلم که تجربه دارن پیشنهاد میدن چه سایتی بزنم ؟

پ.ن : دوستان فقط هدفمند باشه مثلا : موزیک . فیلم یا یه موضوع خاص

لطفا هر کی هر نظری داره بیان کنه از نظرش استقبال میکنم

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
چورن :)بعدش فیلم غیرمجاز مث ایران فیلم

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
ای کاش وبمسترای با سابقه که ما شاگردشون محسوب میشیم نظراتشون رو بیان میکردن ، دوستان هر نظری دارید بگید استقبال میشه یکم توضیح هم بذارید ممنون فدا همتون که تو بحث شرکت میکنید

بلقیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
368
یک سایت فروشگاهی در زمینه تخصصتون بزنید یعنی جنس از بیرون بیارید تو نت بفروشید ، در کوتاه ترین زمان جواب میده .

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
یک سایت فروشگاهی در زمینه تخصصتون بزنید یعنی جنس از بیرون بیارید تو نت بفروشید ، در کوتاه ترین زمان جواب میده .

نحوه ارسال به چ صورت باشه ؟ با پست قرار داد ببندم ؟ از چ اسکریپتی استفاده کنم ؟

در این زمینه تجربه ای دارید بفرمایید تا استفاده کنیم ممنون از ایده خوبی که دادید

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
چورن زود به نتیجه میرسه :general406:

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38

p h o e n i x.

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز
تقریبا میشه گفت هیچ سایتی به این زودی که شما میگید به بازدهی نمیرسه!
فقط میشه این امر رو کمی تسریع کرد که اونم مخارج و روش های خودش رو داره.
این رو در نظر داشته باشید که سایتی که میخواید بزنید با هر موضوعی :
1- موضوع انتخابی تقریبا بین سایت های ایرانی کمتر باشه تا سایت شما بیشتر مود توجه قرار بگیره ( حد الامکان)
2- ظاهر سایت ، حتما متناسب با موضوع و از لحاظ گرافیکی ساده و در عین حال کاربردی و زیبا باشه تا هم چشم کاربر رو بگیره و هم دسترسی به قسمت های مختلف راحت باشه
3- حتما سبک و ریسپانسیو باشه، الان بیش از 50 درصد کاربرا با تبلت و موبایل و ... از سایت بازدید میکنن.
4- بعد از راه اندازی سایت حتما مطالب ارسالی اختصاصی و ترجمه شده باشه تا مورد توجه گوگل و سایر موتور های جستجو قرار بگیره ( شدیدا از زدن مطالب کپی خودداری کنید)
5- مطمئن باشید که نکانت سئو در قالب و مطالب ارسالی رعایت بشه.
6- متناسب با موضوع سایت ، بک لینک بگیرید ، بک لینک های 4 و بالاتر با اتوریتی بالا
7- اگر موضوع فروشگاهی باشه سایتتون حتما دوبرابر مبلغی که برای بالا اوردن خود سایت گذاشتید برای تبلیغات در نظر بگیرید. ( فروش تنها با تبلیغات بالا میره)
و ...

با احترام

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوست عزیز
تقریبا میشه گفت هیچ سایتی به این زودی که شما میگید به بازدهی نمیرسه!
فقط میشه این امر رو کمی تسریع کرد که اونم مخارج و روش های خودش رو داره.
این رو در نظر داشته باشید که سایتی که میخواید بزنید با هر موضوعی :
1- موضوع انتخابی تقریبا بین سایت های ایرانی کمتر باشه تا سایت شما بیشتر مود توجه قرار بگیره ( حد الامکان)
2- ظاهر سایت ، حتما متناسب با موضوع و از لحاظ گرافیکی ساده و در عین حال کاربردی و زیبا باشه تا هم چشم کاربر رو بگیره و هم دسترسی به قسمت های مختلف راحت باشه
3- حتما سبک و ریسپانسیو باشه، الان بیش از 50 درصد کاربرا با تبلت و موبایل و ... از سایت بازدید میکنن.
4- بعد از راه اندازی سایت حتما مطالب ارسالی اختصاصی و ترجمه شده باشه تا مورد توجه گوگل و سایر موتور های جستجو قرار بگیره ( شدیدا از زدن مطالب کپی خودداری کنید)
5- مطمئن باشید که نکانت سئو در قالب و مطالب ارسالی رعایت بشه.
6- متناسب با موضوع سایت ، بک لینک بگیرید ، بک لینک های 4 و بالاتر با اتوریتی بالا
7- اگر موضوع فروشگاهی باشه سایتتون حتما دوبرابر مبلغی که برای بالا اوردن خود سایت گذاشتید برای تبلیغات در نظر بگیرید. ( فروش تنها با تبلیغات بالا میره)
و ...

با احترام

تشکر میکنم از اطلاعات مفیدی که ارائه فرمودید

سوالی داشتم

در رابطه با سایت های موزیک مطلب گذاشتن به چ شکلی باید باشه ؟

p h o e n i x.

Registered User
لایک‌ها
45
تشکر میکنم از اطلاعات مفیدی که ارائه فرمودید

سوالی داشتم

در رابطه با سایت های موزیک مطلب گذاشتن به چ شکلی باید باشه ؟

خواهش میکنم
در رابطه با سایت موزیک ، تجربه راه اندازی این سایت رو نداشتم :D
یکی از مهمترین موارد برای سایت های موزیک به روز بودن مداوم یعنی باید لحظه ای به روز کنید (سایت های مزیک همکار ور چک کنید به محض اومدن موزیک جدید دریافت ، ادیت و کپی رایت خودتو نرو روش قرار بدید و در سایت خودتون بارگذاری کنید)
برای سایت های موزیک هم تبلیغات نیاز هست علاوه بر جذب بازدید ، چون احتمال فیلتر شدن در این موضوع بالا هست دومین که در زمان های متعدد تغییر میکنه عموما نمیشه به موتور های جستجو دل بست و باید بیشتر بازدیدکننده های ثابت جذب کرد که اونم همونطور که گفتم نیازمند بروز رسانی مداوم هست.

بالا