• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی بزنم

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میخوام آخر این ماه سفارش یک سایت فارسی زبان رو بدم ولی هنوز دو دل هستم که چه سایتی بزنم تعدادی از دوستان پیشنهاداتی دادن که خودم هم موندم کدوم رو انتخاب کنم
پیشنهاد اول یک فروشگاه اینترنتی با سیستم همکاری در فروش گفتن بزن که به نظرم انقدر فروشگاه زیاد شده که دیگه نمیصرفه
پیشنهاد دوم یک سایت دوستیابی مثل کلوب گفتن بزن که آمارش بره بالا از راه تبلیغات به راحتی گفتن ماهی یه 500 تومانی داره واسط البته تو این کار تجربه ندارم
پیشنهاد سوم یه سایت آپلود و دانلود فایل و عکس گفتن بزن که به نظرم سرورهای قوی واسه اینکار میخواد و هزینه بالایی داره
پیشنهاد چهارم بهم گفتن دنبال یک ایده از بین بچه های سایت باش و هر کدوم ایده بهتری داشت باهاش شریک بشو به نظر دوستان کدوم یکی بهتره با تشکر از دوستان پاسخگو

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
والله اونجور که مطلبتون رو نوشته بودید مشخصا واسه هرکدوم دلیل و توجیح دارید که سخته و نمیشه انجامش داد!
دوست عزیز مهم نیست چه کاری میکنی! مهم اینه که به اون کار علاقه داشته باشی و توش طرح ها و ایده های نوین ارائه بدی!
من تلفیقی از اولین و دومین طرح رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله اونجور که مطلبتون رو نوشته بودید مشخصا واسه هرکدوم دلیل و توجیح دارید که سخته و نمیشه انجامش داد!
دوست عزیز مهم نیست چه کاری میکنی! مهم اینه که به اون کار علاقه داشته باشی و توش طرح ها و ایده های نوین ارائه بدی!
من تلفیقی از اولین و دومین طرح رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی

اینم بد نیستا سایت دوستیابی به همراه فروشگاه اینترنتی این ایده شما رو مد نظر میگیرم واقعا ممنون هستم

saeed_021

Registered User
لایک‌ها
11

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سایت دانلود بزن. بعد که گرفت از همکاری در فروش و تبلیغات در آمد کسب کن

بالا